2777
2789
عنوان

بیاید از گندکاری بچه هاتون تعریف کنید😂😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 3747 بازدید | 105 پست
بچه باید بلا باشه🤭🤭🤭 بذار بزرگ بشن میبینی چه نعمت هایی داده بهت خدا🤍💫

آره همیشه به خاطر داشتنشون شکر میکنم 

تازه وسطیم و کوچیکم مثل موش و گربه باهم دعوا دارن سر هر چیز کوچیکی لج میکنن ولی دو تاشون با بزرگم خوبن

گندکاری ک نکردم ولی یبار گوشی ازدستم افتادشکست

ترسیدم

گذاشتمش توپنجره یه سنگ هم‌گذاشتم توپنجره کنارش ک بابام ک اومد الکی بگم نمیدونم کی ی سنگ پرت کرد زد ب گوشی شکست😩

یبارم رفتم تو کمد قائم شدم پودر موبر خواهرمو زدم ب موهای دستم

تاچندروز آستین کوتاه نمیپوشیدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودم یه غلطی کردم ،۱۳ سالم بود مامانم گفت برو فولیک اسید بیار یکیش رو خودت بخور یکیش رو بده به من،بعد تو بسته فولیک اسید ها یکیش یدونه مونده بود توش دقیقاً شبیه فولیک اسید بود من دقت نکردم به ایمش دادم به مامانم خوردش،خودمم وقتی اون ورق تموم شده بود یه ورق فولیک اسید برداشتم خوردم،یه نیم ساعت بعد مامانم افتاد و سردرد و حالت تحوع و گرفت خوابید نزدیک یک روز خواب بود،من داشتم سکته میکردم،میترسیدم هم بگم قرص اشتباهی بهت دادم میکشن منو😐فقط کلی بهش آب دادم که حداقل بشوره بیره

به سه چیز تکیه نکن:  غرور،دروغ،عشق ،ادم با دروغ میتازد ،با   غرور می‌بازد ،با عشق میمیرد.      .دکتر علی شریعتی.             جانم فدای ایران 🇮🇷

معمولا من بلا سر بچه میارم تا اونا 

ی دختر خاله دارم وقتی کوچیک بودم خیلی دوسش داشتم بعد رفتیم خونشون مهمونی همش گریه میکرد من۱۵سالم بود مامانمو خالم داشتن سالاد شیرازی درست میکردم منم گفتم ی چیزی بدم این ساکت بشه رفتم پیاز سالادو اوردم دادم بهش گفتم بیا سیب بخور ساکت باش😂😂هیچی دیگه اینم دندوناش تیغ یهو ی گاز زد و......

خوشبخت ترین بدبختم 

پسرخالمم تازه بدنیا اومده بود رفتم پیشش بعد میبینین لب های نینی ی پوسته میده منم بدم میاد تا خاله رفت تو اشپزخونه پوست لبشو کندم 😂خیلی بد بود ی خورده هم خون اومد

خوشبخت ترین بدبختم 

دخترم چند روز پیش از کابینت شوینده ها ی نرم کننده تازه خریده بودم برداشت ریخت رو فرش آشپزخونه 

بعد دقت کردم دیدم انگشت میکنه توش میماله به سرش تازه وقتی من نگاش کردم واسه خودش دستم میزد

😂😂😂

هر وقتم حوصله ندارم محلش نمیدم میاد بهش چشمک میزنه دو تا چشماشو هم همزمان میبنده 

ی سالو نمیشه 😂😂