2777
2789
عنوان

وقتی کسی میره عروسی

177 بازدید | 16 پست

اون باید بره احوالپرسی یا خانواده ای که عروسی رو برگزار کردن ؟ 

یه نفر اومده بود عروسی داداشم ما هم وسط داشتیم می رقصیدیم .  اومده نشسته شامشم خورده و رفته 

حالا موندم که ما بی احترامی کردیم یا اون ؟ 

خب مسلما باید صاب مجلس حواسش ب مهموناش باشه

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معمولا میزبان میره سر تک تک میزها و خوش امد میگه.یا یک نفربزرگتر مادر عروس و داماد دم در ورودی تالار میایستن و خوش امد میگن.من خودم برم عروسی نمیرم وسط رقص میزبان احوال پرسی کنم وقتی هم وارد میشم انتظاردارم یکی خوش امد بگه

مادر داماد و عروس خودشون سر میزا میرن احوالپرسی و خوش آمد دیگه

مهمون که راه نمیفته تو مجلس

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

صاحب مجلس معمولا نزدیک در میشینه و به مهمان ها خوش آمد میگه، هرازگاهی هم به مزها سر میزنه 

عروسی یکی از اقوام رفتیم که اینطوری بود، هممممه اقوام نزدیک عروس و داماد داشتن وسط میرقصیدن، ینی محل سگ کسی به ما نذاشت 🤣🤣🤣

فقط مادر داماد دم در وایساده بود که اونم بنده خدا انقدر مریض بود، الهی بمیرم براش داشت از شدت مریضی ملرزید اما به مهمان ها خوش آمد میگفت 

خلاصه عروسی تموم شد، بعد خواهر داماد با ما قهر کرد که چرا تحویلش نگرفتیم، در حالی که خودش توو محلش فک می‌کرد کوویینه و اصلا جواب سلام ما رو هم نمی‌داد 🤣

صاحب مجلس معمولا نزدیک در میشینه و به مهمان ها خوش آمد میگه، هرازگاهی هم به مزها سر میزنه عروسی یکی ...

نه مامانم جلو در بوده احوالپرسی کرده جاریم بعدش اومده نشسته شامشم خورده رفته