2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا بچه اولم خیلی خیلی لاغر شدم ولی دومی وزنم ثابت موند کار خاصی نکردم💁🏻‍♀️

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

قدم ۱۷۲ وزنمم بعد زایمان ۷۸ بود بعد از هشت ماه شدم ۶۴😑😑الان ک بچم بزرگ شد و‌خیلی کمتر شیر میخوره بهتر شدم وزنم ۶۸ شد

من همونیم که اگه یه جای بهم ضربه زدی و رفتی مطمئن باش سرفرصت شاخ به شاخ میزنم بهت:)
روزی چند وعده غذا میخوردی؟

وعده های اصلیو میخورم بعضی وقتام اخر شب گشنم میشه میخورم کلا هروقت گشنم شد میخورم دیگه

من همونیم که اگه یه جای بهم ضربه زدی و رفتی مطمئن باش سرفرصت شاخ به شاخ میزنم بهت:)
آخه چه جوری؟

بچه داری ، شب بیداری ، کارای خونه و مهم تر از همه شیردهی همه باعث شد خیلی لاغر شم 

خدایا چنان کن که از چیزهای ارزشمند زندگیم ، جانم اولین چیزی باشد که از من میگیری ...
غذات چه جوری بود؟خیلی گشنت نمیشد؟

غذا هم میخوردم اتفاقا پرخوری میکردم چون گرسنه میشدم ولی خب به شدت لاغر شدم برا دومی هم به امید اینکه لاغر میشم غذامو مثل قبل میخوردم ولی خب کم نشد وزنم🫤

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻