2777
2789
ای خدااا خوش بحالت ،من آرزووومه. وزنم کم شه

ولی واس من خیلللللی بود هرکی میدیدتم تعجب میکرد...بچم تا ۵ ماهگی رفلاکس داشت و بیخواب بود و ۲۴ ساعته فقط گریه شیرخشکم نمیخورد فقطططط سینه کارای خونه هم زیاد شده چون نمیرسم کارا رو درست انجام بدم حتی وسواس تمیزی گرفتم هی میسابیدم خیلی لاغر کردم

من همونیم که اگه یه جای بهم ضربه زدی و رفتی مطمئن باش سرفرصت شاخ به شاخ میزنم بهت:)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

غذا هم میخوردم اتفاقا پرخوری میکردم چون گرسنه میشدم ولی خب به شدت لاغر شدم برا دومی هم به امید اینکه ...

😂😂😂😂💔💔

من همونیم که اگه یه جای بهم ضربه زدی و رفتی مطمئن باش سرفرصت شاخ به شاخ میزنم بهت:)

یه خانمی تو اینستا بود خیلی تو شیردهی وزن کم کرد از 106 کیلو رسید به 80   میگفت رژیمی گرفتم که شیرم زیاد باشه ولی خودم چاق نشم   و هرروز میرفت پیاده روی خودش میگفت شیردهی خیلی کمکش کرده

اگر شراب خوری جرعه‌ای فشان بر خاک... از آن گناه که نفعی رسد به غیر چه باک 💖برای خیلیا میتونم بمیرم ولی تنها کسی که میتونم به خاطرش زنده بمونم تویی دخترم 💖
یه خانمی تو اینستا بود خیلی تو شیردهی وزن کم کرد از 106 کیلو رسید به 80   میگفت رژیمی گرفت ...

اره شیردهی خیلی موثره اطرافیانمم باشیر دادن لاغر شدن ولی بعضیا بدتر چاق میشن

من ک از این شانسا ندارم مطمئنم میترکم 😑😐

اگر شراب خوری جرعه‌ای فشان بر خاک... از آن گناه که نفعی رسد به غیر چه باک 💖برای خیلیا میتونم بمیرم ولی تنها کسی که میتونم به خاطرش زنده بمونم تویی دخترم 💖

اونا که چاق میشن یا تغییر نمیکنن من شنیدم چون زیاد ضعف دارن بیشتر میخورن ولی اونی که واقعا از چاقی خسته شده باشع و بخاد لاغر کنه همه چیو تحمل میکنه

من ک از این شانسا ندارم مطمئنم میترکم 😑😐

بابا منم قبل بارداریم با ی لیوان اب ۲ کیلو چاق میشدم قبل بارداری ۷۲ بودم اخرای بارداریم ۸۸ شدم😑ولی تو شیردهیم فقط همین شانسو داشتم ک لاغر شدم

قبل بارداریت از اینایی بودی ک هرچی میخورن چاق نمیشن؟

دقیقا🥲بیشتر از58تا نبودم بارداری اولم تا ماه اخر67کیلو بودم با شیردهی شدم50ولی دومی تا75کیلو رفتم بعد زایمان رو 72 موندم🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻