ولی واس من خیلللللی بود هرکی میدیدتم تعجب میکرد...بچم تا ۵ ماهگی رفلاکس داشت و بیخواب بود و ۲۴ ساعته فقط گریه شیرخشکم نمیخورد فقطططط سینه کارای خونه هم زیاد شده چون نمیرسم کارا رو درست انجام بدم حتی وسواس تمیزی گرفتم هی میسابیدم خیلی لاغر کردم
من همونیم که اگه یه جای بهم ضربه زدی و رفتی مطمئن باش سرفرصت شاخ به شاخ میزنم بهت:)
یه خانمی تو اینستا بود خیلی تو شیردهی وزن کم کرد از 106 کیلو رسید به 80 میگفت رژیمی گرفتم که شیرم زیاد باشه ولی خودم چاق نشم و هرروز میرفت پیاده روی خودش میگفت شیردهی خیلی کمکش کرده
اگر شراب خوری جرعهای فشان بر خاک... از آن گناه که نفعی رسد به غیر چه باک 💖برای خیلیا میتونم بمیرم ولی تنها کسی که میتونم به خاطرش زنده بمونم تویی دخترم 💖
اره شیردهی خیلی موثره اطرافیانمم باشیر دادن لاغر شدن ولی بعضیا بدتر چاق میشن
من ک از این شانسا ندارم مطمئنم میترکم 😑😐
اگر شراب خوری جرعهای فشان بر خاک... از آن گناه که نفعی رسد به غیر چه باک 💖برای خیلیا میتونم بمیرم ولی تنها کسی که میتونم به خاطرش زنده بمونم تویی دخترم 💖
اره شیردهی خیلی موثره اطرافیانمم باشیر دادن لاغر شدن ولی بعضیا بدتر چاق میشن
اونا که چاق میشن یا تغییر نمیکنن من شنیدم چون زیاد ضعف دارن بیشتر میخورن ولی اونی که واقعا از چاقی خسته شده باشع و بخاد لاغر کنه همه چیو تحمل میکنه