2777
2789
عنوان

اگه مامانم نصف شب فوت شدچیکارکنم اول؟!بنظرتون سکته نمی کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1394 بازدید | 42 پست
همسرتون نیست؟

نه کروناگرفته تهرانه حالش خوب نیست

آبجی گلم می شه یه فاتحه برای مادرم فاطمه بفرستی🤲❤کاش می توانستم بهترین جای  بهشت را برای مادرم❤ بخرم.مادرعزیزم کعبه من قبله من چه سبکبال پرواز کردی ...چه راحت تسلیم خواست خداشدی امیدوارم نوربه قبرت به باره😭😭😭همیشه در تک تک سلولهای وجودم خواهی بود...❤🌹روحت شاد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیگه دعا و التماس جواب نداد...خدایه کاری کردفقط بگیم بیاوردارببر نخواستیم زندگی همراه با زجرو ودردو ...

الهی بمیرم منم دقیقا حال تورو دارم 😔

لطفا برای شادی روح مادرم فاتحه و صلوات بگید ممنونم خدا امواتتون رو بیامرزه🥺

فقط مواظب باشین بچه کوچیک نترسه اگه فوت کرد مادرتون نصف شب ترو خدا جیغ و داد نکنید همه رو روحیه بچه تاثیر میزاره 

خدایا هرروز انرژی مثبت بفرست واسم انرژی های منفیو ازم دور کن🌺❤️

چراغ اتاق رو خاموش نکنم؟می ترسم !؟

آبجی گلم می شه یه فاتحه برای مادرم فاطمه بفرستی🤲❤کاش می توانستم بهترین جای  بهشت را برای مادرم❤ بخرم.مادرعزیزم کعبه من قبله من چه سبکبال پرواز کردی ...چه راحت تسلیم خواست خداشدی امیدوارم نوربه قبرت به باره😭😭😭همیشه در تک تک سلولهای وجودم خواهی بود...❤🌹روحت شاد
چراغ اتاق رو خاموش نکنم؟می ترسم !؟

اگه خواب نیستن بزارین برق روشن باشه باهاش حرفای خوب بزنین دستشو بگیرین بگین بخندین نزارین این لحظات طلاییتون با ناراحتی بگذره

امیدوارم خدا مامانتونو شفا بده..آمین

شاید تلخِ و بی مزه،ولی مست چشاتم😈🍷
عزیزم الان مامانتون خوابن؟

بله بین خواب بیداری رفتم پوشکشو عوض کردم

بله بین خواب بیداری رفتم پوشکشو عوض کردم

عزیزم واسه خودت چراغو روشن بزار ولی چون مامانتون خوابه چراغو بالای سرش روشن نزارین بزارین راحت بخوابن

شاید تلخِ و بی مزه،ولی مست چشاتم😈🍷

ممنونم از همه خداخیرتون بده الهی امین‌

نترس عزیزم.خدا کمکش کنه .کنارش باش اگه اتفاقی افتاد زنگ بزن اورژانس جیغ و داد نکن بچت بترسه.خودتم کنار مادرت باش .خدا کمکت میکنه.مادر همیشه مادره وقتی ادم بمیره که ترسی نداره مخصوصا عزیز ی مثل مادر یا پدر

دوستان میشه لطفا برای حل مشکلم ی صلوات بفرستین.انشالا دلتون همیشه شاد باشه