ببخشید عزیزان من مادرم بدحاله توخونه است دکتری جوابش کردن گفتن ببرین خونه..من الان شهرستان پیششم بابچه ۶ساله ام ...تنهایم ...چون بابامم قبلافوت شدن...کسی از برادرخواهرهاهم نیست حالابعدامی گم چرا ...اگرنصف شب اتفاقی بیافته چیکارکنم؟اگرحتی روز؟البته شب برام وحشت ناکتره....غم و غصه برای مادرعزیزم یک طرف ترس وحشت مرگ و مرده تنهایی از طرف دیگه..خداکمک کنه...لطفا برام دعاکنید و راهنماییم کنید.غم نبینیدخداخیرتون بده.الهی امین.🤲🤲🤲❤❤🌹😭😭😭
آبجی گلم می شه یه فاتحه برای مادرم فاطمه بفرستی🤲❤کاش می توانستم بهترین جای بهشت را برای مادرم❤ بخرم.مادرعزیزم کعبه من قبله من چه سبکبال پرواز کردی ...چه راحت تسلیم خواست خداشدی امیدوارم نوربه قبرت به باره😭😭😭همیشه در تک تک سلولهای وجودم خواهی بود...❤🌹روحت شاد
ب حق همه معصومین معجزه ببینی و شفای مادرتو از امام حسین بگیری
💓هی تویی ک داری اینو میخونی من از ته دلم دوسِت دارم و خوشحالم ک باهات تو یه زمان زندگی میکنم... فکرشو بکن ممکنه منو تو یه جای این دنیا جای پای همدیگه قدم برداشته باشیم.یا اتفاقی همو دیده باشیم.ب لباس هم یا صورت هم خیره شده باشیم .شاید والدینمون دوست بودنیا بچه هامون دوست بشن...میبینی چقد حس خوبیه اینکه کنار هم زندگی میکنیم؟ما باهم جمعیت دنیا رو تشکیل دادیم.من عاشق زندگی و دنیا هستم... و همچنین عاشق تویی ک اینو میخونی...💜لبخند از ته دلت آرزوی قلبیِ منه.💜..مراقب خوبیای دنیا باشیم باهم🥰
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
آبجی گلم می شه یه فاتحه برای مادرم فاطمه بفرستی🤲❤کاش می توانستم بهترین جای بهشت را برای مادرم❤ بخرم.مادرعزیزم کعبه من قبله من چه سبکبال پرواز کردی ...چه راحت تسلیم خواست خداشدی امیدوارم نوربه قبرت به باره😭😭😭همیشه در تک تک سلولهای وجودم خواهی بود...❤🌹روحت شاد
عزیزم خدا شفا بده،ولی مرگ حقه واصلا چیز بدی نیست قوی باش جسم آدم که همونه ساکت وآروم می مونه،روحشم میره جایی که باید،خدا هرچی صلاحه برای شماومادرت مقدر کنه
اگه چیزی شد زنگ بزن اورژانس،عزیزم ترس نداره عاقبت همه ی ما مرگه باید جسم رو ترک کنیم و بریم.
عجل گشته میمیرد نه بیمار سخت خدا رو چه دیدی شاید خدا عمر دوباره بهش داد برو بالای سر مادرت تا میتونی براش حمد بخون،فقط حمد،یا ۷۰ تا حمد بخون توی یه لیوان آب بده بهش بخوره
دیگه دعا و التماس جواب نداد...خدایه کاری کردفقط بگیم بیاوردارببر نخواستیم زندگی همراه با زجرو ودردو ...
چقدر دلم گرفت از تاپیکت یاد خودم افتادم روزی که مادرم براهمیشه رفت از اون روز ساله میگذره و ازاون روز به بعد هیچ جی تو این دنیا خوشحالم نمیکنه خدا به مادرتون سلامتی بده
لا حول ولا قوه الا بالله دخترم به دستان پرمهر خدا سپردمت همیشه سالم و سرحال باشی عشق زندگیم دوستت دارم تعجیل در فرج آقا امام زمان یه صلوات بفرستین ان شاالله آقا برامون دعا کنن
خونه های اطرف خالین همشون فقط یه همسایه چسبیده هست که اونم من شهرستان نبودم چندین ساله زیادشناخت ندارم...
عزیزم خیلی دلم گرفت خدا به مادرتون شفا بده برای خدا کار نداره عزیزم از اینکه الان پیش مادرتی از فرصت استفاده کن که بعداً پشیمون نشی بوسش کن باهاش حرف بزن براش قرآن بخون نزار وحشت خودش را بگیره و بهش آرامش بده