2777
2789
عنوان

اگه مامانم نصف شب فوت شدچیکارکنم اول؟!بنظرتون سکته نمی کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1394 بازدید | 42 پست

ب حق همه معصومین معجزه ببینی و شفای مادرتو از امام حسین بگیری

💓هی تویی ک داری اینو میخونی من از ته دلم دوسِت دارم و خوشحالم ک باهات تو یه زمان زندگی میکنم... فکرشو بکن ممکنه منو تو یه جای این دنیا جای پای همدیگه قدم برداشته باشیم.یا اتفاقی همو دیده باشیم.ب لباس هم یا صورت هم خیره شده باشیم .شاید والدینمون دوست بودن یا بچه هامون دوست بشن...میبینی چقد حس خوبیه اینکه کنار هم زندگی میکنیم؟ ما باهم جمعیت دنیا رو تشکیل دادیم.من عاشق زندگی و دنیا هستم... و همچنین عاشق تویی ک اینو میخونی...💜 لبخند از ته دلت آرزوی قلبیِ منه.💜..مراقب خوبیای دنیا باشیم باهم🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول خدا شفا بده. ولی هر اتفاقی افتاد فوری زنگ بزن اورژانس   منم پدرم رو دکترا جواب کردن بردم منزل. بعد یک هفته پر کشید رفت 😔😔😔

میشه از ته دلتون برام صلوات بفرستین یک سری انسان های وارسته ای هستند که رفتارهای خوب دارند اما اعتقاد دینی ندارند صفت پنهانی این افراد کفر است .

ان شالله امام حسین نطر کنن بهشون

مادر همیشه مادر حتی اگه .....

ترس نداره جیغ داد نکنی بچه ات بترس

برا سلامتی وظهور حضرت مهدی صلوات 💚بارسنگین است و من کم طاقت و دنیا حسود/خم شدن را عار میدانم دعاکن نشکنم.

دیگه دعا و التماس جواب نداد...خدایه کاری کردفقط بگیم بیاوردارببر نخواستیم زندگی همراه با زجرو ودردو اه وناله.‌‌..‌

دیگه حکمت خودشه ..‌فقط جاش تواون دنیاخوب باشه ماکه چندین ساله زندگی نداریم...

آبجی گلم می شه یه فاتحه برای مادرم فاطمه بفرستی🤲❤کاش می توانستم بهترین جای  بهشت را برای مادرم❤ بخرم.مادرعزیزم کعبه من قبله من چه سبکبال پرواز کردی ...چه راحت تسلیم خواست خداشدی امیدوارم نوربه قبرت به باره😭😭😭همیشه در تک تک سلولهای وجودم خواهی بود...❤🌹روحت شاد

اگه چیزی شد زنگ بزن اورژانس،عزیزم ترس نداره عاقبت همه ی ما مرگه باید جسم رو ترک کنیم و بریم.

عجل گشته میمیرد نه بیمار سخت خدا رو چه دیدی شاید خدا عمر دوباره بهش داد برو بالای سر مادرت تا میتونی براش حمد بخون،فقط حمد،یا ۷۰ تا حمد بخون توی یه لیوان آب بده بهش بخوره  

دیگه دعا و التماس جواب نداد...خدایه کاری کردفقط بگیم بیاوردارببر نخواستیم زندگی همراه با زجرو ودردو ...

چقدر دلم گرفت از تاپیکت یاد خودم افتادم روزی که مادرم براهمیشه رفت از اون روز ساله میگذره و ازاون روز به بعد هیچ جی تو این دنیا خوشحالم نمیکنه خدا به مادرتون سلامتی بده 

لا حول ولا قوه الا بالله دخترم  به دستان پرمهر خدا سپردمت همیشه سالم و سرحال باشی عشق زندگیم دوستت دارم تعجیل در فرج آقا امام زمان یه صلوات بفرستین ان شاالله آقا برامون دعا کنن 
از همسایه ها با کسی ارتباط ندارید؟ 

خونه های اطرف خالین همشون فقط یه همسایه چسبیده هست که اونم من شهرستان نبودم چندین ساله زیادشناخت ندارم...

آبجی گلم می شه یه فاتحه برای مادرم فاطمه بفرستی🤲❤کاش می توانستم بهترین جای  بهشت را برای مادرم❤ بخرم.مادرعزیزم کعبه من قبله من چه سبکبال پرواز کردی ...چه راحت تسلیم خواست خداشدی امیدوارم نوربه قبرت به باره😭😭😭همیشه در تک تک سلولهای وجودم خواهی بود...❤🌹روحت شاد

عزیزم خیلی دلم گرفت خدا به مادرتون شفا بده برای خدا کار نداره عزیزم از اینکه الان پیش مادرتی از فرصت استفاده کن که بعداً پشیمون نشی  بوسش کن باهاش حرف بزن براش قرآن بخون نزار وحشت خودش را بگیره و بهش آرامش بده