چجوری همکاری نمیکنه گفتم بیا مارو آشتی بده گفت باشه گفتم ی قرار تو دفترت بزاز بیام با شوهرم حرف بزنم گوشیشو جواب نمیده گفت بزار ب خودش بگم شوهرم انقد ۷خطه کلاهبرداره نمیاد
همونزمانم تو زندگی س بار سعی کرد ارثمو ازم بگیره یبار گفت بیا وام بردار بده بمن ۳۰۰میلیون یبار گفت پشت سفته هاشو امضا کنم یبارم گفت خونتو بفروش بریم شهر من خونه بگیریم درحالیک ضرره شهراونا کوچکه اینجا کلانشهره از اول عقدم سر چیز الکی بهانه گرفت سفره چرا دیر پهن کردم یا چرا گفتم خرجی بده تهدیدم میکرد ب طلاق پشتشو بهم میکرد غذا میخورد حالا ارشدم داره منم دانشجوی ارشدم اینجوری بی فرهنگ بود
خیلی زرنگن البته تو این ماجرا جاریمم همچین مظلوم نبود چندین بار به شوهرش خیانت کرده بود و هرسری میگفت دیگه آخرین بارمه. ویس مکالمه با دوست پسرش وحشتناک بود. برادرشوهرمم قاتی کرد گفت میذارم میرم بذار همینطور بلاتکلیف بمونه تا بفهمه منم بلدم عذاب بدم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خیلی زرنگن البته تو این ماجرا جاریمم همچین مظلوم نبود چندین بار به شوهرش خیانت کرده بود و هرسری میگف ...
ن من بدبخت اینجوری نیستم التماسش میکردم بچه دار بشیم هی اذیت کرد هرکاری کردم این دفعه زندگیم ازهم نباشه ولی نشد شوهرسابقم خراب معتاد بود کتک میزد درحد چاقو و چوب .گفتم این یکی اهل زدن نیس تحصیلکرده است کلاهبردار دراومد تازه یبارم جعل پلاک موتور و امضا کرده ولی نمیتونم ثابت کنم فرار کرده رفته
شوهر دومتو نمیشناختی؟؟ پرس و جو نکردی ببینی چطوریه چون آدم معمولا ازدواج دوم آگاهانه انجام میده
مامانم عجله داشت ولی قبل عقد دوماه آشنا شدیم حرف میزدیم خ ظاهرش مظلوم و بی آزار دیده میشه فیلم بازی کرد برام بعدا بعد عقد گفت دقیقا این جمله گفت زن قبلش ۱۰۰۰سکه مهرش بود یدونه نتونست بگیره اونک گرگ بود تو ک شوتی مال من ۷۰تاست
ن من بدبخت اینجوری نیستم التماسش میکردم بچه دار بشیم هی اذیت کرد هرکاری کردم این دفعه زندگیم ازهم نب ...
دور از جونت عزیزم جاری من اعجوبه ای بود برای خودش. شما که کاملا جریانتون فرق میکنه گیر آدم بیوجدان و طماع افتادید.انشالا که از این به بعد ورق زندگیتون برگرده و براتون اتفاقای خوب بیفته.