2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله اومدن  کل دیروز قلبم سنگین بود انگار تو غریبی گیر کرده بودم هیچکس باهار حرف نمیزد فقط دختر ...

خب اینکه نشد زندگی...ایشون خیلی وابسته خانوادشه...

کاش تو بودی تو سرنوشتم،کاش فقط با خیالت طی نمیشد زندگی من،زیباترین روز برایم حتی یک روز زندگی با توست
شوهرم خوبی زیاد داره اما خب این مشکلم داره دیگ 

آره دیگه همه ی مردای ایرانی همینن...

کاش تو بودی تو سرنوشتم،کاش فقط با خیالت طی نمیشد زندگی من،زیباترین روز برایم حتی یک روز زندگی با توست
مادر شوهرم کلا نامرده اون موقع نامزدم بودم میرفتم خونشون همینجوری منو اذیت می‌کرد 

ای بابا عزیزم  درکت میکنم خیلی سخته  ولی الان که رفتی سعی کن بهت خوش بگذره  با دخترت برو  قدم بزن اصلا باهاشون قهر نباش فدا سرت همین ی بارم تحمل کن ک دل شوهرتو ب دست بیاری ولی بعدا ک رفتی خونه مفصل با همسرت صحبت کن  غذاتو بخور بچه از بدن خودت تغذیه می کنه و تو روز ب روز ضعیف تر میشی ها 

با اونا حرف میزنم که شوهرم حرف نمیزنه ینی منم باهاش حرف نمیزنم 

خب باهاش حرف بزن مردا خیلی قدن باهاش شوخی کن حرفای خنده دار بزن سعی کن جو عوض بشه  حالاک اومدین دیگه حیفه اینطوری بگذره  بزار دخترت احساس ارامش کنه 

خب باهاش حرف بزن مردا خیلی قدن باهاش شوخی کن حرفای خنده دار بزن سعی کن جو عوض بشه  حالاک اومدین ...

همیشه تو این چن سال من نازشو میکشیدم خب الان وضعیت اینجوری اصلا حوصله ندارم دیگ خودش بیاد جلو خب 

همیشه تو این چن سال من نازشو میکشیدم خب الان وضعیت اینجوری اصلا حوصله ندارم دیگ خودش بیاد جلو خب&nbs ...

میتونی وقتی رفتی خونه قهر کنی مسافرت حیفه خاطره بد براتون میمونه سعی کن خوش رو باشی و لبخند بزنی خودش میاد طرفت 

ببین دخترخوب.میدونم مشکلت چیه.اگرمیخای زندگی خوبی داشته باشی وشادباشی این طرزفکرت راعوص کن.شوهرت رانمیتونی عوص کنی.خودت تعییرکن.که بهت سخت نگذره.الانم بارداری هورمونات ریخته بهم بدترعصبی شدی.من ازخدامه پدرومادرشوهرم باهام بیان مسافرت.ولی برادرشوهروجاریم نمیزارن.مسافرت به دسته جمعی رفتنش خوبهِ.من هیچ راهی جزصمیمی شدن بامادرشوهرت نمیبینم برات.بهشون احترام بزارباتوجه به درنظرگرفتن حفظ حریم شخصی خودت.اگرباهاشون خوب بشی اوناهم جون میدن برات.دوروزدیگه بچه دومت میاد.دست تنهاداعون میشی.ازهمین الان باهاشون خوب بشوکه وقتی زایمان کردی وبعدش کمکت کنن.بیکاری خودت راپیرکنی ولذت نبری اززندگی.به خودت بیا. اینم میگذره.ولی من اگربجای شمابودم اینکارومیکردم.به مادرشوهرت بگو ببخشیدمن باردارم دخترم هم اذیت میکنه یکم تحملم کم شده ازطرفی شوهرم بهونه میاره .این رفتارهای بدخاطره میشن توذهن.هیچکس به جزخودت نمتونه برات کاری کنه.خداهم توقران فرمودن سرنوشت هیچ قومی تغییرنمیکنه مگراینکه خودشون راتعییربدن وبخان.وقتی شوهرت میره خونه مامانش توهم اماده شوباهاش برو.وقتی رفتی اونجابه مادرشوهرت بگوصبح تاحالادلم دردمیکرددخترمم اذیت میکردچیکارکنم ازچیه به نظرتون.یاهرموصوع دیگه ......وقتی بشینی توخونه افسرده میشی وپرخاشگر.اینجوری شوهرت هم دوست داره.ازخدابخاه کمکت کنه.ببین من ازبیرون به این قصیه نگاه کردم این نظرم بود.بازم ببین شرایطت چجوریه.خواهرشوهروجاری همداری؟

.اللهم صل علی محمدوال محمد.
ببین دخترخوب.میدونم مشکلت چیه.اگرمیخای زندگی خوبی داشته باشی وشادباشی این طرزفکرت راعوص کن.شوهرت ران ...

خواهرشوهر سه تا دارم جاری نه، اما زمان مسافرتم تموم شد بدون اینکه حتی شوهرم یک کلمه باهام حرف بزنه امروز باید برگردیم هیچجا هم نرفتیم فقط باید منتظر باشم شوهر قشنگ تلافی کنه برام 

خواهرشوهر سه تا دارم جاری نه، اما زمان مسافرتم تموم شد بدون اینکه حتی شوهرم یک کلمه باهام حرف بزنه ا ...

خواهرهای شوهرت چجورن؟سرشون به زندگی خودشونه؟باهات خوبن؟اگرتک عروسی که چه بهتر.بروخداراشکرکن.من جاری دارم زندگی وابروبرام نذاشتن.من میدونم چی میگی ازاخلاق شوهرت.ولی نگران نباش.ایت الکرسی زیادبخون .که اروم بشه.توهم اگربه همین روشی که گفتم عمل کنی راحت میشی

.اللهم صل علی محمدوال محمد.