2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اخه تایمم داره میره

من از گزینه دو سئوال کردم هزینه مشاور ۱۲ تومن بود

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر

تا خودت استارت نزنی ماهر ترین مشاورم نمیتونه کاری بکنه 

حتما از کسی مشاور بگیر که تو سالای اخیر کنکور داده باشه و اینکه گول اسم بزرگ و معروف بعضیا رو نخور

درد من از حصار برکه نیست                                                       درد من زیستن با ماهیانی است                                           که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده🕊🥀# freeedom

دختر خوب وقتت طلاست نزار بگذره الان ۷۰ درصد تمرکزت باید روی تخصصی باشه ۳۰ درصدم برای عمومی ولی تابستون تایم طلایی تخصصیه

درد من از حصار برکه نیست                                                       درد من زیستن با ماهیانی است                                           که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده🕊🥀# freeedom

https://t.me/Kounkoorism

می‌تونه کمکت کنه این کانال یه طرح زده کنکورارتشی

برادودسته افرادیسری هاکه مشاوردارن ومشاورشون به ساعت مطالعه..نظم وسوالاتشون اهمیت نمیده..

یکسری هام که خودشون پیش می‌خوان برن امامدیریت زمان نظم چگونه خوندن...‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌بلدنیستن 

عضوکانال شوخواستی به آیدی که توشه پیام بده بیشتراطلاعات کسب کن 

البته برای استفاده ازطرح ارتشی باید۲۵تومن پول واریزکنی اماارزش داره برای کسی که هدفش ارزشمنده ومحترمه براش هزینه ی زیادی هم نیست تازه

دختر خوب وقتت طلاست نزار بگذره الان ۷۰ درصد تمرکزت باید روی تخصصی باشه ۳۰ درصدم برای عمومی ولی تابست ...

دقیقاااااا

واقعا برا خودم انقدر گریه کردم انقدر گربه کردم نفسم بالا نیومد

عیبی نداره از این ب بعد تمامممم وفتمو میذارم ک عالی جمعشون کنم

دختر خوب وقتت طلاست نزار بگذره الان ۷۰ درصد تمرکزت باید روی تخصصی باشه ۳۰ درصدم برای عمومی ولی تابست ...

عمومی نمیخونم تابستون

اونو از مهرم میره رسوند

از الان واقعا میشه تخصصی کامل بست؟دو پایه با هم