دقیقاااااا واقعا برا خودم انقدر گریه کردم انقدر گربه کردم نفسم بالا نیومد عیبی نداره از این ب بعد ...
عزیزم به خودت فشار نیار الان وقت به اندازه کافی هست اصلا نگران نباش ذهن خودتو با اینکه دیر شروع کردم خسته نکن چون سال چالشی روبه روت داری عزیزم منم خودم کنکور دادم جو سنگینشو حس کردم افکار منفی که دیر شروع کردم و پایه ضعیف دارم اینارو داشتم سعی کن آروم بشی این فکرا فقط وقتت و هدر میده تا اندازه ایی که مبتونی شروع کن مهم ترین چیز تو سال کنکور پیوستگی تو خوندن از همین اول توقع خودتو بالا نبر با ساعت پایین شروع کن
درد من از حصار برکه نیست درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده🕊🥀# freeedom
عمومی نمیخونم تابستون اونو از مهرم میره رسوند از الان واقعا میشه تخصصی کامل بست؟دو پایه با هم
ببین گلم اگه کنکوری ۱۴۰۲ هستی به طور قطع اعلام شده که کنکور۱۴۰۲ مثل سالای قبل برگذار میشه عمومی ام حذف نمیشه اینکه اگه از من نظر بخوای عمومی نمیشه کاملا گداشت کنار چون که زمان توی عمومیا معجزه میکنه یعنی بعضی از درسا توی عمومی نیاز به تمرین روزانه داره و بازه کاره زیاد پر ساعتی ام نیست روتین روزانه باید داشته باشی مثل مشق شب میمونه مثلا روزی ۱۵ دقیقه لغت خوندن روزی ۱۰ تا ۱۵ تا تست قرابت قرابت حتما نیاز به تمرین روزانه داره تا درک ادبی بره بالا که کانال قرابتم توی تلگرام هست عالین هر شب تست میزارن یا کتاب نشر الگو ام خیلی خوبه خودش هر شب ۵ تا تست داره یا مثلا تا پاییز خوندن ۱۵ دقیقه لغت زبان که میتونی توی تایم پرتی انجام شون بدی
درد من از حصار برکه نیست درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده🕊🥀# freeedom
استارت زدم ولی میگم با برنامه اصولی میس برم بهتره کیارش سادات رفیعی و میشماسید؟
نه عزیزم نمیشناسم درمورد تخصصی ببین سعی کن توی روز تنوع داشته باشی میتونی هر روز زیست و شیمی و بخونی یک روز در میون هم فیزیک و ریاضی ببین وافیعت مهم توی کنکور و نصف کنکور آموزش صحیح اگه ضعف داری تو هر کدوم اگه توانایی مالی داری کلای آنلاین ثبت نام کن اگه نداری فیلماشون توی تلگرام هست و اگه خواستی دبیری و انتخاب کنی حتما قبلش برو پارتی از درس دادنشو ببین میتونی ارتباط بگیری یا نه حتما منبع خوب داشته باش