2777
2789
عنوان

برادر شوهرم بی خبر اومد خونم

| مشاهده متن کامل بحث + 4128 بازدید | 132 پست
به خدا ارزش ندارن براشون سکوت کنی خدای نکرده دلشون بشکنه یا ناراحت بشن دیگه نیان

دارم دق میکنم چیبگم اخه. این شوهر منم خره خر 

بزا بیاد میگم کاش خبر میدادی نهار اینو داشتم 

خیلی رومخه هااا خیییلی  ولی لطفا به حرف کسایی میگن خودتو بزن به نشنیدن گوش نده 😒زن داداشاتون&n ...

ما مادر پدرمون این رفتار نمی کنند اگر هم انجام بدن حقشونه. شما حتما مامان بابات سرزده میرن جایی که ناراحت شدی از این موضوع

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله میشه وقتی چند بار گفته با هماهنگی باز سرشون میندازن پایین میان باید دو بار در باز نکنه تا ادب شن

نه نمیشه بی ادبیه عزیزم به شوهرشبگه بشون اطلاع بده با ادب تره 

محمدم  زیر خاکی ومن   بیقرار توام پسر گلم فدات شم   
اره وقتی شعور ندارن یه زنگ بزنن حقشونه.. یه ربع بیست دقیقه راه نیست که بگیم عیبی نداره چهارساعتههههه ...

نمیشه پشت در بمونن اون همه راه میان باید به شوهرش-بگه به داداشاش-اطلاع بده بهتره 

خیلی رومخه هااا خیییلی  ولی لطفا به حرف کسایی میگن خودتو بزن به نشنیدن گوش نده 😒زن داداشاتون&n ...

گلم بخدا مامان منم ی هفته قبلش میگ میخایم بیایم تا بدونه سرکارش باشه. یا هم کلا نمیره ک میگ اذیت نشه زنداداشم خودش میگ ن بیان بزور میبره خونه 

خیلی رومخه هااا خیییلی  ولی لطفا به حرف کسایی میگن خودتو بزن به نشنیدن گوش نده 😒زن داداشاتون ا ...

آدم هتل هم میره قیلش رزرو میکنه نه یهو بره اونجا و طلبکار باشه.

اتفاقا مامان من یکی دوبار میخواست بره خونه داداشم صبر میکرد بیست دقیقه قبلش زنگ میزد. اینقدر بهش گفتم که الان از دو روز قبل خبر میده. رفتار زشت، زشته. فرقی نداره کی انجامش میده.

با خرابات نشینان ز کرامات ملاف... هر سخن وقتی و هر نکته مکانی دارد
اره وقتی شعور ندارن یه زنگ بزنن حقشونه.. یه ربع بیست دقیقه راه نیست که بگیم عیبی نداره چهارساعتههههه ...

منم بارها پیش امده خونه مرتب نبوده و هیچی تو خونه نبوده ولی در مهمان رو باز کردم هر چند سخته و آدم خجالت میکشه و شاید حرف در بیارن ولی باز بهتره تا اینکه بگن کسی رو خونش راه نمیده   چون خیلی ها برای خوردن جایی نمیرن به خاطر همین خبر نمیدن که طرف تو خرج و زحمت نیفته. 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5285114/%d9%84%db%8c%d9%86%da%a9-%d8%ad%d8%b0%d9%81-%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%88-%d9%be%d8%b3%d8%aa-%d9%87%d8%a7%db%8c-%d8%af%d8%b1%d8%ae%d9%88%d8%a7%d8%b3%d8%aa%db%8c
نه نمیشه بی ادبیه عزیزم به شوهرشبگه بشون اطلاع بده با ادب تره 

نه عزیزم چرا بی ادبیه ممکنه واقعا حموم باشه یا خواب باشه حالا از شانس بدش کاری نداشته کار اونا زشت و بی ادبیه

نمیشه پشت در بمونن اون همه راه میان باید به شوهرش-بگه به داداشاش-اطلاع بده بهتره 

یعنی به نظرت اونای که سن شون از اسی بالاتره اینو نمیتونی 😑والا من خونه خواهرم بخوام برم بهش میگم هروقت موقعیتت جوره بگو... حالا شاید خانواده همسر اسی مجبور شدن یهو بیان خب لامصب قبل اینکه سوار بشید یه پیام بدین ادم لااقل لباس مناسب بپوشه

تو دنیای که همه دنبال دنیا جهان بخت شدنن😑تو مریم میرزا خانی شو😉💖.امیدوارم اقایونی که اینجان ماهی دوبار پریود بشن😑
نه عزیزم چرا بی ادبیه ممکنه واقعا حموم باشه یا خواب باشه حالا از شانس بدش کاری نداشته کار اونا زشت و ...

وقتی که تو حموم بود اون یه بحث دیگست ولی یکو ببینه ۴ ساعت اره اومده در باز نکنه نمیشه بگه به شوهرش تکلیفشون روشن کنه   بهتره 

گلم بخدا مامان منم ی هفته قبلش میگ میخایم بیایم تا بدونه سرکارش باشه. یا هم کلا نمیره ک میگ اذیت نشه ...

میدونم عزیزم من با بقیه کاربرام اگه کارایی که یسریا میگن گوش کنی زندگیتو میکنن جهنم براشونم مهم نیس فقط با همسرت صحبت کن

😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقه‌ام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️