2777
2789
عنوان

برادر شوهرم بی خبر اومد خونم

| مشاهده متن کامل بحث + 4128 بازدید | 132 پست

واقعا اوج بی شخصیتی هستش

الان دیگه کسی بخواد خونه برادر و خواهرش هم بره از قبل هماهنگ میکنه بالاخره میزبان آمادگی داشته باشه و شرایطش رو جور کنه

متاسفانه اینجور خانواده ها توجیه این رفتارشون رو در صمیمیت و خودمونی بودن میدونن و شمایی رو ک با شخصیت و هماهنگی عمل میکنی رو رسمی و خشک و غیر صمیمی میدونن 

در حالی ک کاملا میدونن رفتار خودشون به دور از عرف و شخصیت و ادب هستش ولی خب چون نمیخوان و یا نمیتونن رفتار درست و با کلاسی داشته باشن خودشون رو توجیه میکنن و شما رو خراب...

اومدن ازشون پذیرایی نکن بگو ببخشید چون زود تر خبر ندادید وسایل پذیرایی ندارم  بعدم اماده شو بر ...

واقعا هم چیزی ندارم بخدا الانم ک شوهرم خونه نیس بهش اس دادم میگ چرا تو خونه چیکار میکردی مگ هی میگی خبر میدادن خبر میدادن بزا بیان مگ چیه. اینم از اینور اعصابم میکن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن انگار نیس دیگ آدم خر نهفم عین اینا ندیدم واقعا. الانم ک برادر شوهرم اومده میگ چرا درو باز نمیکنی س ...

چ قدبدحداقل میتونن یه زنگ به شوهرت بزننن برعکس خانواده همسرم یکی دوساعت فاصله ست به خونه ما یه هفته قبلش میگن هفته بعدمیاییم خونتون شب قبلشم اطلاع میدن که قطعیه خریدی کاری چیزی 

منم یه مدت ایتجوری به سرمدمیدادن،،ازیه شهردیگه که چندساعت فاصله داره میومدن که برای چندروزبمونن..ازدستشون دیوونه شده بودم..بنظرم اگه دفعه دیگه اینجوری کردن بزار۳،۴ساعت پشت دربمونن تاتنبیه بشن،،مثلابگوخونه کسی بودم گوشیم روسایلنت بود

خیلی رومخه هااا خیییلی  ولی لطفا به حرف کسایی میگن خودتو بزن به نشنیدن گوش نده 😒زن داداشاتون  اینکارو با مامان باباتون بکنن یه دور تو خونه میشوریدش دوسه دور تو سایت که بی احترامی کرد 

واقعا آدم متاسف میشه نظرای بعضیارو میخونه 😒

😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقه‌ام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️
واقعا هم چیزی ندارم بخدا الانم ک شوهرم خونه نیس بهش اس دادم میگ چرا تو خونه چیکار میکردی مگ هی میگی ...

به شوهرت چیزی نگو تقصیر اون که نیست

این جوری خودتم از چشمش میندازی

زن غرغرو نباش

برو رک و راست بهشون و چون خبر ندادین میاین چیزی ندارم ازتون پذیرایی کنم

بعدم برو به تفریحت برس

روزها با زن آفرودیت درونم میجنگم شبها از جنگ خسته او را در آغوش میکشم🍂

بگو شما که میایین لااقل خبر بهم بدین اگر خونم مرتب نیست یا غذا درست نکردم کارامو بکنم که واسم حرف درست نکنید

عشق‌خوب‌است‌اگریارخدایی‌باشد:)✨                                   👩‍❤️‍👨💍

وووا چرا همه میگن در باز نکن  مگه میشه پشت در بمونن تو این گرما

اره وقتی شعور ندارن یه زنگ بزنن حقشونه.. یه ربع بیست دقیقه راه نیست که بگیم عیبی نداره چهارساعتههههه... یه روزی هست ادم یخچالش خالیه و وقت نکرده بره خرید یا مثلا پریود بوده نتونسته خونه تمیز کنه بعدشم که میان هزارتا حرف پشت سر ادم و جلو ادم میزنن

تو دنیای که همه دنبال دنیا جهان بخت شدنن😑تو مریم میرزا خانی شو😉💖.امیدوارم اقایونی که اینجان ماهی دوبار پریود بشن😑
چه بیشخصیتن  دفعه دیگه امدن پشت در چند دقیقه نگهشون دار خونه رو بهم بریز جوری که بدونن تمیز کا ...

ن بابا اگ خونه مرتب نباشه هم ی حرف درمیارن تا عمر دارم فقط میگن اعصاب این حرفاشونم کلا ندارم. آدمای احمقن