2777
2789
عنوان

برادر شوهرم بی خبر اومد خونم

| مشاهده متن کامل بحث + 4128 بازدید | 132 پست
من که به این نتیجه رسیدم هر چی مظلوم تر باشی بدتر باهات رفتار می کنند سعی کن مظلوم نباشی. من خودم مظ ...

وااااقعا درسته اینو منم تجربه کردم 👌👌👌👌👌باید عین خودشون باشی پررو جوابشونو بدی محکم برخوردکنی نزاری دخالت کنه ...هزررکی باش مادرشوهر یامادرخودت خاهر یاخاهرشوهر ..چ لزومی داره تو زندگی دیگران فضولی کنیم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حیف ک درو باز کردم شوهرم خونه نبود میتونستم اونموق برم حموم بگم کار داشتم حیف حیف. من یکمم خنگم اینج ...

ن نگوخنگم....مظلوم نباش روخودت کارکن ب شوهرت گلایه نکن غیرمستقیم بگو بهشون...برو کانال و کتابای ک درمورد همین مسائلاس پیداکن بخون

وااااقعا درسته اینو منم تجربه کردم 👌👌👌👌👌باید عین خودشون باشی پررو جوابشونو بدی محکم برخوردکنی ن ...

اره عروس عمع شوهرم یجوری خودشو اعصابی نشون داده ن حرف میزنه ن چیزی یکی هم چیزی بگه زود میزنه رو دهنش ک دیگ تکرار نکنه. انقد روش حساب میبرن بخدا میگن فلانی همه ساکت میشن. ولی من وقتی اسم منو میارن درسته صمیمی هسم ولی خب آدم خنگیم خر ب تمام معنا 🤕🤐🤷‍♀️

باز نکن بگو حموم بودم .من اینطوری کردم .من تا خونه خواهرم میخوام سر بزنم خبر میدم خانواده شوهر منم بی خبر میان ک مثلا غذا خیلی بریز بپاش نکنم ک اگه هم غذا خوب نزارم پشت سرم حرفدمیرنن کلا بی‌شعورن.چند بار در باز نکردم گفتم خواب بودم حموم بودم الان خبر میدن میان

باز نکن بگو حموم بودم .من اینطوری کردم .من تا خونه خواهرم میخوام سر بزنم خبر میدم خانواده شوهر منم ب ...

من اگ بگم خاب بودم ک واویلا میگن عروس مردمو نگا ساعت 8 بیدار مشن ماله ما هنو 12 بیدار نشده 

بابااااا اینا حرف دربیار ترین ادمن

آدم هتل هم میره قیلش رزرو میکنه نه یهو بره اونجا و طلبکار باشه. اتفاقا مامان من یکی دوبار میخواست ب ...

چون خودشون اینجورین که اشتباهات خودشونو توجیه کنن فکر میکنن همه هم مثل خودشونن منم مشکل این بود قبلا خیلی جواب میدادم فهمیدم کار زشتیه و خودمو اصلاح کردم 

معلومه که خانوادگی فرهنگشون همینه 

شما هرچقدر هم توضیح بدی تو گوششون نمیره

البته ببخشیها شوشوی گرامیت هم از همون فرهنگه که نمیتونه مسیله به این سادگی را درک کنه

وا چه ربطی به خونه خودشونه داره 

پدر و مادر ما تو اطاقمون هم میخواستن بیان اول در میزدن و صدامون میزدن تا نمیگفتیم بفرما نمیومدن

حالا اونها که از ۴ ساعت قبل راه می افتن

به قول دوستمون خونه زندگی متاهلی هست نه مجردی

شاید زن و شوعر در حال عملیات باشن اصلن واالله

به خدا

دیکه اعصاب برام نموند از دست اینا

مادر شوهر من یکبار سر جاریم این قضیه رو کرد. ساعت ۱۲ شب  خبر داد فردا صبح میایم خونتون . جاریم ...

چجوری راه نمیدن مثلا ؟ اصلا تو مخیلم نمیگنجه که چی میگن یا چیکار میکنن من مهمون غریبه هم بیاد دم درم نمیتونم راهش ندم 

معلومه که خانوادگی فرهنگشون همینه  شما هرچقدر هم توضیح بدی تو گوششون نمیره البته ببخشیها شوشو ...

دقیقا همینه اینا ناشی از سیستم اموزشی ضعیف و فرهنگ پایین و کم سوادی خود خانواده هاست والا حریم شخصیو تو مهد کودک به بچه ها یاد میدن در واقع حتی برای یه پچه پنج ساله هم حریم شخصی قائلن چه برسه به زن و شوهر که کلی خلوت باهم دارن !!!

وای یعنی چی بگو این خونه ماست و حریم زندگی ماست این مسیله از زندگی شخصی ما مهم تر نیست شاید خودمو برای تو اماده میکنم یا کارای شخصی میکنم مادرو پدر منم خواستن بی خبر بیان همین نظرو دارم ! البته ببخشیدا این چیزارو مادرشوهرت تو بچگی باید به بچه هاش یاد میداد تو مهد کودک حریم شخصیو یاد میدن 🤦‍♀️