2777
2789
عنوان

به تو از دور سلام...... 🖤🥺✋

| مشاهده متن کامل بحث + 14935 بازدید | 1339 پست
خیلی لطف میکنید ببخشید توتاپیکتون مزاحم شدم میخوام کاری ازدستم برمیاد براش انجام بدم اجرتون با حسین ...

خواهش میکنم

مراحمی عزیزم

این تاپیک برای امام حسین هستش مثل در خونشون که به روی همه بازه

💚💚

❤️اللهم عجل لولیک الفرج❤️ گویند علی میزده صد وصله به کفشش// ای کاش دل خسته‌ی من کفش علی بود❤️💚بابا علی💚قلب من به عشق شما می تپه، خودت هم اینو میدونی..دوستان من باردار نیستم، مجردم این تیکر آرزومه..دعا کنید به آرزوم برسم خیلی حیاتیه💚💚💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی لطف میکنید ببخشید توتاپیکتون مزاحم شدم میخوام کاری ازدستم برمیاد براش انجام بدم اجرتون با حسین ...

عزیزم  مزاحم  نشدید 

شما مهمون  حضرت مهدی و امام  حسین بودین  تو  تاپیک  خودتون 

روح  درگذشته  تون  قرین آرامش

لطفا یه صلوات واسه رسیدنم به پزشکی و ناجی بودنم تو این راه بفرست اگه راضی بودی ♥️
خواهش میکنم مراحمی عزیزم این تاپیک برای امام حسین هستش مثل در خونشون که به روی همه بازه 💚💚

یا حسین 😭

ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

❤️اللهم عجل لولیک الفرج❤️ گویند علی میزده صد وصله به کفشش// ای کاش دل خسته‌ی من کفش علی بود❤️💚بابا علی💚قلب من به عشق شما می تپه، خودت هم اینو میدونی..دوستان من باردار نیستم، مجردم این تیکر آرزومه..دعا کنید به آرزوم برسم خیلی حیاتیه💚💚💚

میگُفت‌ڪِہ:

عَظِمَت‌ِنوڪَرۍ‌دَرِخونِہ‌ۍِ

اِمـٰام‌حُسِـین‌"؏"رو،زَمانے‌میفَهمۍ؛

ڪِہ‌شَبِ‌اَوَّل‌ِقَبـر،

وَقتۍزَبـونِت‌بَنداومَـد،

یِہ‌وَقت‌میبینۍ‌یِہ‌صِدایۍمیاد،

میگِہ‌نَتَرس‌،مَـن‌هَستَم..!

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست 💙من امیدم به خدا💖بعد خدا هم به خداست💫تو همانی که دلم لک زده لبخندش را 🖤 او که هرگز نتوان یافت همانندش را🥀              یه صلوات واسه شادی روح باباجونم می فرستید؟🙏🏻🥀                     آقایون درخواست دوستی ندن🤚🏻        تا نیایی گره از کار بشر وا نشود💚درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود🌱 یا اباصالح المهدی (عج) ادرکنی🍃
سلام دوستان لطفا برای ظهور اقا امام زمان و اینکه من داشنگاه دولتی رشته خوبی قبول شم صلوات بفرستید.. ...

الهم  صل  علی  محمد و  آل  محمد و عجل  فرجهم  ⁦❤️⁩✨

از طرف  شما تقدیم   به  حضرت  مهدی  عج  

لطفا یه صلوات واسه رسیدنم به پزشکی و ناجی بودنم تو این راه بفرست اگه راضی بودی ♥️
میگُفت‌ڪِہ: عَظِمَت‌ِنوڪَرۍ‌دَرِخونِہ‌ۍِ اِمـٰام‌حُسِـین‌"؏"رو،زَمانے‌میفَهمۍ؛ ڪِہ‌شَبِ‌اَوَّل‌ِق ...

ای جانم حسین علیه السلام 😭😭

آقاجانم شب اول قبر به دادمون برس 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

من عاشق این شعرم 😭" خاکم نکنید بزارید اربابم برسه، اونی که واسم همه کسه"

به نیت حاجت دلتون هدیه به صاحب الزمان عج 

الَسَّلامُ عَلَی الحُسَیْنِ وَ عَلی عَلِیِّ بْنِ الحُسَیْنِ

وَ عَلی اَولادِ الحُسَیْنِ وَ عَلی اَصحابِ الحُسَیْنِ

اَلسَّلاُم عَلیکَ یا اَبا صالِح المَهدی (عج)💚

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا💚👇🏻        https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403                 لینک گروه ختم قرآن به نیت فرج آقای مهربونمون  👆                  این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 

ای جانم حسین علیه السلام 😭😭 آقاجانم شب اول قبر به دادمون برس 🤲🏻🤲🏻🤲🏻 من عاشق این شعرم 😭" خ ...

چقدر غریبیم اون لحظه اگه مولامون به ما عنایتی نکنن... 🖤🖤🖤

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 

[QUOTE=246511027]دوستان گلم التماس دعا دارم[/

از طرف  شما تقدیم   به  حضرت  مهدی  عج  

QUOT

سلام شرمنده استارتر با اجازت عرضی داشتم امشب شب اول محرمه برای شادی روح تازه درگذشتمون حسین اقا ...

سلام عزیزم دشمنت شرمنده ان شاء الله مهمون سفره امام حسین علیه السلام باشن 🤲🏻

۱۰۰ صلوات 🌹

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا💚👇🏻        https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403                 لینک گروه ختم قرآن به نیت فرج آقای مهربونمون  👆                  این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 

به نیابت از امام زمانم.. 

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 

یااقاامام حسین به حق علمدار کربلات خودت حاجت روام کن

لطفا برای تاپیک اخرم دعاکنید، خبرخوب بهم برسه

بتونم برم سرکار

راحت بشم ازاین شرایط

میشه دعاکنی محمدعاشق ومتعهدباشه بهم؟لطفااگه امکانش هست صلوات بفرست برام، ممنونم ازت❤