2777
2789
عنوان

به تو از دور سلام...... 🖤🥺✋

| مشاهده متن کامل بحث + 14936 بازدید | 1339 پست

اگر شعر قشنگ میخواید بزنید تو اینترنت(با تو خوشم، با تو که دنیای منی)

روضه قشنگیه

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست 💙من امیدم به خدا💖بعد خدا هم به خداست💫تو همانی که دلم لک زده لبخندش را 🖤 او که هرگز نتوان یافت همانندش را🥀              یه صلوات واسه شادی روح باباجونم می فرستید؟🙏🏻🥀                     آقایون درخواست دوستی ندن🤚🏻        تا نیایی گره از کار بشر وا نشود💚درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود🌱 یا اباصالح المهدی (عج) ادرکنی🍃
یااقاامام حسین به حق علمدار کربلات خودت حاجت روام کن لطفا برای تاپیک اخرم دعاکنید، خبرخوب بهم برسه ...

الهم  صل  علی  محمد و  آل  محمد و عجل  فرجهم  ⁦❤️⁩✨

از طرف  شما تقدیم   به  حضرت  مهدی  عج  

لطفا یه صلوات واسه رسیدنم به پزشکی و ناجی بودنم تو این راه بفرست اگه راضی بودی ♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یااقاامام حسین به حق علمدار کربلات خودت حاجت روام کن لطفا برای تاپیک اخرم دعاکنید، خبرخوب بهم برسه ...

اللهم اغننی بحلالک عن حرامک و بفضلک عمن سواک

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 
چقدر غریبیم اون لحظه اگه مولامون به ما عنایتی نکنن... 🖤🖤🖤

😭😭😭😭اره 

امام حسین سر تک تک شهدای کربلا رو به بغل گرفتن😭😭😭الهی بمیرم ولی خودشون سر روی خاک بیابان گذاشتن 

امیدوارم ما هم اونقدر لیاقت پیدا کنیم که سر به دامان حضرت جون بدیم 😭😭😭

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا💚👇🏻        https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403                 لینک گروه ختم قرآن به نیت فرج آقای مهربونمون  👆                  این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 

اگر شعر قشنگ میخواید بزنید تو اینترنت(با تو خوشم، با تو که دنیای منی) روضه قشنگیه

😭😭😭خیلی 💔

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا💚👇🏻        https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403                 لینک گروه ختم قرآن به نیت فرج آقای مهربونمون  👆                  این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 

بچه شیعه های این سایت... بیاین همه با هم عکس پروفایل مون رو حسینی کنیم... لبیک یا حسین لبیک یا حسین لبیک یا حسین

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 

به تو از دور سلام😥

به حسین از طرف وصله ی ناجور سلام😭😭

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی
بچه شیعه های این سایت... بیاین همه با هم عکس پروفایل مون رو حسینی کنیم... لبیک یا حسین لبیک یا حسین ...

اره خیلی کار قشنگی هست 

من گذاشتم ولی هنوز تایید نکرده  

الهم  صل  علی  محمد و  آل  محمد و عجل  فرجهم  ⁦❤️⁩✨ الهم  ص ...

خیلی ممنونم ازتون

با چشم اشکی ازامام حسین میخوام هرحاجتی داریدبراورده بشه

میشه دعاکنی محمدعاشق ومتعهدباشه بهم؟لطفااگه امکانش هست صلوات بفرست برام، ممنونم ازت❤
😭😭😭😭اره  امام حسین سر تک تک شهدای کربلا رو به بغل گرفتن😭😭😭الهی بمیرم ولی خودشون سر روی ...

من؟!! ؟؟؟

خدایا من این ارزو را دارم اما با کدامین عمل؟ 

خدایا به حق خون پاک شهیدان دشت کربلا از گناهان من بگذر... اشتباه کردم

اره خیلی کار قشنگی هست  من گذاشتم ولی هنوز تایید نکرده  

من از قبل داشتم... تایید شد... 

شما برای هر کس که پست ارسال میکنی میشه این موضوع رو هم مطرح کنی؟ 

مرسی قربونتون برم😭❤🙏

من؟!! ؟؟؟ خدایا من این ارزو را دارم اما با کدامین عمل؟  خدایا به حق خون پاک شهیدان دشت کربلا ...

😭😭الهی امام زمان عج الله بهمون نظر کنه فدای آقا بشیم 

یا  حسین  هرسال  با دل  شکسته ام   و  حسرت  اومدم  هیئت  

خودت   کمک کن  امسال  دیگه   دل  شکسته  و  شرمنده  نگاه  پدر و مادرم  نشم 

یا  حسین  تو  رو  به  حق  حضرت  زینب  کمک  ام کن 

جمعه  دیگه  همین  موقع 

سرنوشت  من  رقم  خورده  

جان زینبت   خوب  برام رقم  اش بزن  به اذن  خدا 

خییلی  دلم  می خواد  پرستار  بشم   مثل  حضرت زینب 

یا  حسین  مدد،🤲

لطفا یه صلوات واسه رسیدنم به پزشکی و ناجی بودنم تو این راه بفرست اگه راضی بودی ♥️