2777
2789
عنوان

بنظرتون اینکار قانونیه؟

157 بازدید | 3 پست

با سلام خدمت شما

مضمون اگهی ما در مورد ثبت نام و استخدام در صرافی است

سایت بیت پین به دلیل بالا بردن حجم  تراکنش مالی سایت،  اقدام به استخدام چند نفر افراد واجد شرایط (خانم)  میکند.

کار ما بصورت پورسانتی هست و دائمی میتونید کار کنید.

کار بصورتی هستش که شما باید در سایت ثبت نام و احراز هویت کنید و روزانه تعدای خرید رمز ارز ثبت کنید و به ازای هر ۱۰ میلیون تومان خرید،۲۵۰هزارتومان پورسانت دریافت کنید.

مبالغی که باید خرید کنید از قبل توسط شرکت و حسابداری واریز حسابتون میشه.

دوستانی که در صرافی های دیگه از قبل فعالیت دارن لطفا اطلاع بدن اگر از صرافی های مورد قبول بیت پین  بود میتونن با همون کار کنن.

تنها حساب های مورد قبول :

بانک صادرات_ملی_ رسالت میباشد .

درصورتی که یکی از حساب های نامبرده شده رو ندارین  لطفا حساب فعلی خودتون رو به ادمین بگید و در صورت پذیرش مراحل ثبت نام رو انجام بدید

از شما یک تعهد نامه ویدیویی به همراه مدارکتون جهت اطمینان گرفته میشه که اگر مایل بودید متن تعهد نامه براتون ارسال میشه.

تعداد خرید بصورت دلخواه هستش هر فرد طبق ابلاغیه بانک مرکزی روزانه تا ۵۰میلیون تومان میتونه خرید انجام بده.

برای خرید بالای ۳۰میلیون تومان در روز ۱۰۰هزار تومان پاداش تعلق میگیره.

پورسانت شما بصورت روزانه پرداخت میشه.

اگر سوالی هست بنده در خدمتم‌.

از وکیل بپرس درخواست دوستی بده شمارشو بدم

6تا تاپیک اول برای من نیست این کاربری رو از یه خانمی گرفتم 🧡تویی که امضامنو میبینی میشه برا خوب شدن حال بد این روزام یه صلوات بفرستی💓  آنقدر در تاریخ گریه کردم ک سلسه ی اشکانیان را دوست دارم....🙂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.