2777
2789
عنوان

افسردگی بعد از زایمان🥲

150 بازدید | 20 پست

از وقتی زایمان کردم این مسئله گرفتن دلم ولم نمیکنه

همش دلم میخاد گریه کنم 

همش دلم میگیره 

الانم که تو یه کشور غریب تنهام

ینی هرروز کارم شده گریه کردن

بخدا اگه بچه ام نبود صددرصد با این وضعیتم دلم میخاست خودمو بکشم

از این زندگی راحت شم😭😭😭

وقتیم به شوهرم میگم اینطوری میشم

یجورایی با حالت تمسخر میگه چرا اینطوری میشی و فلان

بعدشم دیگه کاری به کارم نداره

طبعت سرد شده

بچت پسره؟

کاچی درست کن بخور

یا گداخته اصفهانی

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچم دخترهبعد کاچی پیدا میشه اینجا بنظرت

اینجام پیدا نمیشه که

باید خودت درست کنی

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
طبعت سرد شدهبچت پسره؟کاچی درست کن بخوریا گداخته اصفهانی

به خاطر پسر اینطوری میشه؟

من که اصلا انرژی ندارم بلند شم همش گیج و منگم 

ازمایشم دادم چیزی کم ندارم

فقط 6 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شوهرا هیچی نمیفهمن من دخترم ۱سالش بود دختر دومم بدنیا اومد شوهرم میرفت سرکار نمیومد تا ۹شب حالا جالب تو این ۷سال زندگی فقط همون ۱ماه اینطور نمیومد خونه تا نصف شب و من دست تنها واقعا افسرده شدم دلم به حال خودم میسوزه یادم میاد واقعا 

اما هی به خودت تلقین نکن که افسردگی بگو من تنها نیستم و اکثرا این دوران دارن و میتونم به افسردگی غلبه کنم مادر شاد باشم واسه بچم 

به خاطر پسر اینطوری میشه؟من که اصلا انرژی ندارم بلند شم همش گیج و منگم ازمایشم دادم چیزی کم ندارم

چون پسرا طبعشون خیلی گرمه، وقتی میان بیرون طبع مادر خیلی سرد میشه

حتما یا مشاوره صحبت کن و اصلا پشت گوش ننداز و بی اهمیت نگیر. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401