میدونم احمقانس خیلی هم احمقانس. اما بریدم رتبه های کنکور اعلام شده مامانم همش منو مقایسه میکنه با دختر عمم که میخواد پزشکی بخونه با دختر دوستاش که رتبشون خوب شده و میگن دو رقمی سه رقمی شدن. من خاک بر سرم خیلی رتبم بد نشده ولی خوب مثل اونا نیستم. مامانم بهم محل نمیزاره همش میگه بدبخت کردی خودتو هی مقایسه میکنه سرزنش میکنه سر سنگینه حرف نمیزنه داداشام و بابامم باهام بد رفتاری میکنن همش میگن نا امید کردی اولش میخواستم خودکشی کنم ولی زندگیمو دوست دارم نمیتونم یه راهکار بدید من مریض بشم اینا دلشونبرام بسوزه 😔
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نمیتونی بری رشته ای که میخوای خب بگن برات مهم نباشه چرا میخوای سلامتی خودت به خطر بندازی
بابا من رشتم انسانیه حقوق قبول میشم یه شهر دیگه اینا هم حقوق دوست دارن از یه جهت نمیزارن برم شهر دیگه. الان همین دختر عمم میخواد بره شهرستان خوب من اصلا رشته انسانیه چطوری دوست داشتی من پزشک بشم