2777
2789

میدونم احمقانس خیلی هم احمقانس. اما بریدم رتبه های کنکور اعلام شده مامانم همش منو مقایسه می‌کنه با دختر عمم که میخواد پزشکی بخونه با دختر دوستاش که رتبشون خوب شده و میگن دو رقمی سه رقمی شدن. من خاک بر سرم خیلی رتبم بد نشده ولی خوب مثل اونا نیستم. مامانم بهم محل نمیزاره همش میگه بدبخت کردی خودتو هی مقایسه می‌کنه سرزنش می‌کنه سر سنگینه حرف نمیزنه داداشام و بابامم باهام بد رفتاری میکنن همش میگن نا امید کردی اولش میخواستم خودکشی کنم ولی زندگیمو دوست دارم نمیتونم یه راهکار بدید من مریض بشم اینا دلشون‌برام بسوزه 😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولکن بچه

جای بیمارستان رفتن

انتخاب رشته درست حسابی بکن

یه رشته خوب برو سریع سر کار

حالا ایران فقط پزشک بدردش نمیخوره

توشم برات ...

توبه خدایا

میگذره

یادت میوفته میزنی تو سرت ک چرا حرص میخوردی

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

نمیتونی بری رشته ای که میخوای 

خب بگن 

برات مهم نباشه چرا میخوای سلامتی خودت به خطر بندازی 

مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝ‌وܝ̇‌ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝ‌وܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝ‌ܭߊ‌ܭߊ‌ئو ܩیـܟܿܝ‌ܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊ‌ࡅ߭ܧܥ‌‌ ࡅ߳ࡐ‌ ܥܼܥ̇‌‌ߊ‌ܢ̣ܨ ࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ‌ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܝ‌ܭَࡅ࡙ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ࡅ݅ߺࡅ࡙ܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ܝ‌ࡐ‌ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ‌‌ ߊ‌ࡎܠߊ ߊ‌ܝ̇‌ࡅ߳ߺߺܙ ܥ‌‌ܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝ‌ࡐ‌ܝ‌ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊ‌ܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇‌‌ܝ‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܩܨ ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܠܙ ࡐ‌ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ‌ ܝ‌ܦ̇ࡅ߳ߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ܟܿࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܩࡐ‌ࡅ߭ܥ‌‌ܩܢ ࡅ߳ࡐ‌ܨ ܭߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡎܠߊ‌ً ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)!                                                          به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانه‌ترین و دست‌نیافتنی‌ترین رویاها و ایده‌ها می‌شن نقطه پرتاب تو....

قشنگم من ی راه بهتر سراغ دارم برات..میدونی اگر اینکارو بکنی حل نمیشه هیچی باور کن

اول بهم بگو رشتت چیه قصد داری وارد چه کاری بشی و با رتبه ای که اوردی میتونی دانشگاهی که میخوای بری ؟

ببخشیدا اینو میگم ولی چ خانواده عجیبی داری خب تو ک تمام تلاشتو کردی هرچی خدا بخواد همون میشه مگ هرکی پزشکی بیاره موفق و خوشبخت میشه تازه هنوزم فرصت داری بنظرم چن روز برو خونه خواهری اگ داری خاله ای مادربزرگی جایی ک ارامش داشته باشی

هیییی خدایااااا فقط ازت میخوام یکم یکممم اینجور پدرومادرارو ادب کنی

اه چقد رومخن اینا بابا طرف ب اندازه خودش زجرشو کشیده شماها بدترش نکنید 

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️
نمیتونی بری رشته ای که میخوای خب بگن برات مهم نباشه چرا میخوای سلامتی خودت به خطر بندازی

بابا من رشتم انسانیه حقوق قبول میشم یه شهر دیگه اینا هم حقوق دوست دارن از یه جهت نمی‌زارن برم شهر دیگه. الان همین دختر عمم میخواد بره شهرستان ‌ خوب من اصلا رشته انسانیه چطوری دوست داشتی من پزشک بشم