2777
2789

سلام به همگی دوستان یه خانمی جدیدا همسایه مامانم شده ایشون به علت اعتیاد به شیشه همسرش ازش جدا شده و یه پسر بچه فلج مادرزاد بعلت ژنتیکی چون با شوهرش پسرخاله دختر خاله بودن داره بچه ۹ سالشه بهزیستی یه ویلچر درب و داغون با لاستیک پنچر بهشون داده کسی میتونه جهت تامین یه ویلچر کمک بکنه اینم بگم وضع مالیش افتضاحه تو خونه خواهرش میشینه شوهرشم با اون وضعش نه میتونه مهریه بده نه نفقه.حالا من با ایناش کاری ندارم دلم برا بچه میسوزه که حداقل حداقل امکانات یه ویلچر هستش نداره

اینجا که نمیشه اعتماد کرد عزیزم.شما به هیئت امنای مسجد محلتون بگین حتما حتما کمک میکنند.در ضمن اگه واقعا ویلچر کهنه دادن دوباره بهشون بکین تعویضش میکنند 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینجا که نمیشه اعتماد کرد عزیزم.شما به هیئت امنای مسجد محلتون بگین حتما حتما کمک میکنند.در ضمن اگه و ...

بهش گفتم اتفاقا.میگفت بهزیستی هر ۵ سال یه ویلچر میده که تا حالا ۳ سال از موعد این گذشته بهرحال من رسالتمو انجام دادم حالا اگر براش محیا بشه که خیلی خوب میشه

بهش گفتم اتفاقا.میگفت بهزیستی هر ۵ سال یه ویلچر میده که تا حالا ۳ سال از موعد این گذشته بهرحال من رس ...

وگر کسی خیری سراغ داشت که من همین جا شماره خانومه رو بهش بدم ایشون با مدارک ثابت میکنه تو چه وضعی هست از بابت دوستی که گفتن به مسجد محل مراجعه کنه ممنونم من بهشون میگم ایشالا مشکلات همه رفع بشه