2777
2789
عنوان

لانه گزینی

344 بازدید | 11 پست

خانوما چند روز مونده به موعدتون لک لانه گزینی داشتید؟دردی حس کردید؟  امروز ۲۳سیکلم هستم الان یه کم لک دیدم من پریودام منظمه ۲۷یا ۲۸ روزس معمولا. الان۴روز به موعدمه به حساب خودم. گیج شدم ینی پریوده؟ 😥

ماهی کوچولوی من زود بیا که دریای دلم خالیست..🤱🤰👼

منم ماه قبلی دو رو لکه بینی داشتم قط شد بعد از چهار روز دیگه پریود شدم

تـا خـــدا بـنـده نـــواز اسـت به خلـقش چـه نیــاز میـکـشم نــاز یــکی تـا بـه همه نـاز کـنم ♥️ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من که نداشتم ولی لک لانه گزینی نزدیک موعد و صورتی  و لک قبل پریودی قهوای

فکر کنم قهوه ایی بود پس خود پریوده لعنتیه چرا اینقد زود سابقه نداشته.‌😥 خیلی شوهرم دلشو خوش کرده بود باید بگم این ماهم نشد😥

ماهی کوچولوی من زود بیا که دریای دلم خالیست..🤱🤰👼

کمبود پروژسترون داره بدنت بعد تخمک گذاری دوفاستون یا مدروکسی پروژسترون بخوری درست میشه

تنبلی دارم چند روز پیش سونو دادم میگفت تخمک گذاری نمیشه

تـا خـــدا بـنـده نـــواز اسـت به خلـقش چـه نیــاز میـکـشم نــاز یــکی تـا بـه همه نـاز کـنم ♥️ 
فکر کنم قهوه ایی بود پس خود پریوده لعنتیه چرا اینقد زود سابقه نداشته.‌😥 خیلی شوهرم دلشو خوش کرده بو ...

ببین اصلا به شوهرت تاریخ دقیق پریودی نگو من خودم خییییییلی منتظر بارداری بودم چند سال ... شوهرم هم تا پریودی روزا میشمارد و بعد حرص میخورد من تاریخ ها دیرتر میگفتم ک استرس بهم نده   

اگ سیکلت منظم باردار میشی نگران نباش فقط سنو برا ستیز فولیکول بگیر ک خیالت راحت باشه  ویتامین ای و دی هم قبل بارداری بخور ک کیفیت تخمکت بالا بده و شانس بارداری بیشتر بشه 

اختلال هورمونی هست ک تخمک گذاری نداری  من خیییلی تجربه تنبلی تخمدان از دوستان داشتم قرص گیاهی ا ...

واقعا؟؟؟ نتیجه گرفتن؟ 

من ک هر دفعه واسه بارداری آمپول میزنم سر پسرم آمپول زدم الانم دوباره میخوام برم بزنم

واقعا؟؟؟ نتیجه گرفتن؟  من ک هر دفعه واسه بارداری آمپول میزنم سر پسرم آمپول زدم الانم دوباره می ...

آره واقعا عالی ویتاگنوس یا اگنوگل  من قبلا تو تاپیک بارداری بودم به چشم خودم دیدم ۸ ۹ نفر باهاش باردار شدن اونم با تنبلی شدید ‌.. فقط ۳ ماه دوره درمان و حتما انجام بده  کنارش ورزش کن و رژیم حذف شیرینی و چربی و قند و شکر و عسل فود بگیر عالی نتیجه میده گیاهی هم هست عوارض نداره داروخانه میتونی بگیری  

آره واقعا عالی ویتاگنوس یا اگنوگل  من قبلا تو تاپیک بارداری بودم به چشم خودم دیدم ۸ ۹ نفر باهاش ...

ممنون عزیزم