2777
2789
عنوان

دوستی های قبا از ازدواج

135 بازدید | 7 پست

ازدواج سنتی در زمانهای دور با توجه به فراگیر نشدن وسایل ارتباط جمعی من جمله اینترنت و اینستا و .... خوبیها و فوایدش بیشتر بود اما الان با توجه به مقتضیات زمان حال، آشنایی کنترل شده و محدود قبل از ازدواج برای شناخت طرفین از هم ضروری می باشد .

در مورد دوستی های طولانی مدت و بدون محدودیت دخترو پسرها، بنده نظر مثبتی ندارم چون در زمان دانشگاه به عینه دیدم که متاسفانه اکثریت این دوستی ها به ازدواج نینجامیده و مشکلات زیادی برای هر دو طرف خصوصا خانمها به وجود آورده که آینده آنها را نیز دچار مشکلاتی کرده است.

امیدوارم همه هموطنان عزیزم در تمامی مراحل زندگی علی الخصوص امر مبارک و مهم ازدواج موفق و خوشبخت و عاقبت بخیر باشند.

خب به ازدواج نرسه 

مشکل چیه؟

مگه حتما باید اخرش ازدواج باشه؟اوکی رابطه بی هدف خوب نیست 

اما همین دوران یعنی شناخت برای تصمیم جدی تر 

کسی که مدل دوستی رو انتخاب میکنه اسیب های سطحی یا بدترش رو هم باید بپذیره

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاملا حرف حق یک‌جا خواندم پسر ایرانی خودش هزار کاره هزار فرقه هم باشه آخرش دنبال یه آفتاب و مهتاب ...

و متاسفانه ذات ما انسان‌ها همین طوره که از دیگران نمی‌شنویم تجربه نمی گیریم و باید حتما خودمون تجربه کنیم

اسم  سنتی یا مدرن درست نیست در کل ولی سنتی با توجه به عقلانیت و اصولی درست تره تو این دوره زمونه در ضمن تو خواستگاری سنتی هم میشه بیشتر وقت برا آشنا شدن درخواست کرد و آشنا شد. درکل موافقم باهات

خب به ازدواج نرسه مشکل چیه؟مگه حتما باید اخرش ازدواج باشه؟اوکی رابطه بی هدف خوب نیست اما همین دوران ...

منظورم دوستی های چندین ساله بدون هدف و بدون محدودیت هست که باعث آسیبهای زیادی خصوصا برای خانمها می شود