2777
2789
عنوان

بعداز 8 سال خیانت دیدیم

1123 بازدید | 34 پست

من و شوهرم 11 سال اختلاف سنی داریم

من 28 سالمه بچه ندارم
چند روز پیش اتفاقی تو واتساپش پیامایی دیدم که نشون دهنده یه رابطه طولا نی چند ساله با یه زن متاهل که بچه داره بود خانوم حتی النگو بچه اشو برای بدهی شوهرم فروخته بود
میگم چندساله یعنی بالای دو سال
چون یه سری نشونه ها میاد تو ذهنم  که میزارم پیش هم و لحن صحبتشون و اینکه من زنگ زدم از شماره خونه حتی خونمونم شمارشو داشت
میدونم که رابطه ام داشتن
جالب اینجاست که شوهرم تو این مدت طوری رفتار میکرد که من کوچکترن شکی هم بهش نداشتم
حرم سرا راه انداخته بوده ه با من هم با اون
دلم خیلی شکسته
از طرفی ام جایی برای رفتن ندارم خودم بچه ی طلاقم
بهش گفتم یا طلاق یا حق طلاق
که فعلا گفته باید فکرامبکنم..........خیلی جالبه البته 

خدا چرااااا ؟؟؟؟؟

خدا بر هیشکی نیاره

اگه مشکلات زندگی سنگه من سنگ شکنم🎭📍🗝️.   یه خانوم معلم خاص❤️ یه خانواده شاد ❤️که به همه خواسته هاشون رسیدن💪.                              𝗮𝗹𝘄𝗮𝘆𝘀 𝘀𝗺𝗶𝗹𝗲 𝗹𝗮𝘂𝗴𝗵𝘁𝗲𝗿 𝗲𝗺𝗯𝗮𝗿𝗿𝗮𝘀𝘀𝗲𝘀 𝘆𝗼𝘂𝗿 𝗲𝗻𝗲𝗺𝗶𝗲𝘀 همیشه بخند:) این دشمناتو گیج میکنه🎭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هه فکرامو میکنم😏😏

اتفاقا مردا اصلا پیچیده نیستن بهت زنگ نمیزنه؟ دوست نداره🤌 سر قولش نمیمونه؟ دوست نداره👎رفتاراش تناقض داره ؟ یکی دیگه رو داره👎 فقط وقتی کارت داره زنگ میزنه ؟ داره ازت استفاده میکنه👌 الکی دعوا درست میکنه ؟ داره بهت خیانت میکنه💯 روت سرمایه گذاری نمیکنه ؟ چون فکر میکنه ارزششو نداری👌‏ با خانوادش آشنات نمیکنه ؟ فرد مورد نظرش نیستی بیش‌تر از پنج ساله باهاش بدون حلقه و ازدواج؟ هنوز داره دنبال فرد مورد نظرش میگرده🤙 مردا با رفتارشون حرف میزنن نه با کلمات🤌

عزیزم سلام 

وقت بخیر 

من مشاور هستم کارهای مشاوره ای انجام می دم 

دوست داشتی بیا خصوصی 

من کاربر قدیمی نی نی سایتم که تعلیق شده ام. هر سوالی درباره هر موضوعی داشتید پاسخ گوی سوالات شما هستم. سوالاتی از قبیل: روابط زن و شوهر، برقراری ارتباط بین زن و شوهر، آموزشی و تحصیلی، اعتماد به نفس، دوری و پرهیز از استرس و خودخوری کردن، مسائل زناشویی و ... 

البته شاید متاهل نباشه اون زن
من حتی به صیغه بودنشم شک دارم
چیزی که هست اینه شوهرم حتی مالی م نداره که من بگم بخاطر مال و منال
یه خونه اجاره ای و 4 تا تیکه طلا که خودم شاغلم خریدم همینه
شایدم داره و رو نمیکنه

خدا چرااااا ؟؟؟؟؟

من میگم طلاق بگیر این فردا بچه دار میشی جدایی سخت ترت میشه🤦🏻‍♀️بعدشم مردی که یه بار خیانت کنه بار دوم هم اینکارو میکنه، این رفتار میشه یه نوع عادت براشون... 

از درد سخن گفتن و از درد شنیدن با مردم بی درد ندانی کع چ حالیست:) 
اسکرین شات گرفتم از حرفاشون برای برادر شوهرم فرستادم مادرم رفت خونشون جلوی مادرش توف کرد تو صورتش

میگم کاش یکم بیشتر مدرک جمع میکردی (هنوزم دیر نشده) و بری دادگاه اونوقت دادگاه حق و به تو میده و حتی مهریه تو هم میتونی بگیری

از درد سخن گفتن و از درد شنیدن با مردم بی درد ندانی کع چ حالیست:) 
اسکرین شات گرفتم از حرفاشون برای برادر شوهرم فرستادم مادرم رفت خونشون جلوی مادرش توف کرد تو صورتش

بنده خدا چرا مادرش حالا؟؟؟تو صورت خودش تف میکرد.

تاپیک مانکن های زیبا گروه طلایی💛💛💛.یه تثبیتی بااراده😍😍😍.وزن اولیه 98 وزن تثبیت 66 .قد 158