2777
2789
عنوان

بعداز 8 سال خیانت دیدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1123 بازدید | 34 پست
میگه حق طلاق خالی با مهریه یعنی حکم مرگ خودم مهریه رو که ببخشم با سر میاد برای طلاق

فعلا حرفی از مهریه نزن فقط بگو حق طلاق میخوام و الکی بگو بخشیدم بعد که حق طلاق رو گرفتی مهریه اتو بذار اجرا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی سخته حتی حالم بهم میخوره دستشو بگیرم

من بدون عشق اون مثلا دوستم داشت و داره که بخوره تو سرش منم حالم ازش بهم میخوره از همون اول خیانت میکرد تا الان بچه دارم اما از هیچی نمی ترسم جز اینکه کلی دوست دشمن دارم که شاد میشن چون فکر میکردن من تو ناز نعمتم

من بدون عشق اون مثلا دوستم داشت و داره که بخوره تو سرش منم حالم ازش بهم میخوره از همون اول خیانت میک ...

دقیقا منم خانواده مادریم اگر بفهمن فک کنم از خوشحالی 7 شبانه روز شیرینی بدن
بقدری داغونم که از درون دارم میپیاشم
نمیتونم نه فراموش کنم نه ببخشم نه برم نه بمونم
زندگیم تباه شد
نه گذاشت درس بخونم نه وضعیت مالی آنچنانی داشت برای اینکه کمک خرجش باشم رفتم سرکار بعد اون موقعی که به خیال خوئم داشتم زحمت میکشیدم ایشون تو بغل یکی دیگه بوده
تمام عکسای عروسی و شاسی و هرچی عکس دونفره بود پاره کردم
بد شکستم

خدا چرااااا ؟؟؟؟؟
دقیقا منم خانواده مادریم اگر بفهمن فک کنم از خوشحالی 7 شبانه روز شیرینی بدن بقدری داغونم که از درون ...

اره به منم همشون یه جور به من حسادت میکنن منم همین طور اوایلش نزاشت درس بخونم الان عقب افتادم با سن ۲۴ تازه رفتم دانشگاه منم راهی ندارم بخدا تو یه وضعیت گیج اوریم نمیدونم باید چیکار کنم فعلا بهش گفتم میخوام مهریم رو بزارم اجرا