شما مگه میدونید سن و سالشونو🥲🥲شما داری خیلی کلی صحبت میکنی نمونه های اطراف من ادم های اهل مراقبه و ...
بله گفتم بر مبنای واقعیت صحبت میکنم از قضا یکیشون ۹۰سالشه امثال تولد گرفت بله اون یک آدم سالم همین همین هفته جلوی چشمای من جوون داد ۶۵ سالش بود به همین راحتی
👷♂️👨💼🙋♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نامه براش بنویس به آدرسش پست کن با خط خودت نه آدرس خودتو غلط بنویس گیرنده مهمه
اما به نظرم بی خیال شو دوباره ذهنتو درگیر میکنه چند ماه گذشته خو من درک میکنم در مسیر زندگیت شاید اصلا دیگه به کسی اعتماد نکنی این قابله درکه اما میتونی از آسیب مجدد جلوگیری کنی به ایندت فکر کن زندگیتو بساز بعد همون ترقی و پیشرفت از صد تا نامه براش بدتره لبخندت و بی اعتنایی از درون متلاشی میکنه اون طوری بهش نگاه نکن ظاهر درون آشفته آدم ها نشون نمیده
باور کن حتی ارزش دست به قلم شدن برای نوشتن هم ندارد اما درکت میکنم یک نفر بیاد تو زندگیت که حالا آدم خوبی باشه یا موفقیتی بیاری که حالت خوب باشه اینا قشنگ میشه آزاردهنده براش ادای آدم های بی خیال و در میارن از درون از بی اعتنایی آتش میگیرن فقط چون میدونن دخترا چطورین استفاده میکنند کمبود شخصیت دارند لاشیا من یکی بود جلوی ما جیک نمیزد اصلا میدیدیش میگفتی عع