2777
2789
عنوان

بچه های جاریم فحش نوشتن ....

410 بازدید | 32 پست

انداختن پشت در واحد ما ... چون دخترم نمیره باهاشون بازی کنه اونا هم تلافی کردن

(دختر من تازه امسال میره مدرسه سواد خودندن و نوشتن نداره من براش میخونم )

منم دیدم خیلی ناراحت شدم 

زنگ زدم خونه مادرشوهرم جاریم برداشت بهش گفتم ماجرا رو و گفت نمیدونسته و گفتم میام پایین باخاک یکسانشون میکنما از این غلطا میکنن حالت تهدید و گوشی و قطع کردم

حالا دوباره نامه ببخشید انداختن پشت در و رفتن 

که ببخشید اگه بخشیدی زنگ بزن خونه مامان جون 

منم گفتم ول کن نمیخواد زنگ بزنی

به نظرتون چه رفتار و برخوردی بکنم باهاشون؟؟؟

خیلی عصبی شدم و ناراحت😯

نی نی یار عزیز کاربری قبلی منو خودت حذف کن عزیزم چجوری بهت پیام بدم آخه نمیدونم😔@نی-نی-یار-پنج

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم خونسرد باشید اونا بچه ان ببخشیدشون تا باهاتون دوست بشن و با دخترتون مهربون

چند سالشونه؟

نصف زندگیم صرف این شد به آدمهای مهم زندگیم بفهمونم باباااااا من دشمنت نیستم با من نجنگ ..... دلم میخواد سی کیلو کم کنم واسم صلوات بفرستید تا بتونم ......هرکس امضامو بخونه صلوات نفرسته تا فردا یک کیلو چربی اضافه می‌کنه از من به شما نصیحت 😁😁😁😁

برو یه گرد و خاک بکن فحش اینا ندیا فقط در حد اینکه بچه ها بفهمن خیلی ناراحت شدین

بگو این دفعه رو ندید میگیرم ولی دفعه ی بعد دیگه اینجوری نیست

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ                وقتی خدا بگه باش، پس میشود💙

دعوا نداشت که بچن یه روز دعوا میکنن یه روز آشتی 

خون بعضی آدما از وجود خودشون هم پر برکت  ترهست.برای شادی روح رئیس جمهورِ شهید لطفا یدونه صلوات بفرستین.                                                               پائولو کوئیلو تو کیمیاگر میگه:هنگامی که بالا رفتن از یک تپه را شروع کردی به مکانی که در آن به گریه می افتی توجه کن چون قلبت و گنجت همانجاست.💚    کاربر نسبتا قدیمی محسوب میشم از سال ۹۷ تعلیق میشم  دوباره عضو میشم🥲😶
دیگه هرچی تونستی بهشون گفتی اونام معذرت خواهی کردن ول کن😐 بچن گناه دارن

لزرگه 13 سالشه اوناهم به ترتیب 9 و 10 ساله ان بچه نیستن

نی نی یار عزیز کاربری قبلی منو خودت حذف کن عزیزم چجوری بهت پیام بدم آخه نمیدونم😔@نی-نی-یار-پنج
بچه ها نوشتن باید با مامانشون ملایم صحبت میکردی حالا هم که معذرت خواهی کردن زنگ بزن و بگو دیگه اینک ...

بچه های دو تا جاریامن

و با اون یکی جاریم صحبت کردم که بچه نداره

زنگ بزن چون اگه زنگ نزنی بچه ها دیگه فرق خوب و بد رو نمی‌فهمن 

رنگ بزنم چی بگم