2777
2789

معمولا ۸ ولی سمت ما هفت و نیم هم هستن

خاطره خوب کسی شو حتی اگر قرار بر همیشه بودن نیست،    آنی شو ک وقتی در ذهنش آمدی  چشمهایش تو را لو دهند!                                                                          

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چه خوب خداروشکرر،پس منم حتما بهش میدم یک سی سی روزانه؟راستی بچت چهاردست و پا میشه؟

اره روزی یه سی سی میدم هنوز نه 

سینه خیز میره ولی با قور فراوان 

الانم که سرما خورده بیچارم کرده دندونم که  از یه طرف..

پسر شما چه طور؟

اره روزی یه سی سی میدم هنوز نه سینه خیز میره ولی با قور فراوان الانم که سرما خورده بیچارم کرده دندون ...

پسر منم سینه خیز عقب عقب می‌ره جلو نمیره ،چهاردست و پا نه نمیتونه اصلا،امروز براش کلوی کیدز گرفتم ،گوشت بلدرچین که گفتی باهاش سوپ درست میکنم براش ،صبحا فرنی آرد برنج  و پودر بادام میدم،میان وعده ظهرا آب انار شیرین ، ولی هنوز تخم بلدرچین ندادم،راستی استئوکررهم 4روزه دارم روزی 3 سی سی میدم 

خدایا نی نی مو ب خودت سپردم
پسر منم سینه خیز عقب عقب می‌ره جلو نمیره ،چهاردست و پا نه نمیتونه اصلا،امروز براش کلوی کیدز گرفتم ،گ ...

به زودی میره جلو پشت پاهاشو بگیر فشار بده بره جلو یاد میگیره کم کم ،افرین تغذیش خوبه  بهش تا میتونی برس زودتر راه میوفته همه چیش

ببخشید بازم وقتت گرفتم،پسر شما تماس چشمیش در چه حده؟بچه من هنوز وقتی تو بغله نگاه نمیکنه ،ولی رو زمی ...

همون حدم کافیه فعلا تا یکسالگی حتی ۱۸ ماهگی اوکی میشه من خیلیااارو دیدم تا ۱۸ ماهگی کاملا اوکی شدن

پسر من بهتره نسبت به قبل ولی در کل وقتی تو بغل دوست داره اطرافو ببینه مگر جلب توجه زیاد کنم یا انقدر بهش گفتم نگا نگانگانگا نگانگا...فهمیده اون لحظه باید نگام کنه ولی اینم با چندین بار گفتنو صداهای عجیب من انجام میده 😆

پس خیالم راحت باشع؟انشالله درست بشه وگرنه من میمیرم

اصلا ذره ای بهش فکر نکن و نگران نباش مطمین باش درست میشه بالای پنجاه تا موردو خوندم که فقط تو حالت خوابیده اوکی بودن همشون درست شدن ،

اصلا ذره ای بهش فکر نکن و نگران نباش مطمین باش درست میشه بالای پنجاه تا موردو خوندم که فقط تو حالت خ ...

مرسی عزیزم خیلی لطف کردین ؟ایدی ایتای شمارو میتونم داشته باشم ؟

خدایا نی نی مو ب خودت سپردم

[QUOTE=397981943]اصلا ذره ای بهش فکر نکن و نگران نباش مطمین باش درست میشه بالای پنجاه تا موردو خوندم که فقط تو حالت خ ..

عزیزم بچه منم تو حالت دراز کشیده ارتباط چشمیش خوبه کجا خوندی که خوب شدن 

[QUOTE=397981943]اصلا ذره ای بهش فکر نکن و نگران نباش مطمین باش درست میشه بالای پنجاه تا موردو خوندم ...

چند ماهشه؟ بزار هفت هشت ماهش بشه عین عقاب نگات میکنه اصلاااااا نگران نباش اگر دراز کش خوبه حله ،پسر من ایستاده خودمو میکشتم نگاه نمیکرد همش این ور اون ور الان شکر عالیه