2777
2789
عنوان

حسادت من به بچه هام

3198 بازدید | 98 پست

تا حالا شده شما به بچه هاتون حسادت کرده باشین؟من اینجوری شدم جدیدا.به پسرام که نه چون جذابیت خاصی ندارن ولی به دخترام حسودیم میشه.مثلا دختر اولم هم خیلی بلندتر از منه هم خیلی تپل تر دختر دومی هم البته بلند تر از منه.هر دوتاشون اشتهاشون بیشتر از منه.پوست شون نسبت به من سفید تره هر دوتا خصوصا دختر اولم.ابروهاشون پر هست ولی من ابروهام از بین رفته اون موقع هم که داشتم خیلی کمرنگ بود ولی از دخترام مشکیه.دختر دومم مژه های زیاد و بلندی داره.

‌                                                                                         

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختر دومم آشپزیش و غذاش از منی که سالها غذا پختم بهتره.به نظرتون چرا اینجوری ام؟البته همیشه اسپند براشون دود میکنم که یه وقت چشم شون نزنم

‌                                                                                         

من به خواهرم حسادتم میشه ، چرا؟

چون خواهری مثل من داره😎😎💪🏻

زنندگی قشنگه و من با همه ناملایماتی هاش میسازم و با بدی هاش مبارزه میکنم و اونو قشنگ تر میکنم😊😊❤️من زندگیو بیشتر از هرآنچه تصور میشه دوست دارم😊❤️😍
دختر دومم آشپزیش و غذاش از منی که سالها غذا پختم بهتره.به نظرتون چرا اینجوری ام؟البته همیشه اسپند بر ...

میشه سن بچهاتو بگی

زنندگی قشنگه و من با همه ناملایماتی هاش میسازم و با بدی هاش مبارزه میکنم و اونو قشنگ تر میکنم😊😊❤️من زندگیو بیشتر از هرآنچه تصور میشه دوست دارم😊❤️😍

من بهشون افتخار میکنم هردوتا مثل خودمن عاشقشونم و خوشحالم که من صاحب این دوتا جوجه نازم

مامانه کوچولوی یه گیلاس و آلبالو کوچولو 😍 ..اگه بارداری یا زایمان کردی حتما تاپیک مخصوص باردارامو بخون🙂تاپیک روزمرگی هامو بخون تا روحت شادشه😂😉

نوبره والا سر حاملگی خودمون هلاک میکنم نی نیمون خوشگل شه بعد بشینیم حسادت کنیم😂

پسرم خوشگل خیلی سر از من هر چی ارزوم بود خودم داشته باشم ارث رسید بهش هر وقت میبینم کیفش میبرم چرا حسودی

برا سلامتی وظهور حضرت مهدی صلوات 💚بارسنگین است و من کم طاقت و دنیا حسود/خم شدن را عار میدانم دعاکن نشکنم.
بچه هام خودمن دیگه  موفقیت اونا افتخار منه چه ظاهرشون چه باطنشون خوب باشه خوشحال میشم&n ...

موفقیت هاشون که آره هر وقت موفقیتی به دست میارن شبش از خوشحالی خوابم نمی‌بره

‌