2777
2789
عنوان

چه جور لباس مجلسی برا دختر قشنگه؟؟

1538 بازدید | 72 پست

سلام دخترم لباس تالار و مجلسی میخوام بخرم نمیدونم چجوریش قشنگه میخوام دخترونه ب نظر برسم به خار خانوادمم نمیتونم هرلباسیو بپوشم

قد ۱۶۰ وزن ۵۷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آرمی بودن یعنی 💜🤌                                    هرشب خواب کنسرتاشونو ببینی 🙂🥹              یعنی هر وقت آهنگشونو گوش بدی سختیارو فراموش کنی 🎼🎤                                          یعنی هرروز آرزو کنی بابات بگه فردا میریم کره 🤌🇰🇷       یعنی عاشق رپ نامجون باشی 🎤🤌  یعنی دیوونه تیکه هایی که جیهوپ میخونه بشی 🎤🤌                                                            یعنی معتاد باحالی های شوگا باشی🤤🥹           یعنی بمیری برای قیافه جین🤤🤌                    یعنی عاشق خنده های جیمین باشی🤤🥹         یعنی فدای چشای تهیونگ بشی🥺🤌                یعنی دنیاتو بدی برای صدای پر احساس کوکی🥺🎤              مهم نیست درکت نمیکنن 🙂🤌مهم نیست کسی بدونه که آرزو داری مثل اونا برقصی🥺🫂     مهم نیست... مهم اینه که به آرمی بودنت افتخار میکنی💜🫀                                           همیشه یادت باشه!               دیگه کیه که اسم «بی تی اس» رو تا حالا نشنیده باشه؟ 🤌دیگه کدوم آدمی نمیدونه اونا انقدر خوبن؟ 🤌       پس سرتو بالا بگیر و فریاد بزن و به دنیا بگو : من آرمی هستم و به آرمی بودنم افتخار میکنم💜                                              با افتخار یه آرمی هستم💜🙂

عروسکی خوشگل

حیف عکس لباسمو ندارم واست بدم

واسه عروسی داییم دوختم همه تعریف کردن ازش حیلی شیک و دخترونه بود

کوتاه بود جنسشم ی ساتن خاص بود و بالا تنه کانا یقه بسته و استین دار استینمم تور بود 

کلا خیلی خاص و دخترونه بود با موهای فر 

اگه کسی زن داداش اصفهانی میخواد خبر کنه😍 علاقه به یادگیری فرهنگ های دیگه و اشنایی باهاشونو دارم😍 دوست دارم یه ازدواج خوب با یه غریبه و راه دور داشته باشم😍 سختی زیاد کشیدم هرکسی نمیتونه منو بپذیره پس دعا کنید خدا واسم ارامش و خوشبختی و بخت خوب رقم بزنه😍 الهی حال دل همه خوب باشه ارامش سهم دلای مهربونتون❤
برا تالار مناسبه؟ ندیدم کسی لی بپوشه اونجا

عزیزم لباسای دیگ دارم میخوای بفرستم؟ 

آرمی بودن یعنی 💜🤌                                    هرشب خواب کنسرتاشونو ببینی 🙂🥹              یعنی هر وقت آهنگشونو گوش بدی سختیارو فراموش کنی 🎼🎤                                          یعنی هرروز آرزو کنی بابات بگه فردا میریم کره 🤌🇰🇷       یعنی عاشق رپ نامجون باشی 🎤🤌  یعنی دیوونه تیکه هایی که جیهوپ میخونه بشی 🎤🤌                                                            یعنی معتاد باحالی های شوگا باشی🤤🥹           یعنی بمیری برای قیافه جین🤤🤌                    یعنی عاشق خنده های جیمین باشی🤤🥹         یعنی فدای چشای تهیونگ بشی🥺🤌                یعنی دنیاتو بدی برای صدای پر احساس کوکی🥺🎤              مهم نیست درکت نمیکنن 🙂🤌مهم نیست کسی بدونه که آرزو داری مثل اونا برقصی🥺🫂     مهم نیست... مهم اینه که به آرمی بودنت افتخار میکنی💜🫀                                           همیشه یادت باشه!               دیگه کیه که اسم «بی تی اس» رو تا حالا نشنیده باشه؟ 🤌دیگه کدوم آدمی نمیدونه اونا انقدر خوبن؟ 🤌       پس سرتو بالا بگیر و فریاد بزن و به دنیا بگو : من آرمی هستم و به آرمی بودنم افتخار میکنم💜                                              با افتخار یه آرمی هستم💜🙂