الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
آرمی بودن یعنی 💜🤌 هرشب خواب کنسرتاشونو ببینی 🙂🥹 یعنی هر وقت آهنگشونو گوش بدی سختیارو فراموش کنی 🎼🎤 یعنی هرروز آرزو کنی بابات بگه فردا میریم کره 🤌🇰🇷 یعنی عاشق رپ نامجون باشی 🎤🤌 یعنی دیوونه تیکه هایی که جیهوپ میخونه بشی 🎤🤌 یعنی معتاد باحالی های شوگا باشی🤤🥹 یعنی بمیری برای قیافه جین🤤🤌 یعنی عاشق خنده های جیمین باشی🤤🥹 یعنی فدای چشای تهیونگ بشی🥺🤌 یعنی دنیاتو بدی برای صدای پر احساس کوکی🥺🎤 مهم نیست درکت نمیکنن 🙂🤌مهم نیست کسی بدونه که آرزو داری مثل اونا برقصی🥺🫂 مهم نیست... مهم اینه که به آرمی بودنت افتخار میکنی💜🫀 همیشه یادت باشه! دیگه کیه که اسم «بی تی اس» رو تا حالا نشنیده باشه؟ 🤌دیگه کدوم آدمی نمیدونه اونا انقدر خوبن؟ 🤌 پس سرتو بالا بگیر و فریاد بزن و به دنیا بگو : من آرمی هستم و به آرمی بودنم افتخار میکنم💜 با افتخار یه آرمی هستم💜🙂
واسه عروسی داییم دوختم همه تعریف کردن ازش حیلی شیک و دخترونه بود
کوتاه بود جنسشم ی ساتن خاص بود و بالا تنه کانا یقه بسته و استین دار استینمم تور بود
کلا خیلی خاص و دخترونه بود با موهای فر
اگه کسی زن داداش اصفهانی میخواد خبر کنه😍 علاقه به یادگیری فرهنگ های دیگه و اشنایی باهاشونو دارم😍 دوست دارم یه ازدواج خوب با یه غریبه و راه دور داشته باشم😍 سختی زیاد کشیدم هرکسی نمیتونه منو بپذیره پس دعا کنید خدا واسم ارامش و خوشبختی و بخت خوب رقم بزنه😍 الهی حال دل همه خوب باشه ارامش سهم دلای مهربونتون❤
آرمی بودن یعنی 💜🤌 هرشب خواب کنسرتاشونو ببینی 🙂🥹 یعنی هر وقت آهنگشونو گوش بدی سختیارو فراموش کنی 🎼🎤 یعنی هرروز آرزو کنی بابات بگه فردا میریم کره 🤌🇰🇷 یعنی عاشق رپ نامجون باشی 🎤🤌 یعنی دیوونه تیکه هایی که جیهوپ میخونه بشی 🎤🤌 یعنی معتاد باحالی های شوگا باشی🤤🥹 یعنی بمیری برای قیافه جین🤤🤌 یعنی عاشق خنده های جیمین باشی🤤🥹 یعنی فدای چشای تهیونگ بشی🥺🤌 یعنی دنیاتو بدی برای صدای پر احساس کوکی🥺🎤 مهم نیست درکت نمیکنن 🙂🤌مهم نیست کسی بدونه که آرزو داری مثل اونا برقصی🥺🫂 مهم نیست... مهم اینه که به آرمی بودنت افتخار میکنی💜🫀 همیشه یادت باشه! دیگه کیه که اسم «بی تی اس» رو تا حالا نشنیده باشه؟ 🤌دیگه کدوم آدمی نمیدونه اونا انقدر خوبن؟ 🤌 پس سرتو بالا بگیر و فریاد بزن و به دنیا بگو : من آرمی هستم و به آرمی بودنم افتخار میکنم💜 با افتخار یه آرمی هستم💜🙂