2777
2789

خیلیااااا اصلاااا آمادگی روحی عقلی برا ازدواج ندارن 😐😐

اصلا هم ربط به سن نداره ای کاش همونجور که آزمایش اعتیاد و آزمایش خون میگرفتن یه تست روانشناسی هم از افراد میگرفتن یه دوره کوتاه میذاشتن و این برای عقد قانونی لازم میشد تا بعضیا مجبور بشن یه چیزایی رو حداقل تا حد ابتدایی یاد بگیرن...

والا تو مدرسه که هیچی نمیگن! 

به قول یه بنده خدا مگه اطلاع و آگاهی آمپوله که طرف بزنه آگاه بشه برای ازدواج 😐😐

این میشه نتیجه اش این بچه بازیای ملت تو نینی سایت و دعوا سر چیزای پشمی 🙄

تویی که مذهبی نیستی، ممکنه به دلایل زیادی اینطوری باشی ولی بنا نیست از ما مذهبی ها تصور بدی داشته باشی و راحت هممون رو محکوم کنی! همه جا خوب و بد هست. تو هم بالاخره یه روز ممکنه بیای در خونه اهل بیت (ع) اونا عاشق تو هم هستن و تو هم دوستشون داری... منم گاهی وقتا کارایی که برات ممکنه عجیب باشه رو انجام میدم، لاک میزنم آرایش میکنم آهنگ گوش میدم و خوش میگذرونم! فقط یه سری خط قرمز دارم. همین! 😊 میدونم خیلی خرمذهبیا باعث زده شدنت از دین میشن ولی ببخششون. کسی که تقوای واقعی داشته باشه قلبشو بزرگ میکنه تا از روی علاقه امر به معروف کنه... امر به معروف یعنی با رفتار! یعنی من اونقدر دوستت داشته باشم که واقعا دلم بخواد مثل من از دینداری لذت ببری...و تو ببینی چه حس عالی دارم و بخوای تجربش کنی. ببخش اگه برای انتقال این حس خوب به تو هنوز ضعیفم💔 هنوز اون حس عالی رو ندارم ولی دارم دنبالش میگردم، ذره‌ای ازش رو چشیدم 🥲 اسمش حسینه (ع)🌱  رفیقی که باهاش یه حس فوق العاده رو تجربه کردم چیزی از جنس خدا 🌱 من از ته قلبم برای تویی که مذهبی نیستی بهترینا رو میخوام. دوست ندارم مجبورت کنم و از اینکه با ناراحتی نگاهم کنی هم دلم میگیره 💔 از اینکه بینمون تفرقه باشه دلم میگیره. من خیلی بیشتر از اونی که فکرشو کنی سعی کردم درکت کنم و دنیات رو بشناسم. تو هم گاهی سعی کن دنیای منو درک کنی و بشناسی حتی اگه دوستش نداشته باشی. ممنونم ❤🌱

از قدیم گفتن زن و شوهر دعوا کنن بقیه باور کنن😂الان حکایت اکثر تایپیکاس

تو دنیای که همه دنبال دنیا جهان بخت شدنن😑تو مریم میرزا خانی شو😉💖.امیدوارم اقایونی که اینجان ماهی دوبار پریود بشن😑

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به جای گواهی مزخرف سلامت خانم باید گواهی سلامت روان بگیرن هردو طرف. 

آره به خدا... بسسسس که مریض روحی داریم. بدبختی اینجاس قبول هم ندارن که بیماری دارن برای یه سرماخوردگی میرن دکتر برای این چیزا نه.

تویی که مذهبی نیستی، ممکنه به دلایل زیادی اینطوری باشی ولی بنا نیست از ما مذهبی ها تصور بدی داشته باشی و راحت هممون رو محکوم کنی! همه جا خوب و بد هست. تو هم بالاخره یه روز ممکنه بیای در خونه اهل بیت (ع) اونا عاشق تو هم هستن و تو هم دوستشون داری... منم گاهی وقتا کارایی که برات ممکنه عجیب باشه رو انجام میدم، لاک میزنم آرایش میکنم آهنگ گوش میدم و خوش میگذرونم! فقط یه سری خط قرمز دارم. همین! 😊 میدونم خیلی خرمذهبیا باعث زده شدنت از دین میشن ولی ببخششون. کسی که تقوای واقعی داشته باشه قلبشو بزرگ میکنه تا از روی علاقه امر به معروف کنه... امر به معروف یعنی با رفتار! یعنی من اونقدر دوستت داشته باشم که واقعا دلم بخواد مثل من از دینداری لذت ببری...و تو ببینی چه حس عالی دارم و بخوای تجربش کنی. ببخش اگه برای انتقال این حس خوب به تو هنوز ضعیفم💔 هنوز اون حس عالی رو ندارم ولی دارم دنبالش میگردم، ذره‌ای ازش رو چشیدم 🥲 اسمش حسینه (ع)🌱  رفیقی که باهاش یه حس فوق العاده رو تجربه کردم چیزی از جنس خدا 🌱 من از ته قلبم برای تویی که مذهبی نیستی بهترینا رو میخوام. دوست ندارم مجبورت کنم و از اینکه با ناراحتی نگاهم کنی هم دلم میگیره 💔 از اینکه بینمون تفرقه باشه دلم میگیره. من خیلی بیشتر از اونی که فکرشو کنی سعی کردم درکت کنم و دنیات رو بشناسم. تو هم گاهی سعی کن دنیای منو درک کنی و بشناسی حتی اگه دوستش نداشته باشی. ممنونم ❤🌱

آره واقعا گل گفتی طرف ابتدایی ترین حقوق همسر رو نمیدونه چه از نظر روحی و چه از نظر اجتماعی اونوقت به راحتی یک انسان دیگه رو لز زندکی ساقط میکنن دولت اینهمه از طلاق و طلاق کشی شود سود میبره چرا باید آزمایش روانشناسی بگیره

آره به خدا... بسسسس که مریض روحی داریم. بدبختی اینجاس قبول هم ندارن که بیماری دارن برای یه سرماخوردگ ...

به روانشناس و... اعتقاد ندارن. ادعا دارن که چیزیشون نیست. خیلی پررو هستن. 

دینداریت را به خدا نشان بده، برای من انسانیت تو لازمه 

والا ما به درک بچه هاشون چه گناهی کردن باید انقدر آسیب روحی ببینن. هرکی زندگی خودشو داره ولی بچه که نمیتونه جدا زندگی کنه از پدر و مادری که هنوز بلوغ فکری عقلی ندارن!

اره واقعا یه سری چیزا میبینم تو نی نی سایت خندم میگیره ک چطور ازدواج کردن و چطور این زندگی برای خودشون و خانوادشون سخت کردن و جدی گرفتن نمیدونم روی چه هدفی تشکیل زندگی دادن واقعا من کلا اینارو میبینم از زندگی متاهلی بیزار میشم و به مجرد موندنم بیشتر شکرگزاری میکنم 💚🌱

قدیمی ها کلا حرف بیخود زیاد زدن. این جمله شونم مزخرفه. 

دینداریت را به خدا نشان بده، برای من انسانیت تو لازمه 
آره واقعا گل گفتی طرف ابتدایی ترین حقوق همسر رو نمیدونه چه از نظر روحی و چه از نظر اجتماعی اونوقت به ...

اصلا هیچکس دلش به حال مردم نمیسوزه خودشونم ماشالا هزار ماشالا خواب خرگوشی...

اره واقعا

از طرفی هم مشکل روانی دارن درمان نمیکنن و فک میکنن طرف مقابل مقصره فقط 

شاید هر دو اشتباه دارن

توصیه میکنم به کانال مرگ هم زیباست سربزنید و دستوراتشو انجام بدین .هم ایتا دارن هم تلگرام@marg_ham_zibast  وhttp://t.me/marg_ham_zibast شیعیان ما به اندازه آب خوردنی مارا نمی‌خواهند. اگر بخواهند دعا می‌کنند و فرج ما می رسد. گاهی طبیب هم با بیمار گریه کرده😢💔 انگیزه ای برای ادامه دادن به زندگی نداشتی ،برو یه چیز خوشمزه بخور مثلا کاکائو😌به نسخه های دیگه ای از خودت در آینده فرصت زندگی بده خود خواهم نباش Take care

اصلا هیچکس دلش به حال مردم نمیسوزه خودشونم ماشالا هزار ماشالا خواب خرگوشی...

آره گلم به خدا بایه تست روانشناسی ساده میشه از هیلی از طلاقها پیشگیری کرد تو راهروهای دادگاه‌ها جا برا نشستن نیست