2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون بودجه ندارن

به همین راحتی

من اینو چند سال پیش گفتم همه مسخره میکردن

دانشگاه رفتن دیگ کم کم داره پولی میشه

یعنی یه روز میرسه دولتی نمیبینی

همش ازاد مونده فقط

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

وقتی ظرفیتا رو حساب نشده زیاد میکنن همین مشکلات هم پیش میاد دیگه🤷‍♀️

خوابگاه ها رو هم همه رو میدن به عراقیا پول بچاپن

#خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||

یه موقعی فکر میکزذم ما دهه ۶۰ نسل سوخته ایم اشتباه فکر می‌کردیم اما پخته ایم سوخته واقعی از نسل ۷۰ به بعده.یعنی چی خب باید در دانشگاه چادر بزنین واقعا مسئولیت پذیری فوران میکنه

یه موقعی فکر میکزذم ما دهه ۶۰ نسل سوخته ایم اشتباه فکر می‌کردیم اما پخته ایم سوخته واقعی از نسل ۷۰ ب ...

ااصن بهش فکر میکنم برم خوابگاه خصوصی یا خودگردان با هزینه هاس سرسام آورش و پدر کارگر من،مغزم سوت میکشه جدا از اون اصن خوابگاه بیرون امن نیست

بعضی دانشگاه ها خوابگاه خودگردان دارن اگه خوابگاه براتون مهمه قبل انتخاب رشته زنگ بزنید امور رفاهی د ...

خخودگردان خارج دانشگاهه؟فک کنم هزینشم‌خیلی بالاعه

چچراعراقیا

پول💸

دلار💸💸

دینار💸

#خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||