2777
2789

بین a23و a13موندم کدوم روبخرم قیمتاش خیلی فرق نمیکنه کدومش بهتره ازنظر کارکرد و دوربین 

🌹نگران فردایت نباش خدا از قبل آنجاست 🌹کاش خداصدایم رابشنوه خیلی وقته ازش خواستم😢دلم گرفته است برای راحتی دلم دعاکنید😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچکدام a22بگیر دیگه بهتره

چرااین که جدیدتره اندرویدشم 12هست دوربینشم بالاتره دلیلتون چیه بگید شایدنظرم عوض شد

🌹نگران فردایت نباش خدا از قبل آنجاست 🌹کاش خداصدایم رابشنوه خیلی وقته ازش خواستم😢دلم گرفته است برای راحتی دلم دعاکنید😔

من زمانی که میخواستم یه گوشی قیمت مناسب به عنوان گوشی دوم بخرم دوتا گوشی فروشنده گذاشت جلوم یکیش نوت ۱۱ شیائومی بود یکی دیگه اش a22 فورجی بود من نوت 11 انتخاب کردم چون نسبت به آ22 فست شارژ 33 وات داشت و مادون قرمز هم داره ولی دوربین جالبی ندارد 

من a22 دارم خیلی راضیم و خوش دسته😋😍😍

ممنون برم تحقیق کنم گوگل ببینم فرقش چیه میخواستم ببینم کسی داره ازش راضی هست

چرااین که جدیدتره اندرویدشم 12هست دوربینشم بالاتره دلیلتون چیه بگید شایدنظرم عوض شد

والا ماداشتیم a52با a22هیچ فرقی نداشته سامسونگ ها همه تو یک رده هستن 

حتی پسر منم ک a32داره بازم با ۲۲ فرقی نداره بزن زومیت مقایسه رو بزار متوجه میشی ...البته اگه خودت مدلی ک گفتی رو دوست داری من نمیتونم چیزی بگم هر چی ک دوست داری بگیر

خدایا تو بساز .تو بسازی قشنگه❤❤❤❤❤❤
من زمانی که میخواستم یه گوشی قیمت مناسب به عنوان گوشی دوم بخرم دوتا گوشی فروشنده گذاشت جلوم یکیش نوت ...

a23هم شارژش25واتی هست سریع شارژمیکنه شیائومی خیلی اطمینان ندارم بهش بیشتردنبال گوشی های سامسونگ هستم

ممنون برم تحقیق کنم گوگل ببینم فرقش چیه میخواستم ببینم کسی داره ازش راضی هست

من پدر شوهر مادر شوهر بچه جاریم دارن برای همسرمم میخوام بگیرم 

خدایا تو بساز .تو بسازی قشنگه❤❤❤❤❤❤
من پدر شوهر مادر شوهر بچه جاریم دارن برای همسرمم میخوام بگیرم 

ممنون 

[QUOTE=246128428]کلا شانسیه طرف های ما دارن همه خوبه راضی هستن[/QUOTE

a23جدیده اندرویدشم بالاتره به نظرم به روزتره