2777
2789

من امروز موعدمه هنوز پری نیومده همیشه موعدم اول صبح پری میشدم ولی این دفعه هنوز نشدم 

ترشحاتم سفیده 

شکمم  بر عکس قبلا که روز اول پری مثل آتیش میشد این دفعه خیلی سرده (البته روزای قبل بخصوص شب تا صبح دمای بدنم بالاست و گرمم)

مرتب باید چیزای شیرین بخورم وگرنه حالت تحوع و سرگیجه بهم دست میده...

چند روزیه دچاره سوزش سر دل شدم ...

ولی بی بی چکم منفی شده...

بنظرتون میشه امیدوار باشم ؟؟؟؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشاالله که باردار باشی ولی خودتو درگیر علائم نکن،یه‌هفته صبر کن پریود نشدی بی بی چک‌ بزار

خیلی داغونم از بس دارو خوردم و آمپول زدم دیگه خودم خسته شدم

اولین باره پری صبح نیومده برا همین یکم امیدوار شدم 😔

خسته شدم‌از بی بی چک منفی 

دعا کن اینبار باشه 😔

خیلی داغونم از بس دارو خوردم و آمپول زدم دیگه خودم خسته شدم اولین باره پری صبح نیومده برا همین یکم ...

حتما عزیزم،منم خودم چند ماه درگیر قرص و امپول بودم که خداروشکر بعد 6 ماه مامان شدم،درکت میکنم،مخصوصا وقتی بی بی چک منفی رو میلینی انگار دنیا سرت خراب میشه

جان

من صبح دوتا بی بی چک گذاشتم و احساس کردم هاله دارن  ولی فوقق العاده ضعیف بعد چند ساعت که خشک شدن دقیقا همونجا که حس کردم هاله داره هر دوتا بی بی چک هاله صورتی رنگی دارن بنظرت ممکنه باردار باشم یا کاذبه؟

الان برم آز بدم مشخص میشه؟

امروز موعدمه  قاعدگیم منظمه   همیشه صبح زود پری میشدم امروز هنوز خبری نیست...

انشاالله بارداری،احتمالش زیاده باشی،فقط بزار یه هفته نشدی بری که راحت ازمایشم بدی،چون تو اقدامی و الان استرس داری ممکنه تاخیر بندازه،پس توکل بخدا صبر کن،من شش روز بعد از پریودم بی بی زدم،فرداش رفتم ازمایش دادم