2777
2789
عنوان

عقل و بی عقلی

| مشاهده متن کامل بحث + 143816 بازدید | 940 پست
عزیزخانوم حقیقی کیه

خانم بهار حقیقی وبلاگی دارن ب اسم تولدی دوباره سرچ کنین تو گوگل میاره آموزش های خوبی داره برای خودشناسی و پیدا کردن حقیقت وجودی خودمون بانو آرتمیس تو تاپیکای قبلیشون معرفی کرده بودن🌹🌹🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام دوستان عزیز. ممنون میشم اگر نسبت به این پست من هرکسی تجربه ای داره در اختیار من بذاره تا ذهنم ب ...

سلام   بنظرم اول از همه باید رفتاری نداشته باشیم ک کسی ازمون طلب کار بشه...و در کنارش رو ندیم ب ادما تا جایی ک انقدر ب ما نزدیک بشن ک بخوان ابراز طلب کاری کنند... در رابطه با ادم های مشکل دار دایم الطلبکار هم بی محلی مطلق کنیم چون درست نمیشن...

من خودم را دوست دارم     
سلام و شب بخیر 🌸🙏🏻...دوستان حالا ک این تاپیک تا چند روز دیگه قفل میشه میخام یک چیزی بگم ...روزی ک ...

چ حس خوبی داشت پیامتون ممنون عزیرم.از دعای خوبی که کردین

ان شالله برای بانو هم خیر دنیا و آخرت پیش بیاد   

سلام بانوارتمیس عزیز ودوستان

بانوجان ازاینکه وقت ارزشمندتون رو برای ماگذاشتید وبازهم رهنمودهای زیبا وکارگشابه همه ما دادید بی نهایت سپاسگزارم انشاالله موفق وموئد باشید وهمچنین سلامت باشید وخداوند خیر دنیا واخرت رونصیبتون کنه وبرزبان وقلم وکلامتون حکمت جاری بشه

مارومنتظر نگذارید وبه زودی بازهم ازوجودتون ماروبهره مند کنید

خیلی زیاد دوستون دارم😍

سلام به همه و بانوی عزیز

دوستان من یه سوال دارم اما شاید مربوط به تاپیک نباشه  پیشاپیش عذر میخوام ازتون چون بانو هم قراره فردا ببندن اینجارو دیگه اخرین صفحات میشه و اگرم به حاشیه بکشه فک نمیکنم مشکلی باشه 🙏

من یه خواستگاری داشتم ما در مرحله آشنایی بودیم و داشتیم صحبت میکردیم یهو بحث به چند همسری کشید و من از اون آقا حرفای خوبی نشنیدم اصلا نظرش برام خیلی تعجب برانگیز بود همونطور که اکثر آقایون ایرانی چند همسری مرد رو یه برتری و قدرت میدونن ایشون هم همینطور بود و حرفایی زد که من هم ناراحت شدم هم به اصطلاح سوختم و نتونستم چیزی بگم اونم فکر کرد پیروز میدان شده 😁😂 دوست دارم بانو و بقیه دوستان اولا نظرشون رو راجع به همچین مردی بگن و دوما اگر بخوان جواب این ادم رو بدن چه جوابی میدن که هم شخصیت خودشون نیاد پایین و حفظ بشه هم دندان شکن باشه ؟؟ شاید بگید اصلا باهاش وارد بحث نمیشم و اینها درسته اما من هم تجربه ام کم بود هم‌اینکه کلی صحبت کردیم بعد این قضیه اومد وسط وگرنه اگر همون اول میدونستم دیگه ادامه نمیدادم بعدشم  من خیلی می بینم آقایون اینو برتری میدونن و حس بدی میگیرم از اینکه نمیتونم جوابشونو با دلیل منطقی بدم و احساس ضعف میکنم  ، نمیدونم میتونید تصور کنید چه حسی یا نه؟ اینکه همیشه از این مسئله آقایون حتی برا تفریحم شده استفاده کردن بدم میاد درمقابلشم ما خانوما جواب درست و حسابی نداریم  و مجبوریم سکوت کنیم   به نظرم یه موقع هایی اگر جواب بدی بد نیست برا اینکه مردا فک نکن زنا ضعیفن و فک نکن همیشه میتونن از این مسئله استفاده کنن  و ... 

کاربر 

@بیتا353    

@1369tannaz‍ 

ممنون میشم شمام نظرتونو بگید 

لطفا هر کی نظری داره بگه این کاربرا چون قدیمی بودن و قبلا تاپیکای بانو رو خوندن تگ کردم  ممنون 🙏

سلام دوستان گلم. من هم وقتی اینجا هستم و گره ای رو باز می کنم احساس خوبی دارم. ولی باور کنید مسئولیت ...

سلام بانو جان.انشاالله هرجا هستین موفق باشین همیشه سرنمازم دعاگوتون هستم‌.

سئوال منو پاسخ بدین ممنون میشم 

من قبل از بچه داری شاغل بودم ولی الان بیکارم.

فرصت شغلی برام پیش بیاد با توجه به اینکه بچه امو مراقب دارم که نگه داره و ی حقوقی بهش بدم.

اینکارو بکنم 

یا بزارم بچه هام بزرگتر بشن

بچه ام ۶ماه است.نظر شما راجع به این قضیه چیه؟

مچکرم

سلام عزیزم 

من حس خوبی به شما دارم 

همیشه سلامت باشید 🌺🌺

❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤
سلام به بانو آرتمیس عزیز. خیلی خدا رو شاکرم که با شما آشنا شدم. وقتی تاپیک شما درباره باورها رو‌خوند ...

سلام عزیزم.

اتفاقا منم چند روز پیش همین سوال و پرسیدم دقیقا منم بیشتر بخاطر حماقت های خودم آزار میدیدم اینکه چرا عقل الانم و نداشتم چرا گذاشتم این همه روحمو و شکنجه بدن ولی خوب بقول گفتنی عقل اون موقع ما همین بوده مطمئنا کسی هم نبوده مثل بانو راهنمایی امون کنه یا غلط راهنمایی میکردن اما الان ما دیگه نباید مثل قبل کم خرد باشیم اونا یک زمان یک چاقو به ما زدن الان ما بعد از گذشته سال ها دوباره اون چاقو و برداشتیم و دوباره داریم خودمون و زخمی میکنیم من طبق صحبت های بانو و خیلی مشاوره های دیگه که گوش دادم و کلی کتاب دیگه که خوندم فهمیدم بدترین کار و بازم دارم مثل سال های قبل در حق خودم میکنم تصمیم گرفتم خودمو و ببخشم من اون موقع کم سن و سال بودم و واقعا خام و بی تجربه به خودت بگو عقل اون موقع ات همون بوده پس به خودت سخت نگیر اگه فکری اومد از گذشته به سراغت سعی کن ذهنتو و درگیر کنی اگه این درگیری فیزیکی هم باشه خیلی بهتره سعی کن اونقد خودت و سرگرم کنی که اصلا یاد گذشته نیافتی به خودت بگو الان اگه میتونید اذیتم کنید 😂مطمئن باش هرگز نمیتونن اینکه چند سال از عمرمون تو نادونی گذشت واقعا سخته پذیرشش ولی خدارو شکر کنیم که تا آخر عمر تو اون راه نموندیم امیدوارم مفید باشه واست ...

سلام عزیزم. آره متاسفانه افسردگی خیلی زیاد شده. یکی از دلایلش هم ناکامی ها مالی و روحی و روابط مشکل ...

سلام بانو جان لطفا قبل از قفل کردن تاپیک جواب سوال من رو بدید. 

داخل این پست، گفتید برای درمان افسردگی، داروهای اقای تبریزیان خوب هستند. داروهاشون رو با سرچ، میشه از عطاری تهیه کرد؟؟ یافقط از شاگردانشون باید تهیه کرد؟ اگر اینطور هست، لطفا کمی راهنمایی بفرمایید شما پیج خوبی رو واسه تهیه دارو سراغ دارید؟

قبلش از راهنماییتون تشکر میکنم. 

بس حلقه زدم بر درو حرفی نشنیدم__من هیچ کَسم؟؟ یاکه دراین خانه کسی نیس؟🥺

بانو آرتمیس عزیزم دعای خیر همه ی ما پشت و پناه راه و زندگیتون باشه.

یکی از بزرگترین دستاوردهای زندگیم آشنایی با شما و خانم های آگاه و عاقلی بوده که توی تاپیک های شما باهاشون آشنا شدم.

باز هم منتظر تاپیک جدیدتون هستیم. لطفا باز هم تجربیات و آگاهیتون رو با ما به اشتراک بذارین.

خداوند یار و همراهتون بانو جان ❤️

دوستان در مورد طلبکار بودن افراد در روابط اجتماعی بگید ما چه  رفتارهای اشتباهی داشتیم که افراد ...

سلام نیکی عزیز.

من هم از تجربه ها و آموزه های خودم میگم.

اول پیشنهاد می کنم کتاب « زندگی خود را دوباره بیافرینید» رو حتما مطالعه کنی چون خیلی قشنگ تله های شخصیتی رو توصیف کرده، دلایلشو بیان کرده و راهکارها و پیشنهادهایی ارائه داده. 

من از مطالعه ی این کتاب متوجه شدم این تیپ شخصیتی سخت ترین تله رو دارن که بسیار سخت هم درمان میشن چون فکر می کنن خودشون مستحقن و بقیه خیر، برای همینم از عالم و آدم طلبکارن و اینا برمی گرده به اتفاقات و کمبودهای دوران کودکیشون. 

من از وقتی این موضوع رو متوجه شدم به جای اعصاب خوردی و خودخوری، بیشتر دلم به حالشون میسوزه.

اینم فهمیدم که این مدل آدمها هم زورشون به یه سری از آدمهایی میرسه که خودشون دچار تله ی شخصیتی دیگه هستن! دقیقا همونایی که زیادی سرویس میدن.

درمقابل همچین آدمهایی باید کاملا با اعتماد به نفس رفتار کنید. خونسرد و آرام باشید. بیشتر از وظیفه تون کاری انجام ندین. هرچه محکم تر و مقتدرتر باشین اونا خودشون عقب نشینی می کنن. 

من خودم این نکاتی که گفتمو به کار بردم و موفق هم شدم.

ان شاالله شما هم با افزایش آگاهیتون موفق میشین.