2777
2789
عنوان

عقل و بی عقلی

| مشاهده متن کامل بحث + 143829 بازدید | 940 پست
عزیزم من هم این دلشوره ها رو دارم و قبلا بیشتر داشتم اما خودم به این نتیجه رسیدم ک ترس از مرگ یا بهت ...

دقیقادرست میگی،باوصل شدن به خالقمون وبهترشدن رابطمون باخداقطعااین ترس کمرنگ میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم. اگر خسته ای و مجدد میتونی قبول بشی، استراحت کن. اگر نه کمک بگیر از کسی. خیلی هارو من میش ...

سلام و شب بخیر 🌸🙏🏻...دوستان حالا ک این تاپیک تا چند روز دیگه قفل میشه میخام یک چیزی بگم ...روزی ک اومدم نی نی سایت به تاپیکای  دختر گرانبها ب طور تصادفی برخوردم و بعد از ایشون بانو ارتمیسو پیدا کردم بارها و بار ها تاپیک من خودمو دوست دارمو خوندم و مشتاق شدم بقیه رو دونه ب دونه خوندن ...با تمام وجودم میخام امشب دعا بکنم برای سلامتی با نو ارتمیس و تمام بانوان ِ عزیزی ک در مسیر اگاهی،رشو و پیش رفت هستند🌸🌸 و سعی دارن زندگی هنجاری داشته باشند 🍇.باتمام وجودم از خدا میخام تاپیک بعدی بانو ارتمیس این باشه که خدا عیارمو سنجید و به چیزی ک تو دلم هست رسیدم و بهتون یک پسر دختر سالم و صالح عطا بکنه اینو از ته ته قلبم ارزو کردم 💚💚 .من خیلی دوستتون دارم بیشتر از چیزی ک فکر کنید .خیلی برام با ارزش هستید .خدا حفظتون کنه 🌸کاش دنیا پر بشه از ادم های خوبی مثه شما .کاش همه زندگیا پر از آرامش 'باشه پر از حالِ خوب" باشه همه از زندگیاشون رضایت قلبی" داشته باشن .🌸

دوستان حالا ک این تاپیک بازدید خوبی میخوره و این صحبتا میمونه میخام یه چیزی بگم بهتون ...هرچند ب تاپیک مربوط نیست اما چون چشمم به یک تاپیک خورد در رابطه با خیانت بودش، گفتم اینجا بگم .الان ی خانومه نوشته بود شوهرم بهم خیانت کرده و میشد غم رو تا گوشت و استخون تو پیاماش لمس کرد  چه قدر گناه داره چقدر بده صادقانه و خواهرانه بخوایم هر کدوممون خودمونو جاش بذاریم قطعا ناراحت میشیم .

ببینید دوستان بیایم یه جوری زندگی کنیم که پیش خدا روسفید باشیم  نه خلق خدا ی جوری تو خوبی کردن سبقت بگیریم ک انگار فردا اخرین روزی هست ک زنده هستیم ...به هم خیانت نکنیم همه ماها کلی از خودمون روحمون مایه گذاشتیم تا زندگیمونو بسازیم پس دوست نداریم هیچ کس وارد حریممون بشه و زندگی مارو خراب کنه .......

اصلا خوب نیست مدام خودنمایی کنیم برا مرد غریبه یا با پوشیدن لباس نامناسب ذهن کسی رو حتی برای کسری از ثانیه در گیر کنیم  خدا هم اصلا دوست نداره ........وارد رابطه با مرد یا زنی ک همسر داره نشیم (هیچ توجیهی برای خیانت یک فرد وجود نداره .ببینید دوستان تکرار میکنم هیچ توجیهی برای خیانت یک زن یا یک مرد وجود نداااره .....اگه نمیتونه با شخص زندگی کنه .باشه اشکالی نداره اول بره طلااق بگیره بعد از یکی دو ماه وارد رابطه ی جدید بشه نه بریم خونه یکی دیگه رو خراب کنیم )تروخدا هر کاری کردید این یه مورد رو نکنید *کارماشم کمر شکنه* .

خانومای گل هر خانومی هم ک اطرافتون دیدید اگاهش کنید بخدا ک اینجور روابطی اصصصصصصلا پسندیده و قابل توجیه نیست بعدشم دوستان دل ب این دنیای فانی نبندید .این دنیا دنیای مادیه ی روزی میمیریم نه پول و خونه و ویلا و ماشین ب دردمون میخوره نه شوهرو بچه ....برا اون زمان ی فکری کنیم اول خودمو میگم .دوستان برای همه ارزوی عاقبت بخیری ارامش سلامتی دارم خیلی دوستتون دارم از بانو ارتمیسم بازهم ممنون بابت تاپیک پر بارشون و اینکه اطلاعاتشونو بی منت در اختیارمون میذارن من ک واقعا استفاده کردم و خیلی جاها کمک کننده بوده بهم ب امید جمع شدن در تاپیک پرباری دیگر 🌸🌸🌸🌸👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏🌸🌸🌸🌸ببخشید طولانی شد ممنون از خواهرای گلی ک خوندند شما همه استاد هستید من فکر هامو بلند بلند گفتم 💚💚💚💚💚💚💚💚💚

سلام و عرض ادب ⚘⚘ مایلم مراتب تشکر خودم رو بابت پاسخ های زیباتون ب سوالاتم در تاپیک هام ابراز کنم  از حمایت شما قدر دانی میکنم .ببخشید اگه ریپ نمیکنم بجاش لایک میکنم .🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆
دوستان در مورد طلبکار بودن افراد در روابط اجتماعی بگید ما چه  رفتارهای اشتباهی داشتیم که افراد ...

اگه این افراد طلبکار محل کار باشن ، نشون میده احیانا  شما بیشتر از وظیفت کاری انجام دادی  ، البته میتونه دلایل دیگه هم‌داشته باشه شاید کلا شخصیت این آدما اینطور باشه اما ما باید حدو مرز رو مشخص کنیم ، من اعتقاد دارم وقتی میری سرکار نه بیشتر از وظیفه ای که گفتن کار کنی نه کمتر این یک  ، دوم اینکه همیشه باید منظم و دقیق باشی آدما از افراد منظم ناخودآگاه میترسن!!! سعی کن از هر لحاظ سرکار دقیق و منظم باشی و بهونه دست کسی ندی سوم اینکه با هیچ کس صمیمی نشی چهارم خودتونم توقعتون رو از دیکران تا حد ممکن بیارید پایین که بقیه هم‌نتونن توقع بیجا داشته باشن  کمترم کمک بخواید  ! پنجم از زندگی شخصیتون  هیچ چیز نگید هیچی کلا هر چی  کمتر حرف بزنید سرکار به نفعتونه ، اینارو من یاد گرفتم نمیدونم به درد این سوالت میخوره یا نه ولی قطعا رعایت کردنشون بی فایده نیست 

بانوارتمیس عزیز،یه موضوع دیگه ای هم که خیلی دارم روش کارمیکنم اینه که توجمع های زنونه که کمم میرم زن ...

عزیزم سکوت ما یه وقتا بد برداشت میشه و فکر میکنن بااون حرفهایی ک میگن کاملا موافقیم 

من خودم همیشه سکوت میکردم چون حپصله بحث نداشتم اما بعد از خوندن تاپیکای بانو دیدم اشتباه بوده یه جا بانو گفت نه از خودمون تعریف کنیم ن بذاریم کسی جلو مازیاد از خودش تعریف کنهمثلا وسط حرفاش یهو یه سوال بپرسیم ک نشون بده مااصلا حواسمون ب حرفاش نبود یا وسط حرفاش بگیم ببخشید الان یه کاری برام پیش اومد....

کلا نباید جلو خودستایی الکی دیگران سکوت کرد که معنای پذیرفت حرفا میده

عزیزم سکوت ما یه وقتا بد برداشت میشه و فکر میکنن بااون حرفهایی ک میگن کاملا موافقیم  من خودم ه ...

اره دقیقاشمادرست میگی،منم دیگه واقعاچون حوصله ی چرت وپرتاشونوندارم خودبه خودبی توجه میشم،وخیلی اهمیت نمیدم به حرفاشون،واقعانه بایدازخودمون تعریف کنیم نه بزاریم پزچیزای نداشتشون روبدن

سلام بانو آرتمیس جان ممنون از محبتتون ویه پیشنهاد دارم لطفا اگر هم تاپیکو قفل کردین سوال هایی که تاروز جمعه اینجا گذاشته میشه رو بعدا سرفرصت جواب بدین وخودمم یه سوال دارم.

یه چیزی خیلی فکرمو مشعول کرده اینه که مثلا منی که به دلیل مشکلاتی که داشتم جداشدم وحتی برای تصمیم به جداشدنم سه سال درگیر بودم یعنی میخام بگم باعجله تصمیم نگرفتم وبا چندتامشاور مشورت کردم و حتی خودم بارها آزمون وخطا کردم که چکاری انجام بدم و....

اما حالا نگرانم نکنه با نفر بعدی هم این مشکلاتو داشته باشم یا نکنه نفر بعدی این اشکالاتو نداشته باشه و نکات مثبتی که همسر سابقم داشته مثلا معتاد نبوده یا از نظر روابط زن وشوهری خوب بوده یا اهل کار حلال بوده و...رو نفربعدی نداشته باشه که همشم خیلی مهم هستن ....یااینکه یه جایی یادمه گفتین اگه مااز یه اتفاقی درسش رو نگیریم طبیعت اونو بازم تکرارمیکنه ....

میخام بدونم مثلا منی که خیانت دیدم  ازلحظه شروع زندگیم تالحطه اخر .

کتک خوردم 

ازنوددرصد آزادیها حتی اون اوایل از 99درصد کاملا محروم بودم وشوهرم یه بددل تمام معنابوده 

یا به غیر از خوراک و غذا دربقیه موارد خسیس بوده 

یا به خودم وخانوادم فوش میداده اینها اون چیزایی هست که خیلی اذیت میشدم بابتش حالا میخام بدونم درس این اتفاقات چیه درسته که ایندفعه خیلی بیشتر برای انتخاب چشمامو بازمیکنم ایندفعه خیلی چیزا عوض شده اما بازم نگرانم نکنه دوباره تکرار بشه نکنه چیزای دیگه اتفاق بیفته...

توفکرش نیستی و پیداش میشه ولی وقتی که باید باشه میره 😕

🌹امام علی (ع) دو تن در رابطه با من هلاک می‌شوند

دوستی که از حد بگذراند و دروغ بافنده ای که از آنچه در من نیست سخن براند

🌹در رابطه با توصیه بانو آرتمیس که گفته بودند در روابطتان حد و حدود و مرز قائل بشید. می‌بینیم که امام علی هم در مورد روابط خودشون این مرز رو قرار میدادند

به جای خوندن تاپیک های بی محتوای نینی سایت تاپیک "من خودم را دوست دارم" از بانو آرتمیس رو حتما بخونین.   ..                                                                                 اگر تنبلی تخمدان دارید این پیج رو در اینستاگرام ببینید: niloufarpcossupport                                                 همچنین این تاپیک رو از کاربر funlife:                             بچه های تنبلی تخمدان بیاین تاپیک رو پربازدید کنین
بانوارتمیس عزیز،یه موضوع دیگه ای هم که خیلی دارم روش کارمیکنم اینه که توجمع های زنونه که کمم میرم زن ...

پری جون من تامدتی پیش مثل شما درگیر دقیقا همین مساله بودم. ولی یجایی متوجه چیز جالبی شدم 

اون هم اینکه 

هرچییییی فتنه وبلا هست از زیر سر همین نشستن های دورهم با خانم ها وحرف زدن ها درمیاد 

اولش خودمم نمیخواستم اینو باور کنم چون 

فکر میکردم طبیعیه که یک جمع دور هم بیان ازین صحبت هاکنن اما فهمیدم بقول بانو این عادت عوام هست اونهم از نوع منفی. پس کلا تو جمع هایی که این بحث ها هست دل ندادم که بشینم و اصلا با کارتی که اونها میخواستن من بازی کنم بازی نکردم. شاید تمرین سختی، بود برام که از این جمع ها دل بکککنم چون انگار ته وجود گرایش داشتم به این صحبت هااا  اما به خودم گفتم این یک تمرین هست برای نفس من. و خیلی برکت ها ازش دیدم. 

الان اصلا گزینه مناسبی نیستم برای آدم هایی که بهشون فرصت میدادم جلوی من جولان بدن و من هی، کلنجار برم چکار کنم. و اصلا کمتر پیش میاد کسی جرات کنه جلوم جولان بده.

جایگزین این دورهم نشستن ها خیلی چیزهای دیگه هست

مثلا از شغل وحرفه طرف میپرسم یا اگر خونه داره میپرسم آشپزی رو یا خیاطی اون روز رو به کجا رسوندی

وووووو

یه جاهایی هم مادرهمسرم جولان میده باز بلند میشم ببینم همونجا چی خوشحالم میکنه میرم توحیاطش ومیوه های درخت رو سبزی وگلها واسمون رو نگاه میکنم. البته اصلا منزوی نشدم و در حد کوتاه شاید اجازه بدم طرف جولان بده اما بمحض اینکه حس کنم داره دور برش، میداره جلوی این قضیه رامیگیرم

شکرت خداجون
طبق نظر معلمینشون بچه های خیلی با استعدادی هستند،و خیلی به من پیشنهاد صرف وقت و سرمایه و..داده میشه ...

عزیزم طبق صحبت‌های دکتر هلاکویی من متوجه شدم

یک انسان چندبعدی تربیت کردن خیلی بهتر از تربیت فرزند تک بعدی درزمینه درس هست.من خودم دربعد درس بسیار ر قوی بودم ولی در ابعاد دیگه زندگی متوجه نشدم که عقب افتادم چون اون درس ودانشگاه خوب، صعف ابعاد دیگه را پوشش میداد. بهمین علت خودمن الان توتربیت فرزندم

چندبعدی بار آوردن و معمولی ونرمال بار آوردنش برام ارزش بیشتری پیدا کرده. طبق چرخه زندگی تعادل رو در همه ابعاد در زندگیشون و اول زندگی خودم میخوام پیش ببرم. واز این روش برکات بیشتری دیدم تا از نخبه تک بعدی پرورش دادن. 

البته اگر خود بچه تمایل درونی به درس و این جور مدارس، داره که بحثش جداست و اتفاقا عالیه 

شکرت خداجون
سلام دوستان عزیز. ممنون میشم اگر نسبت به این پست من هرکسی تجربه ای داره در اختیار من بذاره تا ذهنم ب ...

افرادی که طلبکارانه باهامون برخورد میکنن احتمالا متوجه شدن که ما به طلبکار بودنشون بها دادیم و دل به گله هاشون دادیم وگله گزاری هاشون رو جدی گرفتیم. بهمین خاطر هربار با طلبکاری بیشتری سراغمون میان. 

بنظرم آدمی که   طلبکارانه رفتار میکنه ریگ به کفششه حتی، اگر والدینمون باشن. من بااین دیدگاه از شر طلبکاربودن های، اطرافیانم تاحد زیادی خلاص شدم. 

نه که دیگه طلبکار نباشن چون میدونم تا آخر عمر طلبکارن ازم! ولی، به این معنی که یقین کردم این حسشون درست نیست و دیگه بهانمیدم به گله گزاری هاشون. در جای خود احترام کافی میزارم و این  باارزشترین چیزیه که بهشون میدم وکفایت میکنه واقعا. 

شکرت خداجون
سلام بانو آرتمیس جان ممنون از محبتتون ویه پیشنهاد دارم لطفا اگر هم تاپیکو قفل کردین سوال هایی که تار ...

یامثلا اطرافیان میگن چون بچه داری آه بچت دامنتو میگیره ویه جایی تاوانشو پس میدی مثلا نگا فلانی وفلانی بچه هاشونو بدبخت کردن وحالا ببینشون.....

حتی خودمم نگرانم نکنه بچمو نیاوردم پیش خودم اون بچه نفرینم کنه وآهش دامنو بگیره.

بانو لطفا هر وقت وقت داشتین بیاین و سوالمو جواب بدین ممنونم موفق باشید.

توفکرش نیستی و پیداش میشه ولی وقتی که باید باشه میره 😕
امام صادق (ع)،نامه ای اخلاقی ،اعتقادی خطاب به همه ی شیعیانشون دارند،که در اولین فراز می‌فرمایند: از ...

با اجازه ی دوستان فرازی از نامه ی امام صادق(ع)رو اینجا میگذارم،تا به قول بانو آرتمیس عزیز به یادگار بماند:

”اَما بعد،فاسئلوا ربکم العافیه.

اما بعد ،از پروردگار خود عافیت درخواست کنید.

(در مورد عافیت، در پستی که بالا ریپلای کردم ،نوشتم.)

وعليكم بالدّعة و الوقار و السكينة.و عليكم بالحياء و التنزه عما تنزه

عنه الصالحين قبلكم.

بر شما باد بر آرامش و وقار و سکون وبر شما باد بر شرم و حیا و آنچه مردمان شایسته پیش از شما دوری کرده اند شما هم دوری کنید.”

به نظرم رو تک تک این کلمات میشه ساعتها فکر  ،و مطالب مرتبط با اون رو جستجو کرد .اصلا میشه برای هر کلمه از اون یه پایان نامه ارائه داد.

نظر شخصی من این هست :این آرامش و وقار واقعی (نه ساختگی و مصنوعی که مشمئز کننده میشه)فقط وفقط از راه همون خویشتن دوستی و احترام به خودمون حاصل میشه و راه غیر اون نداره،

وبعد اون تذکر به داشتن حیا و....

خب تا اینجای کار و مراعات این مسائل بیشتر از نیم مشکلات ما حل شده.

در ادامه خیلی جالب هست، امام عزیزمون ما رو  بارهاوبارها به ستیزه نکردن با اهل باطل دعوت میکنند، وقتی چاره ای جز معاشرت با اونها رو نداریم.

بعد اون در حد نیم خط میفرمایند:”با مردم مدارا کنید و آنها را بر گردن خود سوار مکنید.”

انگار نفس ستیزه گر در انسان قوی‌تر هست وبه این وسیله  امام می‌خواهند انسان رو به تعادل در رفتار هدایت کنند.(بارها تذکر به مدارا و نیم خط تذکر به دفاع از حریم شخصی)

دوستان، سیاست دستکش مخملین ،دست آهنین یادتونه،من دقیقا یاد اون بحث افتادم.

در ادامه به خیلی از موارد اشاره می‌فرمایند ازجمله به مراقبت از زبان و سکوت،به تضرع در پیشگاه پروردگار و خواستن  و چنگ زدن به ریسمان محکم درگاهش،به اینکه سختی و آزمایش برای همه هست حتی انبیا،به صبر همراه با رضایت و خشنودی نسبت به مشیت خدا،به مواظبت برنماز،به پرهیز از  کبر و....

واقعا میشه بحثهای بانو آرتمیس رو به تک تک اینها منطبق کرد.

آرتمیس جان دلم میخواد محکم بغلت کنم،ویه دل سیر ببوسمت.

بارها نوشته هات  مادرانه به من آرامش داد،اشک رو از گونه های من برداشت و من رو امیدوار به آینده کرد.

و گاهی هم مادرت شدم و مادرانه برات اشک ریختم ودعا کردم.

چه بخواهیم چه نخواهیم،دلتنگت میشیم،نگرانت میشیم،دلمون میخواد دوباره باهات حرف بزنیم واز حرفهات برامون بگی.ما رو زیاد منتظر نگذار عزیز دلم.