2777
2789
عنوان

عقل و بی عقلی

| مشاهده متن کامل بحث + 143832 بازدید | 940 پست
عزیزم خیلی از رنج هات بامن مشترکه این حس انتقام این که دیگه نمیرم خونشون شوهرمم بهم نمیگه برو اینکه ...

سلام ممنون از نظر خوبت دوست گلم 

فقط تلاشم اینه که فراموش کنم رنج هایی که بهم دادن واقعا اگه بلا سرشونم بیاد شاید چند روز خوشحال بشم ولی آرامش ندارم میخواستم راهکاری باشه که یادم بره ولی بقول شما مهم نیست که فراموش کنم فقط باید سعی کنم که به رنج ها فکر نکنم همین خدا به هممون صبر بده و البته بینش تا درک کنیم و بپذیرم حکمت و مصلحت خدا رو من خیلی کم تحمل بودم ولی از زمانی که تایپک ها رو خوندم دارم رو صبر خودم کار میکنم واقعا بهتون بگم معجزه میکنه تو خیلی چیزها عجول بودم و میگفت باید هر چه زودتر بشه یا حتی تو صحبت کردن ولی الان اول فکر میکنم بعد حرف میزنم به نظر خودم خیلی عاقل تر شدم به همتون توصیه میکنم تا میتونید رو خودتون کار کنید که صبرتون زیاد بشه بیشتر مشکلات ما خاله زنکیه من الان که فکر میکنم اگه عقل الانمو داشتم نصف یا میشه گفت بیشتر اون مشکلات و نداشتم مرسی از بانو و دوستان که باعث شدن ذهنمون باز تر بشه و واقعیت ها رو با دید منطقی ببینیم نه احساسات زنانمون ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم. ممنونم از حرف درستت. یکبار داشتم فکر می کردم که علت مشکلات مردم ما و نزول اخلاق توی جامع ...

سلام بانوآرتمیس عزیزوهمه دوستان گلم،به خداقسم اومدم توتاپیک ازتون بخوام یه درمون وراه چاره برای غیبت نکردن وکم صحبت کردن بهم بدید،که دیدم خودتون پیامتون درهمین موردهست،به نظرم یه هفته ای رواین موضوع وتمرینات برای غیبت وکم حرفی باشیم،البته نظرمنه،نظرشمابانوی بزرگوارودوستان عزیزم درتاپیک محترم ترهست

عرض ادب بانو جان ❤ 

دوستان طبق صحبت هایی که تا الان داشتیم به نظرتون تو زمینه تحصیلی یه فرد باید چه ویژگی هایی داشته باشه؟ 

ممکنه جوابش کلیشه وار و واضح باشه ولی دوست دارم تجربیات و نظراتتون رو بدونم چون تا الان هم بحثی نشده بود

عزیزم تو گوگل پلی میزنم اسم اپلیکیشن رو ،ولی نمیاد 

میتونید از سایت time.ir یا از بازار دانلود کنید 

گفت آسان گیر برخود کارها کز روی طبع ‌/ سخت میگیرد جهان بر مردمان سخت کوش
سلام ممنون از نظر خوبت دوست گلم  فقط تلاشم اینه که فراموش کنم رنج هایی که بهم دادن واقعا اگه ب ...

سلام عزیزم. نمیشه به رنج ها فکر نکرد. ذهن اگر آزاد باشه فکر میکنه و تا حد زیادی نمی تونیم جلوش رو بگیریم. ذهنت رو مشغول نگه دار، خودت رو به چالش های مختلف بکش. دنیات رو بزرگ کن، دایره آدم های دور و برت رو بزرگ کن تا مشکلات و آدم های سمی کوچیک بشن و ارزش خودشون رو در نظرت از دست بدن. اگر دنیای ما خانم ها بشه فقط مادر و خواهر خودمون و خواهر، مادر و خانم برادر همسرمون، توی این جمع مثلا هفت، هشت نفره، یک نفر (نظرات، عقاید، رفتار، کردار) خیلی به چشم میاد. اما اگر دایره رو بزرگ کنی و با افراد بیشتری تعامل داشته باشی، مثلا 60 نفر، برای یک نفر خاص، نه توانی داری و نه فرصتی برای پرداختن بهش. حتی اگر آدم های زیادی نداری اطرافت، کتاب بخون، با نویسنده های کتاب ها تعامل داشته باش، چیزی یاد بگیر، چیزی یاد بده، کلاس ورزش برو، پیاده روی برو و دوست پیدا کن.

خوشا راهی که پایانش تو باشی...
سلام بانوآرتمیس عزیزوهمه دوستان گلم،به خداقسم اومدم توتاپیک ازتون بخوام یه درمون وراه چاره برای غیبت ...

سلام عزیزم. پیشنهادت عالی بود. باید یک مدت روی یک چیزی زوم کنیم و مثال هاش رو بزنیم، بعد اون رو پیاده کنیم در زندگی مون و نتایجش رو بیایم اینجا بگیم. اینجوری تاپیک هدفمندتر میشه و فقط یک چیزی رو حفظ نکردیم، بلکه بهش عمل کردیم و اون نکته مثبت رو از آن خود کردیم. پس باز یک حکمت راجع به زبان می گم که هر چی می کشیم از همین زبان می کشیم.

خطبه 176 نهج البلاغه در راستای ضرورت کنترل زبان:

زبان و دل را هماهنگ کنید. انسان باید زبانش را حفظ کند، زیرا این زبان سرکش، صاحب خود را به هلاکت می اندازد....زبان مومن در پس قلب او و قلب منافق در پس زبان اوست. زیرا مومن هرگاه بخواهد سخنی گوید، نخست می اندیشد، اگر نیک بود اظهار می دارد، و چنانچه ناپسند بود پنهانش می کند. در حالی که منافق آنچه بر زبانش آمد، می گوید و نمی داند چه به سود او و چه به ضرر اوست. پیامبر اسلام (ص) فرمودند: ایمان بنده ای استوار نگردد تا دل او استوار شود و دل استوار نشود، تا زبان استوار گردد. 

پس هر کس از شما بخواهد خدا را در حالی ملاقات کند که دستش از خون و اموال مسلمانان پاک و زبانش از عرض و آبروی مردم سالم ماند، باید چنین کند (نهج البلاغه، 1392: 239).

سلام خدمت بانو آرتمیس عزیز و تشکر بابت تمام مطالب راهگشا که برامون بیان میکنید،من میدونم خانم هایی زیادی افسردگی دارن از همین سایت فهمیدم لطفا اگر که در مورد این موضوع اطلاعاتی دارین راهنمایی کنید خیلی ممنون

حالا ببینیم چی از این حکمت به دستمون میاد. اولین نکته اینکه بدونیم منافق کی هست؟ آیا ما هم جزو منافقین هستیم؟

منافق در اصطلاح کسی است که در باطن کافر و در ظاهر مسلمان است. « یقُولُونَ بِأَفْواهِهِمْ ما لَیسَ فِی قُلُوبِهِمْ »؛ «میگویند آنچه را که در دلهایشان نیست ».

1. پس اولین نشانه منافق همون طور که در حکمت گفته شد و در تعریف منافق اومد، عدم هماهنگی زبان و دل هست. دومیش اینه که هر چی به زبونمون اومد، بی توجه به سود و ضررمون می گیم. حکمت داره میگه تا زبانمون استوار و محکم نشه، دلمون قرار نمیگیره. آشفته هستیم. چون درونمون یک خبره، اما بیرونمون خبر دیگه. از درون ناراحت و عصبانی و دلشکسته هستیم، از بیرون لبخند می زنیم و به طرف می گیم اختیار دارید، ناراحت نشدم.

پس در گام اول سعی کنیم زبان و دلمون رو یکی کنیم. اگر ناراحت شدیم، حس بدی گرفتیم از حرف کسی، بگیم، به جای اینکه بریزیم توی خودمون و بریم سر همسرمون خالی کنیم.

مثلا یکی یک غذای بدی درست کرده، خیلی هم از خودش تعریف میکنه، میاد میگه چطور بود؟ شما هم می گید خیلی خوشمزه بود، عالی بود، مرسی. اونم بیشتر براتون باد می کنه و در تعریف از خودش سنگ تموم می گذاره و متن سازی میکنه و دست پخت خودش رو عالی نشون میده و شمارو هم خراب میکنه. تازه دستور آشپزی هم بهتون میده. شما هم حرص می خورید و میرید خونه با همسرتون دعوا می کنید که این طرف دیوونه است بابا. چقدر خودش رو قبول داره. بعد همسرتون میگه به جای حسادت، برو ازش یاد بگیر، خودت تعریف کردی، مثل اینکه عقلت واقعا کمه. اونجا یکی چیزی میگی و اینجا یک چیزی.

حالا درستش اینه که تمرین کنید تا زبان و دلتون رو یکی کنید، تا از کلی از سوء تفاهم ها جلوگیری کنید. لازم هم نیست بگید غذاتون بد و بدمزه بود. یکم فکر کنید و یک حسن واقعی پیدا کنید و وقتی ازتون پرسیدن غذا چطور بود، بگید به فرض نخودش خیلی خوب پخته بود. طرف میگه همین؟ بگید همین که زحمت کشیده بودید و تدارک دیده بودید ممنون. بابت زحمت تشکر کنیم نه بابت طعم دروغین غذا.

پس تمرین کنیم تا برخلاف آموزه های اشتباهی که یادمون دادند و خواستند که بین درون و بیرونمون جدایی بندازیم، زبان و دلمون رو یکی کنیم. اگر هم دلمون خیلی خراب هست، به جای خراب کردن زبونمون، سعی کنیم دلمون رو خوب کنیم. نیایم بدتر با یک دل خراب، زبونمون رو هم خراب کنیم. در پی اصلاح باشیم.

سلام عزیزم. نمیشه به رنج ها فکر نکرد. ذهن اگر آزاد باشه فکر میکنه و تا حد زیادی نمی تونیم جلوش رو بگ ...

سلام بانوی عزیزم اینکه دایره افرادمون روگسترده ترکنیم مشکلی پیش نمیاره چون خودتون درتایپیکهای گذشته میگفتین خیلی باآدمها ارتباط نگیرین وخودتون وخانوادتون باشین وکتابهاتون.شایدمن اشتباه فهمیده میشه بازکنیدمطلبو ممنونم

فرار کردم خونه همسایه زنگ زدم بابام اونم فرار کرد وقتی برگشتم همه چیو به خانوادم گفتم اونم چند ساعت ...

بعد داداشم زنگ زد بهش فحاشی و تهدید کرد اونم کم نیاورد با دو کلمه صدبرابر بیشتر از اون چه که گفته بود جوابش رو داد بعد یک ماه و خورده ای زحمت کشید با داداش کوچیکش اومد دنبالم رفتیم خونه دو روز دیگه اومد گفت بابام خونه ش رو میخواد یا باید بریم خونه ی اونا با اونا زندگی کنیم یا طلاق 

گفتم من بعد ۳سال دهنمو بازکردم از خونش میندازه بیرون برم تو اون یکی خونش که باز هرکار خواستن بکنن تا بخوام بگم بالا چشت ابرو عه از اونجا هم بندازن بیرون؟نخیر اونجارفتنی در کار نیس.گفت پس زنگ بزن بیان ببرنت کلی خواهش التماس گریه زاری که تمومش کن به خاطر بچه این گناه داره

سلام خدمت بانو آرتمیس عزیز و تشکر بابت تمام مطالب راهگشا که برامون بیان میکنید،من میدونم خانم هایی ز ...

سلام عزیزم. آره متاسفانه افسردگی خیلی زیاد شده. یکی از دلایلش هم ناکامی ها مالی و روحی و روابط مشکل دار میان خانواده هاست. این مشکلات آدم هارو ناامید و دلسرد کرده. همونطور که غذاهای سرد، جسم آدم رو سرد میکنه و به طرف افسردگی می بره، حرف های سرد، کینه ها، گریه ها، دلخوری ها و ... هم روح آدم رو سرد و سنگین و کسل و خسته و افسرده میکنه.

تجربه شخصی خودم اصلاح مزاج هست. سودا که با این سردی ها غلبه ها کنه به آدم، آدم رو از پا می ندازه. اگر هیچی از این تاپیک به دردتون نخورده باشه، این یکی مطمئن هستم نجاتتون میده: برای هر مشکل جسمی و روحی، داروهای آیت الله تبریزیان رو سرچ کنید و استفاده کنید. اصلا در بند این نباشید که آیت الله تبریزیان چی گفته و چیکار کرده و چه اعتقادی داره، فقط درمانتون رو ازش بگیرید. همونطور که وقتی میریم پیش دکتر و سونوگرافی، از اعتقاد و رفتارش نمی پرسیم.