2777
2789
عنوان

عقل و بی عقلی

| مشاهده متن کامل بحث + 143838 بازدید | 940 پست
پرنسس عزیز لطفا درخواست دوستیمو قبول کن

سلام عزیزم. متاسفانه فرصتش رو ندارم که خصوصی پاسخگو باشم. این تاپیک هم تا چند روز دیگه بیشتر باز نیست. پس تا میتونید اینجا حدیث های خوب و کاربردی بگذارید که به یادگار بمونه.

خوشا راهی که پایانش تو باشی...
سلام و عرض ارادت خدمت همه دوستان و استارتر عزیز...ببخشید من یک سوال دارم ممنون میشم راهنماییم کنید م ...

سلام عزیزم. اگر خسته ای و مجدد میتونی قبول بشی، استراحت کن. اگر نه کمک بگیر از کسی. خیلی هارو من میشناسم که همسران، در دو کشور جدا زندگی می کنند به طور موقت برای ادامه تحصیل. بعد برمی گردن و با شرایط و درآمد بهتری با هم زندگی می کنند. اما اگر کمک نداری، ادامه تحصیل به درآمد و آینده ات کمکی نمیکنه و بچه هات آسیب می بینند، فعلا به سلامت روح و روانت و حفظ همین شرایط فکر کن. حساب کن چی میدی و چی به دست میاری.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=249473367]حالا ببینیم چی از این حکمت به دستمون میاد. اولین نکته اینکه بدونیم منافق کی هست؟ آی ...

با یک نرمش روزانه، پیاده روی، ماسک خانگی، خوردن عناب و کاسنی و کم خوردن غذا نصف بیشتر مسیر زیبایی رو رفتی. اینها تناسب اندام و طراوت چهره برات میاره، وقت و هزینه زیادی هم ازت نمیگیره.

ممنون میشم از روتین هاتون هم بگید بانوارتمیس عزیز.

درکنارش منم میخوام یه مطلب جدید که آموختم وخیلی عالی، روی زندگیم تاثیرگزاربود بگم برای دوستان. 

این مطلب از دوره ی روتین سازی هست که شرکت کردم. 

وباعث شد خیلی گره های ذهنی من بازشه. 

مااز صبح که بیدار میشیم باید توی دوحوزه کار کنیم. 

اولی سیستم ثابت وروتین همیشگی وتکرار. 

دومی سیستم جلو برنده 

یعنی هممون باید توی روز که ازخواب بیدار میشیم تازمانی که به رختخواب میریم بدونیم از صبح تاشب قراره چکار کنیم. بطور کلی البته (وبدون وسواس) 

سیستم وروتین ثابت میشه کارهای تکراری ویکنواخت

که بااااااید باشه اگر نباشه ده سال دیگه همین موقع نابودی دندون و سلامتی جسم وروحمون رو باید مشاهده کنیم. 

یعنی شست وشوی صورت مسواک کرم مراقبتی وضدافتاب

ناهار آماده کردن کمی نرمش درحد یه ربع و نظافت کلی دوروبرمون. 

هرروز بلافاصله بعد از انجام این روتین صبح تکراری( ولی مهم) که اصلا قابل حذف نیست. میریم سراغ کارجلو برنده مون. مثل کار روی حیطه شغلی هنریمون یا افزایش یک مهارت که تو زندگی نیازش داریم. 

اگر فقط خانه دارهستیم میتونیم افزایش مهارت و عمل گرایی به آشپزی خاص یاخیاطی یا هرچیز دیگه را بزاریم توقسمت سیستم جلوبرنده مون. واگر شاغل هستیم مطالعه و یا انجام کارهای متناسب باشغلمون درجهت افزایش بهره وری بیشتر. 

من با این نوع نگاه تمام زندگیم متفاوت شد

چون دیدم خیلی ها فقط سیستم ثابت روزانه شونو انجام میدن وکار جلوبرنده ندارن. 

ویابرعکس  فقط مشغول کارجلو برنده هستن و سیستم وروتین ثابت زندگیشون مختله که اون هم کاملا غلطه

واین مطلب در متعادل شدن زندگی خیلی کمکم کرده.

روی هردو تای این سیستم برنامه بریزیم وبراش، فکر کرده باشیم. 

شکرت خداجون
سلام عزیزم. به دلت نگاه کن. اگر حالت خوبه باهاشون و بهت خوش می گذره، لذت ببر و حساسیت هم به خرج نده. ...

بانو همیشه اینطور نیست 

بالاخره همونطور که خوشی هست گاهی دلخوری هم پیش میاد بواسطه همین نزدیک بودن و حال ادمو خراب میکنه و من تمااام تلاشمو میکنم که کلا توی حاشیه باشم و درگیر نشم ولی خب دلم میخواد همون تنش های کم و کوچیک هم نباشه مثلا من دوس دارم وقتی مهمون دارن ماهم میگن بیا(چون فقط همون موقع ها میگن مگه اینکه همسرم خودش بره بگه میخوایم بیایم شام)دوس دارم منم مث بقیه سر شام برم ولی چه کنم که هم از نظر خودم زشته هم اینکه همسرم کارشون طول می‌کشه و میگن تو برو منم میام 

مخصوصا اگه مهموناشون از فامیل های مشترک هم باشه که دیگه دیر برم خودم معذب میشم 

این یه مورد هم میشه کمکم کنید مثل همیشه؟؟؟؟ 

و متن هایی میگین در مورد خونه؟؟ 

همسرم همش میگه ما اول راهیم بزار حمع کنیم خونه بخریم ولی من دلم نمیخواد روزای خوبمو از دست بدم چون شرایط خونه خیلی اکی نیست واقعا..نور نداره... ادم دلش میگیره

ی صلوات‌برای حاجتم‌میفرستی ممنون
سلام عزیزم. متاسفانه فرصتش رو ندارم که خصوصی پاسخگو باشم. این تاپیک هم تا چند روز دیگه بیشتر باز نیس ...

ای وای بانو جون ،🥺🥺 میخواین برین بازم؟؟ 

کاش بمونید و کمکمون کنید خیلی بهتون احتیاح داریم خییلی هر چند شاید خودخواهی باشه چون وقت و انرژی از شما میبره ولی خدا توان و نیروش هم بهتون میده انشالله 

ی صلوات‌برای حاجتم‌میفرستی ممنون
سلام دوستان، ماشالله چقدر پیام دادید متاسفانه نتوتستم پیام ها رو بخونم ، اما بانو درست گفتن خودتون ر ...

سلام عزیزم. خیلی خوب بود. دنیای حرف های عوامانه هیچ وقت تمومی نداره. هیچ وقت مردم عوام در پی اصلاح و تربیت خودشون نیستند، پس اگر بهشون بپیوندیم، فقط عمرمون رو سوزوندیم. یک حرف دیگه ای هم که دارم، اگر در هر شرایط و مرتبه ای هستید، چه بالا، چه پایین، چه مجرد، چه متاهل، حتما و حتما دو ساعت در روزتون را برای کسب یه فن، حرفه یا هنر بگذارید. مدرک بگیرید، دوره ببینیند، زبان دوم یاد بگیرید. نمی خواهید استفاده کنید، نکنید، بگذارید کنار. عقل حکم میکنه آینده نگری داشته باشیم. همیشه در به روی یک پاشنه نمی چرخه. همه باید یک حرفه پول ساز داشته باشند. خوشی و آسایش امروز، شمارو از آینده نگری فردا غافل نکنه. هر روزی که می گذره، یک روز به پیری، ناتوانی، کم پولی، ترک عزیزان (خدای نکرده)، بزرگ شدن بچه ها و رفتنشون و ... نزدیک تر میشیم. مخصوصا کم سن و سال ترها بدونن زندگی همیشه همینطور نمیمونه، شاید روزی مجبور شیم بار زندگی رو تنهایی برداریم، شاید خسته بشیم، شاید بخواهیم جونمون رو برداریم و بریم. این موضوع رو کم اهمیت ندونیم. روزی دو ساعت برای درآمد داشتن تلاش کنیم؛ حتی اگر الان بهش احتیاج نداریم....

ممنون میشم از روتین هاتون هم بگید بانوارتمیس عزیز.   درکنارش منم میخوام یه مطلب جدید که آموخت ...

کوتاه شده ی  مطلب بالا  میشه این

داشتن روتین صبح

انجام کار جلو برنده

وانجام روتین شب

این سه مورد رو برای هرروز زندگیمون بزاریم

جمعه هم استراحت کنیم.هرشب چک لیست فردا مونو بنویسیم. 

من با این کارهاتونستم نصف مشغولیت ذهنی ام رو خالی کنم وکمتر به افراد سمی اجازه بدم عمرم روتلف کنن. 

شکرت خداجون

سلام بانو جان خوش اومدین 

من خیلی شما رو دوست دارم و تاپیک قبلیتون خواننده خاموش بودم 

من یک مشکل دارم امیدوارم بتونی کمکم کنید 

من شوهرم خرجی میده خوب مشکلی ندارم 

با چیزی که تو تاپیک های قبلیتون خوندم تونستم رابطه با خانواده اش رو مدیریت کنم 

فقط شوهرم اجازه نمیده من برم بیرون میگه هنوز نادون هستی نمیتونی بری فقط گاهی میرم سوپری 

و مثال میگه با جاری حرف نزن صمیمی نشو‌زندگبمون رو بهم میزنه 

میگم خب من خودم عاقلم میتونم تصمیم بگیرم میگه 

نه اونو نمی‌شناسی عاقل نیستی فکر می‌کنی عاقلی 

چیکار کنم راهنمایی کنید ممنونم

سلام .من مادر هستم دوست دارم پسرم خلبان و دختر دکتر زنان زایمان بشه اگه میشه برام دعا کن بتونم کمک بچه هام کنم💞💕💕💕
سلام عزیزم. متاسفانه فرصتش رو ندارم که خصوصی پاسخگو باشم. این تاپیک هم تا چند روز دیگه بیشتر باز نیس ...

نمیدونم چرا از این پست تون دلم گرفت 

انشالله با تاپیک جدید ببینیم تون

دوستون داریم💞 

رویه ای که قصدانجامش رو دارم اینه که اگه یک بار دیگه کتکم زد خودمو بزنم  موش مردگی بگم زنگ بزنه ...

پرنسس عزیز خواهش میکنم قبل رفتن جواب این سوالمو بده بعد برو خواهش می کنم.به نظرتون عکس العمل معکوس این شکلی راه درستیه؟

ضمن اینکه اقا یه ادم بزدل ضعیفه بی دست و پاس که زورش فقط به من می رسه.این دفعه این کارو بکنه به داداشم میگم بیاد لهش کنه یا اینکه میگم بیا اینجا بشینه بعد من کمربندو چوب و شلنگ رو بر میدارم می افتم به جونش.نع به حاطر کتک هایی که خوردم به خاطر دلشوره ای که این یک سال انداخته به دل مامانم تاااا میخوره میزنمش