2777
2789
عنوان

عقل و بی عقلی

| مشاهده متن کامل بحث + 143871 بازدید | 940 پست

@بانوآرتمیس  بانوی عزیزم  و دوستان میدونم این از بحث خارجه اما اگه وقت کردین و تونستید هم اشاره ای به این موضوع بکنید که چرا باوجود اینهمه مطالعه و علاقه به اینکه میخوام تغییراته پیوسته ای توو مسیر زندگیم داشته باشم و از چیزهایی که میخونم بتونم به جاش و درست استفاده کنم اما پاش بیفته هم انگار همش از ذهنم میپره هم اینکه خشم به منطقم غلبه میکنه شماها چطوری خودتون رو کنترل میکنید یا اگاهانه و عاقلانه تو مسیرتون ثابت قدم حرکت میکنید؟؟،، من به شخصه نه توو کارهای رفتاری که میخونمو یاد میگیرم و نه توو کارهای شخصی یا کار خونه یا اینکه اموزشی ببینم ثابت قدم هستم من دلم میخواد اما توو مسیرام انگیزم از بین میره و سست میشم میشه لطفا هرکی تونست یامثل من بود کمک کنه ممنون از همگی

حالا ببینیم چی از این حکمت به دستمون میاد. اولین نکته اینکه بدونیم منافق کی هست؟ آیا ما هم جزو منافق ...

سلام و عرض ارادت خدمت همه دوستان و استارتر عزیز...ببخشید من یک سوال دارم ممنون میشم راهنماییم کنید من دکتری قبول شدم و بچه دوقلو دارم و معلم ابتدایی هستم  امسال بچه هام میرن پیش دبستانی خیلی خیلی خیلی علاقه دارم ک حتما ادامه تحصیل بدم اما دانشگاهه مورد نظر در شهری ک سکونت دارم نیست و نمیدونم چکار کنم میشه لطفا راهنماییم کنید باتوجه ب اینکه بچه هام تازه وارد ب مدرسه هستند و باید کنارشون باشم این ها خیلی ام اروم هستن و میترسم توی مدرسه اسیبی بهشون نزنن بچه های دیگه .و رفت و امدم ب شهر دیگه یک مقدار سخته من همین جوری هم خواب کمی دارم و فعالیتم خیلی زیاده شوهرم وسواسه و به محض اینکه از سر کار میام کار های خونه رو انجام میدم .حالا واقعا موندم برم یانه بعد شما بانو ارتمیس گفتید اگه مشکلی داشتی فک کن دوستت مشکل داره چطور بهش مشاوره میدی .من بهش میگم یک سال تنفس کن و اگه راه داره مرخصی بگیر   شما چی بهش میگید 

سلام و عرض ادب ⚘⚘ مایلم مراتب تشکر خودم رو بابت پاسخ های زیباتون ب سوالاتم در تاپیک هام ابراز کنم  از حمایت شما قدر دانی میکنم .ببخشید اگه ریپ نمیکنم بجاش لایک میکنم .🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=249473367]حالا ببینیم چی از این حکمت به دستمون میاد. اولین نکته اینکه بدونیم منافق کی هست؟ آیا ما هم  ...

شما خیلی تلاش کردید و کتاب مطالعه کردید تا ب اینجا رسیدید واقعا افرین من مطالبو خیلی دوست دارم .و سوال نهایی اینکه ببینید من نمیدونم چطور به خودم برسم میشه چند تا پیشنهاد بدید بهم من قیافه ی خوبی دارم اصلا همسرم تک پسره و میگه اولین ملاک ازدواجم این بوده ک خانمم خوشگل باشه و...اما حس میکنم نسبت ب اوایل ازدواجمون من یکم ول کردم خودمو البته مثلا پولی ک بابت هزینه های ارایشگاه میدادم همیشه بجای جزوه و کتاب و ....رفته و بنظرتون چطور خودمو جمع کنم که شاداب و با طراوت بشم مثلا شما خودتون دکتر پوست رو ماهانه میرید پیشاپیش ممنون از پاسخگویی شما و ارزوی سلامتی و عاقبت به خیری 🌸

سلام و عرض ادب ⚘⚘ مایلم مراتب تشکر خودم رو بابت پاسخ های زیباتون ب سوالاتم در تاپیک هام ابراز کنم  از حمایت شما قدر دانی میکنم .ببخشید اگه ریپ نمیکنم بجاش لایک میکنم .🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆

💠 حدیث روز 💠

💎زندانی زبان

🔻امام على عليه‌السلام:

اِحبِسْ لِسانَكَ قَبلَ أن يُطيلَ حَبسَكَ و يُردي نَفسَكَ ، فلا شيءَ أولى بطُولِ سِجنٍ مِن لِسانٍ يَعدِلُ عَنِ الصَّوابِ و يَتَسَرّعُ إلَى الجَوابِ

❇️ پيش از آن كه زبانت تو را به زندان طولانى و هلاكت افكند، او را زندانى كن؛ زيرا هيچ چيز به اندازه زبانى كه از جاده صواب منحرف می‌شود و به جواب دادن می‌شتابد، سزاوار زندان دراز مدّت نيست.

📚 غررالحكم: ۲۴۳۷

سلام دیدم بی ارتباط با موضوع نیست گفتم بفرستم

خودم که خیلی خوشم اومد

بحق الحسین (ع)                                                                  اللهم عجل لولیک الفرج                                                          🖤🖤🖤🖤

سلام دوستان، ماشالله چقدر پیام دادید متاسفانه نتوتستم پیام ها رو بخونم ، اما بانو درست گفتن خودتون رو سرگرم کنید ، اگه تمرکزتون رو بگذارید رو چیزی دیگه برای کار دیگه وقت ندارید، من پیشنهاد می کنم یک چیزی یاد بگیرید تو هر سنی هستید بسته به علاقتون یک کاری کنید ، الان هم تو نت تمام اموزش ها هست، بافت مو ، خودارایی اگه اهل کتابید کتاب بخونید، منم خیلی تنهام و پر انرژی اما از اطرافیان جز سلام علیک خیری بهم نمی رسه ، تجربه بهم نشون داد فقط باید خودت رو درگیر یک کاری کنی، مثلا مادر همسرم داشت از ی بنده خدایی میگفت منم نزدم تو ذوقش غیبت نکن و فلان اما چون زیاد به حرفاش توجه نمی کنم مثلا تلویزیون نگاه می کنم وسط حرفاش دیگه قطع می کنه، تمام فکر وذکرم اینه الان باید کدوم کارم رو انجام بدم. بچه ها برای خودتون دفتر برنامه ریزی داشته باشید ، بنویسید حتی کارهای خونه ، ورزش کنید ، ریشه ی همه ی فکر و خیالا اینه وقتمون آزاد، اگه درگیر کارامون باشیم دیگه حرف بقیه مهم نیست، منم خودم در معرض این حرفا هستم اما اهمیت نمیدم چون اکثر افراد متلک گو بقیه رو هم نیش می زنن و بی تربیتن، بگذرید ازشون برید سمت خودتون، برای بچه هاتون وقت بگذارید بازی کنید باهاشون ، اگه معنوی هستید با خدا بیشتر وقت بگذارید فقط وقتتون رو پر کنید، البته اینا نصیحت نیست فقط تجربه ی خودم بود چون الان اکثریت یا افسردن یا در معرض افسردگین نگاه به ظاهر بقیه هم نکنید الان اکثرا افسردن فقط باید مبارزه کنیم و نگذاریم کسی انرژیمون رو بگیره، انشالله هممون همیشه در ارامش باشین

واجعل قلبی واثقا بما عندک
اگر با اجرا کردن صمیمیت ممنوع  خانواده شوهر کلا عروس رو از جمعشون حذف کنن یعنی اصلا محل بهش ند ...

دوست عزیزم،،پیامی ک از حرفهای شما ب من منتقل شد این بود شما خواستین اوضاع رو با محدود کردن رفت وامد ب نفع خودتون کنید ولی همه چیز خراب تر شد چون خانواده همسرتون بلد کارن و دست شمارو خوندن،،ببین عزیزم ب گفته خودت چون شما پدر و مادرت ب رحمت خدا رفتن و خانواده همسرت خیلی بلده کارن از این مورد استفاده میکنن پیش خودشون میگن انقدر تنها بمونه خودش بیاد منت کشی ما ک برای خودمون خوشیم باور کن بیشتر وقتا عمدا برنامه خوشی میچینن ک تو رو جری کنن و خودت بری برای منت کشی ب نظر من برای خودت انقدر سرگرمی و برنامه بچین ک فکر نکنن تو در حسرت خوشی های اونایی،،خودت انقدر با بچه هات و همسرت تفریح کن ب هر بهونه ای جشن بگیر بیرون برید ک همسرت هم تو رو ترجیح بده به اونا بدونه وقتی با ت  هست بیشتر بهش خوش میگذره بگذار تا ببینن شگرد هاشون رو خوندی و خلع صلاحشون کن حالا اگر سالی ی بارم رفتید اونجام سعی کن ب خودت خوش بگذره و ب بی محلیاشون توجح نکن 

خدایا عاقبت همه مون رو ختم بخیر کن .
اگر با اجرا کردن صمیمیت ممنوع  خانواده شوهر کلا عروس رو از جمعشون حذف کنن یعنی اصلا محل بهش ند ...

ب نظر من هم دارن عمدا این رفتارو نشون میدن چون نقطه ضعفتو میدونن که تنهاییو بی کسیه براهمین میگن اخرش خودش مجبوره بیاد طرفمون اونا براخودشون دارن و به تو نیازی ندارن شمام متاسفانه پدرمادرت ب رحمت خدارفتن  اگه خواهری دوستی دختر خاله ای کسی داری وادم خوبی ان سعی کن ولو ب ظاهرم شده کس و کارتو بیشتر کن

من از اول بسم الله تو فامیل شوهرم کسی بهم محل نمیذاشت عمدا جلو من ب جاریم محل میذاشتن و کلی تحویل میگرفتن و من تنها یه گوشه حتی جواب سلامم درست نمیدادن بعدنا فهمیدم چون من تو جمعشون غریبه هستم و بقیه وحتی جاریم باهم دیگه فامیل بودن میخان از این نقطه ضعف من حسااابی استفاده کنن والبته میکردن چون من چاره ای جز شرکت دراون جمع ها نداشتم  اما خب منم کمنمی اوردم تو دلم اتیش بودا اما بالاخره تو اون جمع کسی پیدا میشد ک برم کنارشو کلی حرف مشترک داشته باشیم کل تایم اونجارو با اون طرف حرف بزنم خلاصه بگم نقطه ضعف تنهاییتو دستشون دادی اونام حسابی دارن اذیتت میکنن حتما تو هرجمعی هستی خودت با فرد دیگه ای ولو بچه مشغول کن و اصلا وابدا ب اونا نچسب

سلام به دوستای آگاهی جوی عزیزم وبانوآرتمیس عزیز،من حسابی درحال مراقبه هستم بابت غیبت نکردن وعاقلانه صحبت کردن،یه جاهایی که ازدستم درمیره فوری مچ خودم رومیگیرم ودوباره شروع میکنم،گفتم بیام یه گزارش بدم

سلام آرتمیس جان همه ی حرفاتون عالی ،مفید ،کاربردی... به خصوص مورد 5 این پست تون فقط لطف میکنی مور ...

سلام عزیزم. سخن ها هم مثل غذاها طبع سرد و گرم دارند. همینطور که جسم دچار سردی میشه، روح هم میتونه دچار سردی بشه و جسم و جان آدم هارو از هم دور کنه. حتی آدم رو مریض و افسرده کنه. دروغ، غیبت، تهمت، حرف های کینه توزانه، اینها همه سرد هستند و باعث مریضی می شوند. اما دعا، ذکر، حرف های محبت آمیز و مثبت طبع گرم دارند و آدم هارو به هم نزدیک و علاقمند می کنند.

با یک مثال، مثلا همسرتون کار بدی کرده، میتونید بهش فحاشی کنید خدای نکرده، یا سرزنشش کنید، یا تحقیرش کنید. همینطور می تونید درخواستتون رو محبت آمیز با کلمات خوب بگید، مثلا تو که اینقدر خوبی، کاش این کار خوب رو هم بکنی. اینجوری بهتر به نتیجه می رسید و خونه تون و رابطه تون و جسم و جانتون هم گرم میشه. با یکم تفکر می تونیم به جای کلمات سرد، از کلمات گرم استفاده کنیم. حتی اعتراضات و ناراحتی هامون رو هم با کلمات مثبت و گرم برسونیم.

خوشا راهی که پایانش تو باشی...
سلام بانو ارتمیس و دوستان راستش من برام یه سوال پیش اومده اگه لطف کنید جواب بدین ممنون میشم من ی دو ...

سلام عزیزم. اصلا سمتش نرو. اصلا بهش فکر هم نکن. اینم از ممنوعیات زندگی هامون باید باشه.

چه جالب .من همیشه فکر میکردم ناراحتی ها رو نباید نشون داد واسه همین خیلی وقتا از اطرافیان ناراحت بود ...

سلام عزیزم. اون حدیث راجع به مشکلات خودمون هست. مثلا خدای نکرده یکی از خانواده مون مریض هست یا بی پولی و چیزی هست که شخصی هست. بهتره به جای جار زدن و اظهار عجز و لابه که مارو کوچیک میکنه، ناراحتی مون رو در دلمون نگه داریم. اگر نه کسی ناراحتمون کرد باید زبان و دلمون یکی باشه. اگر نه مشکل بر می خوریم و جسم و روحمون بینش جدایی میفته. برای قرار و ثبات و یک رویی، بهتره یکی کنیم جسم و روح رو.

ممنونم بانو جان از نظر خوبتون دارم همین کارها رو میکنم و سرگرم زندگی خودم شدم  فقط یک سوال اگه ...

سلام عزیزم. ببین، شرایط آدم ها فرق داره با هم. در حدی برو که اذیت نباشی و قطع رابطه هم نکرده باشی. گاهی میشه چیزی فرستاد به جای مدام رفتن. گاهی اصلا آدم یکی دو سال که اصلا تحمل نداره، کلا قطع میکنه و دوباره برمی گرده. هیچ قانونی وجود نداره، مگر سلامت روح و روان. به اون توجه کنید.

دقیقا درسته اگه میخواستم بیان خونم باید زنگ میزدم دعوتشون میکردم اگه میخواستم برم خونشون بازم من بای ...

سلام عزیزم. مهم نیست. از کوزه همان برون تراود که در اوست. به خودت نگیر. تا وقتی که کار درست رو انجام میدی، به عوام بی اعتنا باش. در کنار کم کردن رابطه، باید اینقدر روی رشد شخصیت کار کرد که اونها مشتاق آدم باشن. یا اگر فامیل شما و اونهارو می بینن، به صورت واضح درک کنند که شما شخصیت بالاتری داری و اگر رابطه کم هست، عموم مردم بدونن که تفاوت شخصیت هست و شما بالاتری. باید دیگران از کم رفتن ما احساس خسران کنن، نه اینکه بتونن به راحتی مارو حذف کنند. منظورم اینه شما اینقدر ارزشمند باشی که گرفتن خودت از اونها، باعث خسران آبرویی در فامیلشون باشه براشون.

سلام بانو  یسوالی برام پیش اومد  این هستش که حرف و زبونمون یکی بشه دقیقا مصداقش چیه  ...

سلام عزیزم. به دلت نگاه کن. اگر حالت خوبه باهاشون و بهت خوش می گذره، لذت ببر و حساسیت هم به خرج نده. اما اگر آزار می بینی، لازم نیست زیاد شاد و خندان به نظر بیای. 

کلا میتونی از زندگی لذت ببری، روی مستقل شدنت هم با متن سازی کار کنی. اینها منافاتی با هم نداره.