2777
2789
عنوان

عقل و بی عقلی

| مشاهده متن کامل بحث + 144042 بازدید | 940 پست
پس دیگه حتی توی ذهن خودمون هم نپرسیم خواهر/مادر/ خانم برادر/ خاله همسر این حرف رو زد یا این کار رو ک ...

بانو آرتمیس عزیز سلام

منم ب نوبه ی خودم خیلی خوشحالم ک برگشتید هر چند وقت ی بار چک میکردم که پست جدید گذاشتید یا نه

منم این‌چند سال ک با شما اشناشدم ب قول ملکه جان پر از تجربه شدم و کلی تغییرات خوب داشتم.

چیزهایی از شما یاد گرفتم ک حتی مامان خودم بهم آموزش نداد چون اصلا بلد نبود از بس ک باورشون مث خیلی از مامانای همین گروه این بود ک تو خوب باش حتی اگ بقیه بد بودن

من مجرد بودم اون وقت ک باهاتون آشناشدم.الان ازدواح کردم خودم مامان شدم ..خیلی دوس دارم مطالبی هم در راستای فرزندپروری بگذارید. 

اره ولی همین تلاشم برای استخدامی هم از بانو داشتم  پارسال هم خوندم سفت و سخت ولی باز قبول نشدم ...

ب تلاشت ادامه بده

حتما این درخت ب زودی بار میده

نزار الان ک فصل برداشت رسیده کم بیاری و رها کنی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام به همه دوستان ..

امروز به یکی ازنزدیکانم که فکر میکردم دیدم این بنده خدا که خیلی هم تو زندگیش سختی کشیده یعنی خیلی ها.وپدرومادرشو تو سنین خیلی کم ازدست داده ودوبار جداشده و انواع واقسام مریضی های جسمی وروحی رو داره این خانم ومیبینم بااینکه دررابطه بااطرافیانش خیلی از خودش مایه میگذاره ولی اطرافیان همه ها اون احترامی که درحد این خانم هست رو بهش نمیگذارن و همه هم به سادگی و کم خردی ازش حرف میزنن و به شدت پرگو ومهر طلب هست. وحتی متوجه شدم که با کسی که داره حرف میزنه اگه گوشی طرف زنگ بخوره وجواب بده ودرحال صحبت کردن باگوشی باشه ایشون همچنان به حرف زدن ادامه میده دراین حد....متاسفانه  .حالا درسته ایشون به گفته بانو ارتمیس قربانیان قربیان دیگری هست و اصلا به اندازه ما این شرایط رو نداره ونداشته که خودش رو تغییر بده .ولی ماها حیفه واقعا بااینکه به همه اینها پی بردیم عمل نکنیم واز این جور افراد که هممون هم معمولا داریم اطرافمون یاحتی گاهی خودمون هم به همین شیوه عمل کردیم وصربشو خوردیم درس نگیریم.

توفکرش نیستی و پیداش میشه ولی وقتی که باید باشه میره 😕
سلام بانو آرتمیس عزیز. عالی بود بیاناتتون و لذت بردم. بانو جان سوالی برای من پیش اومده که احتمال م ...

سلام عزیزم. میتونی تمام جاهای قدیم بری و خودت انتخاب کنی، این منافاتی نداره. البته تو فرهنگ ما، اکثرا اول باید خانم انتخاب بشه، بعد میتونی از توی پیشنهادات انتخاب کنی. اگر با جاهای سنتی مشکل داری و به فرض میخوای مهمانی های سمی رو نری، باید جاهای جدید برای خودت پیدا کنی، فرهنگسرا ها، همایش های مختلط، دوره های علمی و تفریحی. برای به دست آوردن هر چیزی، باید در معرض اون چیز قرار بگیری، اگر جا مناسب باشه، با ارزش های آدم منافاتی نداشته باشه که دیگه مشکلی نیست. تلاش برای یک ازدواج صحیح و عاقلانه، مثل تلاش برای کار و تحصیل هست و بد نیست.

خوشا راهی که پایانش تو باشی...
سلام عزیزم. میتونی تمام جاهای قدیم بری و خودت انتخاب کنی، این منافاتی نداره. البته تو فرهنگ ما، اکثر ...

سلام بانو آرتمیس عزیز. لطفا میشه راجع به رابطه ی زن و شوهر هم صحبت کنید. با مثال.... من واقعا رابطه ی خوب اطرافم نداشتم. نمیدونم چطور باید با همسرم صحبت کنم. و یک مسئله ی دیگه.... اینکه من پارسال متوجه شدم همسرم بهم خیانت کرده. خیلی زندگیمون بهم ریخت.خیلی به طلاق فکر کردم اما با وجود یک دختر سه ساله دلم نمیخواد دخترم بچه ی طلاق بشه.... چی کنم که دلم با این زندگی صاف بشه؟  میشه یه کم راجع به خیانت هم صحبت کنید .ممنون. 

سلام عزیزم. میتونی تمام جاهای قدیم بری و خودت انتخاب کنی، این منافاتی نداره. البته تو فرهنگ ما، اکثر ...

سلام  

شاید سوالم جالب نباشه ؛اما بین مجردی و متاهلی کدوم رو بهتر میبینید؟! با شرایط و موقعیت زن ها در ایران 

گاهی شنیدم از خانم های متاهل موفقی که میگن سختی زیاد داشته و الان هم وضعمون خوبه اما انرژی زیادی ازمون گرفت ؛گفتن اگر برگردیم عقب ازدواج نمی‌کنیم !

شاید شما بخاطر اینکه نظر شما رو کسی تاثیر منفی داشته باشه تمایل به پاسخ نداشته باشید اما اگر هم جواب دادین نظر شخصی خودتون رو سوال کردم 

به شما احترام می گذارم چون خودم محترم هستم 

سلام دوستان گرامی انشالله حال دلتون خوب باشه 

نمیدونم مطرح کردن این سوال تو این تاپیک درست یا خیر .

من سالی دوبار با شوهرم برمیگردم شهرستان خونه پدرشوهر روستاست ۵روز برگشتیم اونجا بودیم وضعیت خونشون وحشتناکه با این گرما کولر ندارن ۷ساعت ابشون قطعه شرایطی دارن ک تو این ۵روز انگار تو جهنم بودم .دیروز برگشتم خونه پدرم خداشاهده بدون تعصب میگم بهشته .

حالا مشکلم اینه که بنظرتون خودم خونه پدرم بمونم و شوهرم برگرده خونه پدرش .اگ برگرده خیلی بهش خرج میکنن وحشتناک بدبخت برمیگردیم تا ۲ماه نمیتونیم چیزی بخریم واس خودمون تااین حد .حالا منم باهاش برگردم زجر میکشم برنگردم خرج میکنن بهش .حالا مادرشوهرم نقشه کولر گازی ۱۸میلیونی رو داره .

نمیدونم چیگار کنم توروخدا کمکم کنید اجر تون باخدا

۲۱.۳.۰۱شروع
سلام دوستان گرامی انشالله حال دلتون خوب باشه  نمیدونم مطرح کردن این سوال تو این تاپیک درست یا ...

سلام گلم.

با شرایطی که شما گفتین منم دلم براشون سوخت! شما ۵ روز رو به سختی تحمل کردین حالا اون بنده خداها که هر روز دارن توی این گرما و بی آبی تحمل می کنن چی می کشن!

این که مادرشوهرتون گفتن کولر گازی دلیلش اینه که توی این بی آبی کولر آبی جوابگو نیست و متاسفانه قیمت کولر گازی هم بالاست. ممکنه شرایط مالی خوبی نداشته باشن.

احتمالا توی شرایط مالی مساعدی هم نیستن چون اگر بودن زودتر برای خرید کولر اقدام می کردن و گرمای شدید امسال رو تحمل نمی کردن!

گاهی بهتره انصاف داشته باشیم و تا جایی که بتونیم کمکی کنیم تا خدا هم از ما راضی باشه، مطمئن باش خدا برامون جبران می کنه. 

سلام گلم. با شرایطی که شما گفتین منم دلم براشون سوخت! شما ۵ روز رو به سختی تحمل کردین حالا اون بنده ...

عزیزم پدر شوهرم مغازه داره زمین کشاورزی داره ثروتمنده و دارا اونطوری نیستن نازنیم .

بیایید خونه من دلت به حالم میسوزه به الله قسم .

اگ پست های قبلیم رو بخونید متوجه میشید .

ثروتمندن عزیزم خونه ماشین مغازه بالای چندمیلیارد ثروت داره .منو شوهرم تحصیل کرده ایم ۸سال ازدواج کردم بچه ندارم چون مستاجرم حتی مبل هم نداریم وضع خونه خودم افتضاحه به والله قسم .

درکل خونوادش طوری هستن که زورش میاد عروس لبخند به لبش باشه .میگن همه چی برای خودمون باشه گلم 

۲۱.۳.۰۱شروع
عزیزم پدر شوهرم مغازه داره زمین کشاورزی داره ثروتمنده و دارا اونطوری نیستن نازنیم . بیایید خونه من ...

خب این خانواده با این وضعیت خوب مالی دارن توی سختی و تنگنا زندگی می کنن! ما پول رو برای چی میخوایم؟؟؟؟ برای اینکه راحت تر و با کیفیت تر زندگی کنیم! اون وقت پول داشته باشی خرج یه کولر نکنی و گرما تحمل کنی!!! اینم از نمادهای بی عقلیه به نظرم! 

من هم چنین خانواده هایی رو دیدم! مال و اموال زیادی رو جمع کردن ولی خیلی توی سختی و رنج زندگی می کنن!

قرار نیست چون یه عده از عقلشون استفاده نمی کنن ما هم تاوانشو بدیم! حالا که این طوره با همسرت برو و سعی کن این جور مواقع خودت یه خرجی ایجاد کنی! مثلا یه وام بگیرین برا خرید خونه! یا مبل اقساطی بردارین یا حالا هرچی که خودتون بهتر صلاح می دونین تا زمینه ی سوء استفاده ایجاد نشه.