2777
2789

ناهار رو حتما حذف کن

اگه مهمون خونه ای بودید و صاحبخونه براتون چای آورد، رد نکنید‌؛ شاید این تنها چیزی باشه که برای پذیرایی داره..... حواسمون به دستهای خالی باشه.... 🤲یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست؛ ساعت بعد، حساب داریم....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

✨ فراخوان چالش ترک ناهار ✨

😉تو هم میخوای یه سبک

‌تغذیه قرآنی رو تجربه کنی؟✌️🏻

📖 {وَلَهُمْ رِزْقُهُمْ فِیهَا بُكْرَةً وَعَشِیًّا}

‌ آنان، صبحگاهان و شامگاهان

‌ ‌ روزی ویژه خویش را دارند.

🔹آیه ۶۲ سوره مبارکه «مریم»

تأکید بر خوردن دو وعده غذا در

شبانه‌روز دارد. تأکید قرآن بر این

واقعیت علمی است🌿

امیرالمؤمنین علی علیه‌السلام:

هرکه جاودانگی میخواهد که البته

برای غیر خدا جاودانگی نیست باید

چاشت را زود و شام را دیرتر بخورد.

(منظور، پس از تاریک شدن هواست) 🌙

مزایای نخوردن ناهار:

¹تعادل طبایع مادر

²تعادل طبایع پایه

³تعادل طبایع تابع

⁴تولید ریح صالح

⁵افزایش قدرت سیستم ایمنی بدن 💪🏻

⁶پیشگیری و درمان چاقی⚖️

⁷پیشگیری و درمان چربی خون🩸

⁸پیشگیری و درمان کبد چرب🍃

⁹پیشگیری و درمان ضعف حافظه🧠

¹⁰پیشگیری و درمان غلبه دم🌡️

¹¹پیشگیری از فشار زیاد به معده🫀

¹²پاکسازی معده🌸

¹³پیشگیری و درمان قندخون و دیابت 🍯

¹⁴افزایش کارایی و قدرت پردازش مغز ⚡

ترک ناهار باعث تقویت بدن، ایجاد

نشاط و جوانی، تناسب اندام و طول

عمر میشود.

براساس مبانی طب اسلامی، وعده

ناهار به شرط خوردن صبحانه گرم و

مقوی و شام مناسب، باید حذف شود🍲🌙

📚 منابع:

الدعوات، ص۷۵، ح۱۷۶

الامالی، ص۶۶۶، ح۱۳۹۵

شرح نهج البلاغه، ج۱۹، ص۱۲۴

حالا نوبت ماست که امتحانش کنیم!😍

بیا باهم تو «چالش ترک ناهار» شرکت کنیم 💫

سبک‌تر، سالم‌تر، نزدیک‌تر به تعادل الهی 🌿

اگه مهمون خونه ای بودید و صاحبخونه براتون چای آورد، رد نکنید‌؛ شاید این تنها چیزی باشه که برای پذیرایی داره..... حواسمون به دستهای خالی باشه.... 🤲یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست؛ ساعت بعد، حساب داریم....

[QUOTE=400921267]بعد میتونید درس بخونید یا اون ساعت های شب فعالیت داشته

درس ک من نمیخونم ولی دوتا بچه دارم ک مدام درگیرشونم اره میتونم من عملا از ناهار ب این ور هیچی نمی‌خورم دیگ جز آب و چای اونم بدون قند ولی خب اصلا وزنم تکون نمیخوره ن لاغر میشم ن چاق میشم ۷۲ کیلو ام هنوزم همونم .

ـ چو خدا بُوَد پَناهَت، به دِلَت غُصّه نَیایَد🌱

میان وعده سالم بخور قند طبیعی، شیرموز درست کن،چای باخرما عسل کشمش

خب شیر موز اینا اصلا دوس ندارم با چای هم فقط قند میتونم بخورم وگرنه خالی میخورم

ـ چو خدا بُوَد پَناهَت، به دِلَت غُصّه نَیایَد🌱

[QUOTE=400921267]بعد میتونید درس بخونید یا اون ساعت های شب فعالیت داشتهدرس ک من نمیخونم ولی دوتا بچه ...

چون سبکتون اشتباهه و رژیمت اصولی نیس

بدنتون رفته تو حالت بقا و نمیذاره حتی یک گرم هم کم کنی 

به خدا که کوروش رو هم تو همین دوران جمهوری اسلامی شناختین 😂 با اسلحه آمریکایی کشته میشویم، با جنگ های آمریکایی آواره میشویم، با تحریم های آمریکا فقیر میشویم، و آمریکا نگران حقوق بشر ماست نگران آینده بچه های ماست و نگران آزادی های ماست خرهای مزرعه هم باور دارند آمریکا خیرخواه ماست. برای بار دوم عرض میکنم : اگه از پرپر شدن هموطن بی گناهت خوشحالی یا به لقمه ت شک کن با به نطفه ات🤢        میرن شمال آشغال میریزن میرن هرمز خاک میدزدن به سگای ولگرد غذا میدن میخوان سگارو جمع کنن فحش میدن تو پارک بچه ها سگ میچرخونن تو ساحل که بچه نشسته هر عمل شنیعی انجام میدن هرکی بهشون نقد کنه پاچه میگیرن سر قبر فردوسی به هزاران هموطن توهین میکنن بناهای تاریخی رو تخریب میکنن میله های حفاظ بنای حافظیه رو هنگام خروج میشکنن و شعارشونم گفتار نیک پندار نیک کردار نیک ، کوروش بزنه به کمرتون خدایگان تناقض.    گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ... 

غذاتو دووعده کن.صبحانه رو دیر بخور ساعتای ۱۱ یا۱۲ و پر پروتئین‌مثل تخم مرغ آبپز

یه وعده هم غروب بخور ساعتای ۶.

میان وعده هم هویج خام بخور که خیلی سیرکننده و کم کالریه.

یا سیب مثلا‌

چندتا بادام‌

چای‌.من اینجوری سریع ۵ کیلو کم کردم.بدون فشار گرسنگی

غذاتو دووعده کن.صبحانه رو دیر بخور ساعتای ۱۱ یا۱۲ و پر پروتئین‌مثل تخم مرغ آبپزیه وعده هم غروب بخور ...

خوابگاهیم اخه 

قبل ۹ باید صبحونه بخورم ولی بقیه شو حتما امتحان میکنم تغذیه خیلییی بدی داشتم این چندماه اخیر .هرروز یه بسته کالباس خوردم