2777
2789
عنوان

عقل و بی عقلی

| مشاهده متن کامل بحث + 143956 بازدید | 940 پست
سلام به همگی  من تقریبا تمامی نوشته های شما رو خوندم ولی بعضی وقت ها که دوباره فکر میکنم دوبار ...

یه موضوعی با خوندن نوشته های، شما به ذهنم رسید اگر بدونید احتمال میدم حالتون بهتر بشه. 

من سالهاااا از اینکه کینه ای باشم ترس داشتم

سالهااا به من ترس از کینه ای بودن آموزش داده شد. 

با کوچکترین احقاق حق یا بیان احساسم کاملا از سمت دیگران سرکوب شدم وبه من گفته شد

وای نگووو غیبت نکن کینه ای نباش... کینه بدترین چیزه 

ببخش ببخش، ورها شو ومن با این آموزه ها بیشتر احساسات طبیعی بدنم رو درخودم سرکوب وپنهان کردم و به خودم افتخار هم میکردم که آره من کینه ای نیستم. 

ولی، بعد سالها این سرکوب ها به بدترین شکل سرباز کرد. 

ولی، باز مدااااام تلاش میکردم که ببخشم تارهاشم. 

اما باز حالم بدبود. 

تا اینکه یه آموزش درست من رو نجات داد. 

به من گفته شد سالها در حقت اجحاف شده وتو میخوای به راحتی ببخشی؟ مگه بخشش به این راحتی هاست؟ 

تو نیاز نیست ببخشی و انرژی تو صرف بخشیدن کنی. 

اصلا قرارنیست ببخشی. 

من جاخوردم. گفتم مگه میشه؟ زشته آدم بخشش، نداشته باشه.   

اما درکمال تعجب از وقتی به خودم اجازه دادم حس کینه را لمسش کنم حالم خوب شد. دیگه دنبال بخشش نبودم. 

وشما هم چون دیدم تلاشت روبرای بخشش کردی ونشده پس بهت یا خیال راحت میگم

نبخش قرارنیست حتما ببخشی میدونی، بخشش چقدر سخته؟ کینه ما ناراحتی وگریه های ما همگی کاملا طبیعی هستن چرا اونها رو قائم کنیم چرا سرکوب کنیم وچرا انکارشون کنیم. 

شما فقط به کسی ضربه واسیب نزن همین کفایت میکنه. 

وازین ببعد دنبال بخشش نباش. 

ازون طرف انرژی ای که میخوای صرف بخشش کنی 

صرف خودت کن. صرف رسیدگی به جسمت به روحت و ازتقای همون هنری که داری

چه خونه داری. چه شاغلی چه هنرمندی 

برو سراغ انرژی گذاشتن اول برای جسم خودت و بعد توانمندی که داری والان داری براش کم میزاری. 

شکرت خداجون
عزیزم خیانت یه مساله ای هست که ممکنه هزارویک دلیل پشتش باشه. شاید بهتره یه مشاوره برید حتی،شده  ...

درسته عزیزم. مشاوره رفتم. فقط خیلی به ادامه زندگیم دلسردم. نمیدونم چطوری باید به زندگی دلگرم بشم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام دوستان

من موقعی که خشمگین میشم نمیتونم کنترل روی رفتارم داشته باشم جیغ و داد میکنم در حدی که صدامو همسایه میشنون و حتی چند بار خودمو زدم. واقعا خسته ام از این وضع. 

این رو هم بگم که همسرم بیماری صعب الاعلاجی داره که تمام زندگیمونو تحت الشعاع قرار داده. خودم هم به خاطر پسرم دو سالی هست سر کار نرفتم و همیشه خونه ایم همه مون. گاهی خونه مادرم یا بیرون میرم. اما در کل اوضاع روحی خونه افتصاحه. زودرنجم و خیلی زود ناراحت میشم و تشر میزنم به پسرم.

نمیدونم از کجا شروع کنم.

شوهرم همیشه میگه فقط خوش اخلاق باش.

تو که حالت خوبه حال ما هم خوب میشه.

چه جوری آخه. با این اوضاع چه جوری شاد باشم. نمیدونم چه جوری عاقلانه و منطقی برخورد کنم. هر اتفاقی تو خونه میافته شوهرم من رو مقصر میدونه

سلام بانو ارتمیس گرامی امیدوارم حال دلتون خوب باشه .

چنتا رفتار افراطی دارم که خودمم آزارمیبینم .مثلا مهمون میاد خونم خیلی خودمو زجر میدم خواب و خوراک و استراحت ندارم .خیلی احترام میگیرم درمقابلش احترامی نمیبینم خیلی اهمیت میدم به چیزایی که هیچ ارزشی نداره .

چه پیشنهادی دارید .ممنونم از تایمی که برای من میزارید 🌹🌹🌹🌹🌹

۲۱.۳.۰۱شروع
دوستان تو رو به خدا هر کدومتون میتونن من راهنمایی کنید من صفحات اول هم گفتم شوهرم بی نهایت عصبیه و ب ...

سلام دوست عزیز خیلی ناراحت شدم به خاطر سختی هی که کشیدن من خوانندهی خاموش بودم ولی به خاطر شما لوین بار نظر میدم

رشد کردن وتغییر چیزی نیست که یکدفعه باشه همه ی ماکه توی این تاپیکیم دنبال رشد هستیم شماهم به این سمت هدایت شدین چون میخواین تغییر کنین 

اولین کار این هست ناامید نباشین قوی باشین کاربر طناز خیلی خوب راهنمایی کردن یک دفترو خودکار وردارین بنویسین چه کاری میتونین برای خودتون بکنیین اصلا به شوهرتون وهمسایه ها فکر نکنین فقط به خودتون فکر کنین خودتون دوست داشته باشید تایمی که همسرتون خونه نیست اگر میتونید بابچه برید پارک یا کسی بچه رو نگه میدار برید باشگاه اگر شرایط خیلی سخته میتونید توی خونه پیاده روی کنید هم زمان اهنگ یا قران صوتی گوش کنید

سلام دوست عزیز خیلی ناراحت شدم به خاطر سختی هی که کشیدن من خوانندهی خاموش بودم ولی به خاطر شما لوین ...

اگر اعتقاد مذهبی دارین ءذاشتن قران صوتی به صورت جزع خواندن هر روز زیارت عاشورا و دعای توسل ذکر وصلوات کلا اتصال به خدا باعث ارامش درونی میشه ورزش باعث شادی میشه به تغذی اهمیت بده غذای خوب بخور سبک ولی مقوی قرص ویتامین یا هر چیزی که بدنت کمبود داره بخور خواب کافی و مطالعه ثبت نام کتابخانه اگر خیلی محدودی و از نظر مالی ضعیف تاپیک بانوی عزیز از اول بخون نت برداری کن وتمرین ان چیزی که یاد گرفتی از طلاق نترس ولی بهش فکرم نکن توباید مستقل بشی از نظر مالی باید درامد هرچند کم باید باید پیدا کنی پی انداز وطلا برای روز مبادا داشته باش خلاصه کلام خودت رادریاب 

اول بنویس کدوم میتونی انجام بدی مثلا باگوشی که داری توی خونه هم میتونی مطالعه ورزش کنی اینجوری حالت بهتر میشه 

یه چیزی که خیلی مهمه باید برنامه ریزی داشته باشی صبح زود بیدارشی کارهای خونه وپخت پز به نحواحسنت انجام بده بهانه دست شوهرت نده اگرم اون بهانه جویی کرد سعی کن قوی قاطع باش نه ملتمس 

سلام عزیزم. چاره ای نیست جز این، اما در عین حال باید توانمندسازی هم انجام بشه در این بین.

سلام بانو ی عزیزم من خوانندهی خاموش بودم تاپیک شما باعث رشد من شد از شما بسیار ممنونم هرروز دعاتون میکنم خداوند بهترین دنیا واخرت بهتون بده 

سلام دوستان من موقعی که خشمگین میشم نمیتونم کنترل روی رفتارم داشته باشم جیغ و داد میکنم در حدی که ص ...

درکنارراهکارایی که دوستان پیشنهاد می کنند منم پیشنهاد می کنم ورزش کنید اگه هم شرایط باشگاه نداریدحتما توخونه ورزش کنیدالان یوتیوپ کلی ورزش فیتنس داره که عالیه هم سلامتی جسمی به دنبال داره وهم استرسا وافکارمنفی رومهار می کنه

سلام بانو ی عزیزم من خوانندهی خاموش بودم تاپیک شما باعث رشد من شد از شما بسیار ممنونم هرروز دعاتون م ...

سلام عرض میکنم خدمت تمام دوستای گلم 

من هم مثل همه ی شما وقتی به بن بست رسیدم عاجزانه خدا رو صدازدم که کمکم کنه ومن با تاپیک بانو ارتیمیس ودختر گرانبها اشنا شدم  زندگیم اصلاخوب نبود من دختر شادی بودم تحصیل کرده وشاغل بعد ازدواج کارم به خاطر بچه هام کنارگذاشتم خودم فراموش کردم ولی به خودم اومدم خودم دوست داشتم شوهرم اجازه هیچ کاری بهم نمیداد البته بچه کوچک داشتم نمیتونستم اضافه وزن زیادی داشتم میخوام بگم نمیتونستم برم بیرون باشگاه یا پارک توی خونه کوچیکم پیاده روی میکردم باورتون میشه با پیاده روی ونگاه کردن به ورزش تلوزیون واصلاح تغذیه مفید ومقوی البته با تاپیک بامداد خمار رومیخوندم به صورت خاموش ۲۳ کیلو کم کردم بعدش فهمیدمباید برنامه ریزی داشته باشم صبح زود بیدار میشدم قبلش تا ۱۱ میخوابیدم ولی الان صبح ۸ بیدارم هرروز مطالعه دارم عضو کتابخونه شدم البته با گوشی راحتترم به خودم اهمیت میدم از نظر لباس خوراک تفریح 

درادامه موضوع تاپیک عقل وکم عقلی حدیثی روازامیرالمومنین (علیه السلام)نقل میکنم

می فرمایند:لسان العاقل وراء قلبه

قلب الاحمق وراءلسانه

ترجمه روایت اینه عاقل اول قلبه وبعد زبان که سلیس تراینه عاقل اول فکر میکنه وبعد حرف می زنه

ولی احمق اول زبانش هست وقلبش پشت زبانش هست

به عبارتی دیگر اول حرف می زنه وبعد فکر می کنه

سلام عرض میکنم خدمت تمام دوستای گلم  من هم مثل همه ی شما وقتی به بن بست رسیدم عاجزانه خدا رو ص ...

قرص کم خونی زینک اهن مولتی ویتامین میخورم البته همه این ها طی ماهها انجام شدیکدفعه نبود میدونید ما زنها موجودات باارزشی هستیم ولی بعد ازدواج شوهرها میخوان مارو محدود کنن تا کنترلمون کنن از طرفی خانواده همسر نمیتونن پیشرفت مارو ببینن  من خیلی محدود شدم حتی اجازه ارایشگاه بزور میداد به بهانه اینکه بچه ها تنهان

ولی من از نیازهای اولیه مثل رعایت بهداشت وارایشگاه براش متن سازی کردم گفتم زن باید تمیز باشه صورت مویی باعث خجالت وخلاصه میرفتم ماهی یبار ارایشگاه رنگ هم میکردم لاغر هم شده بودم خیلی زیبا تر بودم حس بهتری داشتم بعد مثلا میگفتم عزیزم لوازم بهداشتی احتیاج دارم میرم بازار کم کم عادت کرد منم احتاجاتی دارم بعدش شجاع تر شدم هر وقت دلم میخواست میرفتم توی حیاط ساختمون با بچه ها تا سر کوچه خنددار من حتی این حق نداشتم ولی گفتم من کار اشتباهی نمیکنم اگر دید میگم احتیاج به هوا خوری داشتیم خلاصه مسیر طولانی تر شد جوری که هر روز عصر میرفتیم بیرون

سلام عزیزم. این برای هر زندگی فرق میکنه. یکی شرایطی داره که مجردی براش بهتره، یکی روحیه ای داره که م ...

ممنونم ازتون 

قشنگ توضیح دادین🌹

به شما احترام می گذارم چون خودم محترم هستم 
قرص کم خونی زینک اهن مولتی ویتامین میخورم البته همه این ها طی ماهها انجام شدیکدفعه نبود میدونید ما ز ...

تا اینجا قوی شدم ترس هام کمتر شد به خودم میرسیدم ولی خیلی چیزا لازم مثلا کم حرف زدن به موفع حرف زدن اینکه استقلال مالی داشته باشم پس انداز داشته باشم خانم ها دنیای بدی حتما برای روز مبادا یه پس انداز مخفی داشته باشید باشوهرتون بحث نکنید ما خانم ها قدرت بدنی نداریم طناب بکش بکش نکشیم چون مردا پیروزاین بکش بکشن به جاش توی شرایط مناسب از احتیاجاتمون بگیم  خلاصه من الان مادر دو بچه هستم با این شرایط صبح زود بیدترمیشم کارهای اشپزخونه رومیکنم به خودم میرسم بعد ظهر یه تایمی میرم سر کار شب میام خونه الان راضی تر هستم چون به خودم بیشتر اهمیت میدم ولی هنوزم برتی یاد گرفتن راه طولانی هست گاهی میرم کتابخونه کتابایی که بچه ها معرفی کردن میخونم  خدارو شکر میکنم 

سلام دوستان من موقعی که خشمگین میشم نمیتونم کنترل روی رفتارم داشته باشم جیغ و داد میکنم در حدی که ص ...

سلام عزیزم به نظرم علاوه بر اینکه از لحاظ روحی روی خودت کار میکنی حتما پیش روانپزشک برو یه دوره دارو مصرف کن خیلی بهتر میشی. منم خیلی خیلی عصبی بودم و از این موضوع خیلی ناراحت بودم ولی انگار نمیتونستم کنترلش کنم یه دوره فلوکسیتین خوردم خدارو شکر خیلی خیلی بهترم