2777
2789
عنوان

دوستم بهم حرفایی بدی زد

623 بازدید | 45 پست

ما یکم دستومون تنگه و من بچه دوم آوردم .ولی خب شوهرم کار میکنه از این وضعیت در میایم. بهم گفت که توی خونه تون هیچی نداری غلط میکنی بچه میاری .و گفت تو فقط بلدی ک س بدی و بزایی .من خیلی دلم شکست از حرف هاش و بلاکش کردم که دیگه نبینمش وحرف نزنم .حالا بهم پیام داده بلاکم کردی من خیلی ناراحت شدم قلبم شکسته و من از دلسوزی این حرفا رو بهت زدم .حالا چکار کنم حرفش قبول کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو ر.  یدم تو شعور نداشتت زن به تو چه اخه

ب قرآن دخترم😂نقاش سیاهقلم 💙🫠کاربری دست دو خواهر و یک دوست در سنین مختلفه تاپیکارو دیدیدن برگاتون نریزه😂🎀طرف صحبت من فقط استارتره لطفا بقیه ریپ نزنن(منظورم فقط تاپیک سیاسی و مذهبیه) 

نه بی احترامی ازین بالاتر     میتونست بهتر راهنمایی کنه نه ازین کلمات    بگه روزی هر کی رو خدا میده زندگی شما ربطی به اون نداره

برای رسیدن به هدفهاتوند فقط  فقط روی پاهای خودتون  وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم 

بازمادریاخواهرت بودیچیزی یعنی دوست هم اینقدپروکه همچین حرفی جرات میکنه بزنه....بگواگه قصدت دلسوزی بودبااون لحن وادبیات نمیگفتی بعدشم تصمیمیه که من وشوهرم باهمین شرایطی که داریم گرفتیم وخودمون راضیم

بازمادریاخواهرت بودیچیزی یعنی دوست هم اینقدپروکه همچین حرفی جرات میکنه بزنه....بگواگه قصدت دلسوزی بو ...

انگار آبرو منو برده هنوز طلبکارمم هست .میگه تو کاسه کوزه هارو سرمن شکستی 

چجوری بلاکه که دوباره پیام داده

این ظلم دو در حق خودت نکن

ادم سمی باید برای همیشه حذف بشه

من خودم دومی رو زایمان کرده بودم

یکی. از اقوام گفت 

شوهرم  می گه گاو و گوسفندان که هر سال میزان

ادم کلا تو زندگیش یک بار بچه دار میشه🙄😐

دلم شکست 

جوابشو ندادم

ولی گذاشتمش کنار 

خیییلی نامحسوس

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮