2777
2789
عنوان

عقل و بی عقلی

| مشاهده متن کامل بحث + 143964 بازدید | 940 پست
سلام بانو  خیلی خوشحالم که بازم میتونم از صحبتاتون استفاده کنم  چند روز دیکه دقیقا میشه ...

سلام ملکه عزیزم. فقط خدا میدونه چقدر خوشحال شدم از نوشته هات. دختر تو موفق شدی، خیلی رشد کردی. تو توی مسیری. مهم نیست رسیدی یا نه. مهم اینه که در راه رسیدن هستی. اصلا فکر نکن موفقیت با یک سال و دو سال و پنج سال به دست میاد و دیگه تمومه. برای موفق شدن و زندگی کردن باید هر روز و هر روز بدوی. امسال نشد؟ فدای سرت، سال دیگه، سال بعد، سال بعد تر. این عمر به تو می گذره، چه بشینی، چه بلند شی. مهم اینه چطور بگذره، در راه اتلافش، یا در حال تلاش.

خوشا راهی که پایانش تو باشی...
اره ولی همین تلاشم برای استخدامی هم از بانو داشتم  پارسال هم خوندم سفت و سخت ولی باز قبول نشدم ...

باید بلند شی، همین لحظه، همین حالا، با قدرت. فردا از آن توست. پاشو روی زندگی رو کم کن دختر، اگه نه اون روت رو کم میکنه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@بانوآرتمیس         این دوروز دارم این کتابی که معرفی کردین رو میخونم چه ...

سلام عزیزم. خوشحالم که دوست داشتی. چقدر خوشم میاد از خانم هایی که وقتی چیز خوبی رو پیشنهاد میدی میرن دنبالش و دنبال یادگیری هستند به جای گله و شکایت از روزگار.

بلند شیم دخترها، محکم باشیم، منفعل نباشیم، تلاش کنیم زندگی رو برای خودمون و عزیزانمون جای بهتری کنیم. به جای اینکه درد و رنجمون رو ببریم برای خانواده مون، شادی ببریم.

سلام ملکه عزیزم. فقط خدا میدونه چقدر خوشحال شدم از نوشته هات. دختر تو موفق شدی، خیلی رشد کردی. تو تو ...

ممنونم بانوی عزیزم ..کاش این خوشحالی رو میتونستم مضاعف کنم اما حیف...امیدوارم سال دیگه بیام و بگم به هدفم رسیدم

بی اغراق میگم زندگیمو مدیون شما هستم شاید لایک نکردم شاید بازخورد ندادم ولی بدونید خط به خط نوشته هاتون برای من درس بود ..درسی که باید مادرم میداد ولی تاوانش رو من دادم و رشد کردم 

دلم میخواست به عنوان شاگردتون بگم موفق شدم ...چون هر زمان خوابم میومد یاد صحبت شما میفتادم که می‌گفتین خواب ۷ صبح رو بیاد ندارم 

منم همون سختی هارو کشیدم 

انصافا همسرم هم کمکم کرد تا تونستم بخونم 

ولی قسمتم نبود ...و این جایگاهم ارزوست......

شما برای من الگو بودین و هستین ... امیدوارم بازم بتونم خیلی چیزای بیشتری ازتون یاد بگیرم چون احساس میکنم هر چقدر جلوتر برم بازم به دانش بیشتری نیاز دارم 

ممنونم ازتون

ی صلوات‌برای حاجتم‌میفرستی ممنون
سلام بانو آرتمیس عزیز. لطفا میشه راجع به رابطه ی زن و شوهر هم صحبت کنید. با مثال.... من واقعا رابطه ...

سلام عزیزم، امیدوارم دوستان راهنمایی کنند، برخی مسائل خیلی پیچیده هست و نیاز به بسترسازی زیاد و مشاوره تخصصی داره. مسائل مربوط به خیانت و مسائل مالی، مسائل خطرسازی توی زندگی هستند که زیاد مایل نیستم بهش ورود کنم، مبادا راهنمایی اشتباهی کنم.

همینطور راجع به تربیت فرزند تجربه ای ندارم.

سلام بانو خیلی خوشحالم که برگشتین، یه سوال داشتم از خدمتتون اینکه وقتی امکان طلاق نداری توی زندگی کو ...

سلام عزیزم. چاره ای نیست جز این، اما در عین حال باید توانمندسازی هم انجام بشه در این بین.

سلام   شاید سوالم جالب نباشه ؛اما بین مجردی و متاهلی کدوم رو بهتر میبینید؟! با شرایط و مو ...

سلام عزیزم. این برای هر زندگی فرق میکنه. یکی شرایطی داره که مجردی براش بهتره، یکی روحیه ای داره که متاهلی براش خوبه. درسته رنج هست، زیاد هم هست، اما اگر آخرش از این رنج، رشد در بیاری، بیهوده فرسوده نشدی.

خب این خانواده با این وضعیت خوب مالی دارن توی سختی و تنگنا زندگی می کنن! ما پول رو برای چی میخوایم؟؟ ...

شوهرم دکتری داره اسنپ کارمیکنه خداشاهده من بگم هرچی بخریم میگ پول ندارم به والله قسم .شوهرم پسر سوم و یه برادر مجرد و یه برادربزرگترازخودشم داره و یه خواهر ۴۲ساله .دفعه پیش تنور و کهنه شور خرید براش دودفعه پیش جارو برقی  .همش مادرشوهرم خرج میتراشه برای شوهرم .متن سازی میکنه پسر فلانی فلان وسیله رو خرید واس مادرش .

بخدا خسته شدم ازشون .

برای من میگه ندارم .یه ماه دیگ وعده خونمونه دیگ خسته شدم ازش 

۲۱.۳.۰۱شروع

بانو جان میشه در مورد روتین روزانه اتون عین تاپیکهای قبلیتون بگین...

من خودم انگیزه میگیرم

همینکه ملکه گفت شما گفتین خواب ۷ صبح بیاد ندارم.ورزش و مطالعه و خوراک و کارهای خونه‌‌‌‌ وگوشی و عبادت و...اینا رو چطور هماهنگ میکنین.

سلام به همگی 

من تقریبا تمامی نوشته های شما رو خوندم ولی بعضی وقت ها که دوباره فکر میکنم دوباره همون زخم ها و کینه ها تازه میشن روش آزاد سازی رو هم انجام دادم که گفتین اسم مادر همسرتون یا هر کسی که شما رو اذیت کرده رو  بنویس بعد فکر کنید تو سه سالگی چقد مظلوم و بی گناه بود یا اینکه چقد زجر کشیده تا به اینجا رسیده واقعا من تمامی این کار ها رو انجام دادم که به آرامش برسم ولی بازم دلم باهاشون صاف نشد اخه خیلی سخته یکی که خیلی ساده و بی تجربه بوده اینجوری ازش سواستفاده کنن سخت تر از اونم اینکه نتونی ثابت کنی اونا مقصر بودن و اونا رو آدم های خوبی بدونن میدونم میگین باید بسپاری به زمان ولی واقعا خیلی واسم عذاب آوره الان با تایپک های شما دقیقا میفهمم چه بلاهایی بطور نامحسوس سرم اوردن و بیشتر بخاطر حماقت های خودم دارم میسوزم و آرامش ندارم اگه تایپیک های شما نبود الان واقعا دیگه افسرده شده بودم خیلی کمکم میکنن ولی با خوندن خط به خط اونا دارم زجر میکشم وقتی زن برادر همسرم برام توطئه چینی میکرد و من خنگ از همه جا بی خبر وقتی میومدن و حرف های خونمو و از زبون خودم بیرون میکشیدن و خیلی بلاهای دیگه از خودم بدم اومده یک ساله دارم خودم و ترمیم میکنم ولی هنوز به آرامش نرسیدم  

سلام بانو آرتمیس عزیز. لطفا میشه راجع به رابطه ی زن و شوهر هم صحبت کنید. با مثال.... من واقعا رابطه ...

عزیزم خیانت یه مساله ای هست که ممکنه هزارویک دلیل پشتش باشه. شاید بهتره یه مشاوره برید حتی،شده  یه جلسه تا بتونه با درنظرگرفتن شرایطتون کمکتون کنه. 

شکرت خداجون

ملکه جان قبلنا نمتونستین حرفتونو قاطع به مادرشوهرتون بزنین؟

الان میتونین ازحقتون دفاع کنین و حرفاتونو راحت بگین ؟؟  

منم این مشکلو دارم نمدونم خجالت مکشم و کم رو هستم واس زدن حرفم بلد نیستم ازحقم دفاع کنم 

شما تغییر کردین دراین موردهمم؟ 

راستی خیلی خوشحال شدم بابت پیشرفت هایی ک داشتی 

لطفا بقیه دوستان و بانو هم کمک کنن 

اصلا سرزبونداروحاضرجواب نیستم ک بتونم ازحقم دفاع کنم 

ایا میتونم تغییربدم خودم رو ؟

دوستان چندماهه بایک پیج آشنا شدم که  بشدت روی زندگیم تاثیر مثبت گذاشته. زندگیم قبلا منظم بود ولی با خوندن مطالب پیج خیلی بهتر روی نظم وروتین خاص خودم رفتم 

پیجش کمکم کرده تا کمال‌گراییم کمرنگ بشه واز کوچکترین تلاش هام برای خودم وزندگیم تشکر میکنم. 

اگر دنبال روتین ونظم وهدفمندترشدن توزندگی هستید میتونید یه نگاه بندازید بهش. 

Gilda. Borojerdi

شکرت خداجون
سلام به همگی  من تقریبا تمامی نوشته های شما رو خوندم ولی بعضی وقت ها که دوباره فکر میکنم دوبار ...

سلام عزیزم.

گلم منم گاهی همین افکار میاد سراغم ولی هر بار که میاد سراغم میگم، الان تو روی صندلی قربانی نشستی سریع بلند شو و روی صندلی مسئول بشین! فقط فقط با همین ترفند کاملا حالم عوض میشه.

ویژگی های صندلی قربانی: ضعیف، بدبخت، بیچاره، ناتوان.

ویژگی های صندلی مسئول: قوی، مقتدر، با اراده، ارزشمند.

با همین یه جایه جایی ساده کاملا فکر  و حس و حالم تغییر می کنه عزیزم. تو هم امتحانش کن