2777
2789
عنوان

عقل و بی عقلی

| مشاهده متن کامل بحث + 143876 بازدید | 940 پست
سلام بانو جان موضوع من ارتباطي با تاپيك نداره يه مسئله اي دارم ميخواستم يه راه حل برام بگين من وقتي ...

سلام عزیزم. بگذار یک راه حل بهت بگم. برای خیلی وقت ها جواب میده. اگر توی زندگی به مشکلی خوردید که به هیچ عنوان نتونستید حلش کنید و فکرتون به جایی نرسید، کافی هست برعکس عمل کنید. به فرض خیلی اهل احترام گذاشتن و محبت کردن هستید و در قبالش احترام دریافت نکردید. فقط کافیه معمولی باشید. اگر می دونید بها دادن زیاد به کسی و هدیه دادن بهش باعث گستاخیش میشه، دیگه نکنید. اگر زیاد رفتن و اومدنتون باعث کم ارزشی تون شده، دیگه نرید. در کل اگر رفتار خودتون شما را به اینجا رسونده، رفتارهای برعکسش رو امتحان کنید، مسیر جدیدی هست، سر از جای دیگه ای در میارید، اما دقت کنید بیراهه نباشه مسیر جدید. زندگی کشف همین چیزها هست.

خوشا راهی که پایانش تو باشی...
سلام به همگی و و دختر گرانبها و هم چنین بانو ارتمیس عزیز بانو یه سوالی داشتم.من این مدت خیلی رو خودم ...

سلام عزیزم، مشکل خیلی از ما این هست که خودمون چون برنامه نداریم، مجبوریم به خواست کسانی رفتار کنیم که برای ما برنامه دارند. به فرض شما برای جمعه آینده برنامه بریز با همسرت برید سینما. مدام هم بگو که جمعه میریم سینما. اگر جمعه مادر همسرت دعوتتون کرد، هم خودت و هم همسرت بگید ما برنامه داریم و روی برنامه تون بمونید. حتی می تونید بچه ها رو بگذارید اونجا و خودتون دو نفره برید. یا اگر خانم خوبی هست ایشون، سینما رو پنج شنبه برنامه ریزی کن و جمعه برای ایشون وقت بگذار. وقتی اینقدر خانم باشخصیتی هست، شما هم براش وقت بگذار. اما می فهمم که دوست داری برنامه خودت رو هم داشته باشی. می تونی اینجوری بالانس کنی، دو بار که ببینی میتونی برنامه خودت رو هم با درایت داشته باشی، دیگه از اونجا بودن هم لذت می بری.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام بانوارتمیس وقت بخیر خسته نباشید انشالله هرجا هستید تن سالم و دل خوش داشته باشید . بانوی عزیزم ...

سلام عزیزم. ببین مشکل کجاست؟ یک چیزی این وسط هست. چرا احترام نمیگذاره به خانواده شما، چرا به خواستت توجه نداره؟ اتفاقی افتاده؟ دوستان دیگه لطفا راهنمایی کنند.

سلام عزیزم. بگذار یک راه حل بهت بگم. برای خیلی وقت ها جواب میده. اگر توی زندگی به مشکلی خوردید که به ...

بانو جان چقد خوب آدمو درك ميكنين انگار خودتونو جاي آدم ميذارين واقعا من آدم شوه طبعي هستم ولي از خواهرشوهرم خيلي خوردم بعضي وقتا از خودم بدم مياد ميگم انقد اذيتم كرد چطور باهاش حرف ميزنم ميگم الان پيش خودش ميگه حتما بدي از خودشه كه با اين همه عذابي كه باهاش دادم بازم برام خوبه ولي بخدا من نميخوام كينه اي باشم ميخوام گذشته رو فراموش كنم نميدونم خوبه يا بداين؟اينم بگم الان كه ازدواج كرده خوبه كلا مثه قبل نيس ولي ميگم نكنه فكر كنه خودش خوبه كه من اينقد باهاش خوبم ميشه در اين خوردم راهنماييم كنين

سلام عزیزم خوشحالم که مجدد به سایت برگشتین ان شاءالله که به حق این شب های عزیز حاجت روا بشین که این ...

سلام عزیزم. ممنونم. سعی کن با زبون خوش راضی کنی همسرت رو. از علاقه ات به کار کردن بگو، از شرایط خوبی که میشه ساخت، روی کارت هم استمرار داشته باش، بازار رو خوب بسنج و بی گدار به آب نزن که یک وقت خدای نکرده متضرر نشی. از هزینه کم شروع کن. از سود به دست آمده ات دوباره هزینه کن. با ده تومن به نظرم وارد خرید یک جنس امن بشو، از کلی فروشی ها. اما بدون بازار خیلی بی رحمه، دردسر زیاد خواهی داشت، اگر توان و نیروش رو داری، بسم الله.

مشکل اصلی من در این موارد اینه که انرژیم و حال و هوام منفی میشه و حال خوبم از بین میره تا چند روز گا ...

سلام عزیزم. ممنونم از لطفت. من اگر باشم مستقیم به خودش میگم. اگر توی حرفم با فرد دیگه ای، کسی بپره و طرف کم سن و سال باشه و مطمئن باشم از روی بی ادبی این کار رو کرده، دفعه اول حرفم رو قطع می کنم و به اون دختر مستقیم نگاه می کنم. خیلی جدی و بعد یک مکث، حرفم رو با اون فرد دیگه ادامه میدم. اما دفعه دوم حتما به خودش تذکر میدم و میگم ممنون میشم توی حرف ما نپری.

این دختر فهمیده که شما توان مقابله باهاش رو نداری و فکر میکنه بی ادبی و گستاخی هنر بزرگی هست. حتما بهش یاد بده که این هنرش به ضرر خودش هست، نه شما. اما وقتی اقدام کن به مقابله که مطمئن باشی از پس جمع کردن قضیه بر می آیی و عواقب بدتری برات پیش نمیاد.

بانوجان من نتونستم این حدیث رو به درستی اجرا کنم, انگار خوب برام جا نمیفته بردباری دقیقا یعنی چه واک ...

ببین عزیزم، بردباری در مسائل حل شدنی مطرح نیست. به فرض یک چیزی هست که چاره ای نداری، مثلا یکی مریض داره و همه کار براش کرده، یکی بچه نداره و همه کار برای حل مشکلش کرده، یکی مجبوره توی یک ساختمون بشینه با اقوام همسر و هیچ راهی نداره و هیچ پشتوانه ای برای تصمیم دیگه ای، این باید صبوری کنه، بردباری کنه. اگر نه کاری که چاره داره و بخواهیم بردباری کنیم، این یا اسمش ترس هست، یا ناتوانی یا تنبلی (منظورم شما نیستی ها؟ در کل میگم). برداشت خودم را از این حدیث میگم فقط.

آفرین عزیزم، موفق باشی گلم، التماس دعای بسیار... اتفاقا من هم چند روز پیش توی شرایط مشابهی قرار گرف ...

قربان شما زنده باشید محتاجیم به دعا 

چه حس خوبیه که با اقتدارو با احترام و پر قدرت حرف خودتون رو زدید و از خودتون دفاع کردین عالی بود اینا رو میخونم انگار یه انرژی به انرژیم اضافه میشه شمام موفق باشی عزیزم  

سلام به همه من امروز یه تجربه ای داشتم گفتم اینجا بگم 

اول اینکه بانو گفتن ماهم  از مصادیق بی عقلی بگیم به نظرم یکیش رعایت نکردن ادب و فحش و ناسزا در تبادل نظر هستش وقتی کسی مخالف با ما هست یا من مخالف کسی هستم حق ندارم از کلمات زشت استفاده کنم 

امروز یه جایی یه بحثی بود منم کامنت گذاشتم یکی اومد ریپلی کرد و ببخشید فحش ناموسی به من داد اول خیلی ناراحت شدم چون من قبلا این فکرو داشتم که نباید حرفی بگم  یا کاری بکنم که یه مرد به من حرف زشت ناموسی بزنه اما امروز درسته اولش ناراحت شدم ولی سریع خودمو جمع کردم با خودم گفتم من نه کار بدی کردم نه حرف زشتی زدم شروع کننده هم نبودم  پس اون آقا سطحش پایینه که فک میکنه با زدن این حرفا از ارزش من کم میشه یا هر چیزه دیگه 

خودمو آروم کردم بعد در کمال آرامش بهش گفتم ببین فلانی منم میتونم بگم خواهر یا مادر شما فلان و بهمان  اما نمیگم چون خواهر یا مادر شما هم قابل احترامن پس اولا  درست صحبت کنید دوما  اگه میتونید خشم خودتونو کنترل کنید و بدون توهین و فحش و کلمات زشت تبادل نظر کنید بسم ا... وگرنه ادبیات شما با من فرق داره و  من دیگه حرفی باشما ندارم ، دیدم کامنت گذاشتن دوباره حرفای زشت زدن من بدون جواب به حرفاش و توضیح اضافه فقط گفتم حال متکلم از کلامش پیداست دیگه حرفی باشما ندارم، ایشون باز ریپلی کرد و منم دیگه جواب ندادم و نشون دادم  که کسی که باهام بی ادبانه صحبت کنه جوابشو نمیدم و تحویل نمیگیرم !

بانو جان فقط یه نکته ای که من دوست دارم بگم اینه شما گفتین رمز موفقیت تکرار و تمرین که بره تو ناخودآگاهمون به نظرم کسایی که میخان این چیزایی که شما میگید رو انجام بدن یا حاضر جواب بشن( البته محترمانه ) و خلاصه این چیزایی که شما میگید رو عملا پیاده سازی کنن به نظرم فضای مجازی برای شروع خیلی خوبه بیایم اینجا تمرین کنیم یا تو اینستاگرام بریم تو بعضی بحث ها شرکت کنیم کمک میکنه یه سری حرفا و برخوردهای خوب بره تو ناخودآگاهمون و تو زندگی واقعی با آدمای اطرفیانمون سریع بتونیم موقعیت رو تشخیص بدیم که چی بگیم یا نگیم

در آخر بگم امیدوارم منم  همیشه ادب رو بتونم در مقابل همه رعایت کنم حتی یه شخص بی ادب   

دوستان عزیز هرچی از نکات و جزییات زندگی توی جامعه و فرهنگمون بگیم کم هست...لطفا تجربیات مثبت و آموزن ...

من تو یه مهمونی تو جمع خاله ها و دخترخاله های همسرم نشسته بودم،همگی یه باغچه خریدن دیگه زیاد باشه ۱۰۰۰متره،از کارهای باغشون میگفتن که فلان جارو باید بسازیم و...،یهو خواهرشوهرم برگشت گفت که،حمالی ها برا صاحب باغه،و کیف کردنش برا دیگران،فقط من که عروسم تو اون جمع باغ ندارم.هی اون موضوع یادم میاد،ازش متنفر میشم،البته وقتی میریم ما هم غذا یا خوراکی میگیریم،و رو سرکسی چتر نمیشیم،اون حرفش اذیتم میکنه،چرا هر کی به یه مالی ثروتی میرسه،خودشو گم میکنه؟

سلام عزیزم. ببین مشکل کجاست؟ یک چیزی این وسط هست. چرا احترام نمیگذاره به خانواده شما، چرا به خواستت ...

بانوی عزیزم والله هروقت ازش پرسیدم میگه من بی احترامی نکردم .ولی وقتی میبینم پدرمادرش میاد نهایت احترامو بهشون میزاره زجر میکشم .ازش میپرسم از پدرمادرم ناراحتی کاری کردن میگه نه والله من هیچ بی احترامی از اونها ندیدم .پدرومادرشوهرم ۱۰۰درصد دخیل هستند چون از حرفاشون متوجه میشم که میگن فلانی رفته ۱۰روز خونه دخترش مونده خجالت نمیکشن یا اینجوری متن سازی میکنن .منم زیر نظر گرفتم هروقت پدرمادرم میان شوهرم یک ساعت هرروز با مادرش صحبت میکنه و بعد ۴ماه یا بیشتر دیگ مادرشوهرم به من زنگ نمیزنه .اینا ذات خودشون اونطوریه .میگن ماخودمون بریم خونه پسرمون ماهها بمونیم مشکلی نیست ولی خونواده دختر نباید بمونن درحالی که دخترخودشون نزدیکشونن هفته ای ۲بار کل فک و فامیلای مادرشوهرمو دعوت میکنن .حتی مادرم واس زایمان دخترشون که ۴۰سالشه رفت ولی حتی مادرشوهرمم نیومد واس عیادت .من خودم ۱۰۰درصد دارم اشتباه میکنم چون خیلی احترام قائلم براشون .این عید با خونه پدرم رفتیم بیرو انقد حرص خوردم که خون دماغ شدم بهش گفتم خب دوتیکه وسایل بردار طوری جوابمو داد که داشت دعوامون میشد .

شوهرم فک میکنه اگ احترام خونواده منو بگیره ازش سواستفاده میشه درحالی که پدرمادرم و خونوادم بحدی احترام قائلن براش که خودم حسودیم میشه  .به والله یک هزارم درصدش خونوادش احترام قائل نیستن واسه ی من .

خودم به این نتیجه رسیدم که این ازدواج درکل ازاولش اشتباه بوده چون تفاوت فرهنگی داریم .

شوهرم دکتری روانشناسی داره خودم ارشد .ولی متاسفانه سواد رابطه نداره اگ هم داشته باشه نمیخواد ازش استفاده کنه .

بانو جان دیگ زندگیمون طعمی نداره خیلی پیر شدم از دستش خیلی .

۲۱.۳.۰۱شروع
من تو یه مهمونی تو جمع خاله ها و دخترخاله های همسرم نشسته بودم،همگی یه باغچه خریدن دیگه زیاد باشه ۱۰ ...

چقدر گاهی اوقات ی حرف یا عملکردمون میتونه برای طرف مقابل سخت و رنج آور باشه....خدا میدونه ما آدما با این زبونمون چ بلاهایی ب سر اطرافیان نیاوردیم و‌گاهی ازش بی خبریم........این از همون بی عقلی هست ک بخای توی ی جمعی ک همه نشستن کوچیک و‌برزگ تو بدون هیچ فکری یا شایدم از قصد باعث آزار بشی و مثلا تیکه بندازی و دلتو خنک کنی.......فکر میکنم انسان بودن کمرنگ شده انسانیت میون آدما کم شده...و بعضی آذما فقط توی جمع دنبال ی چیزی میگردن ک زیر سوال بری....پول و مال و ثروت هم ک صدالبته تغییر میده ادما رو توی این روزگار،خوشبحال اون کسایی ک پول پارو میکنن ولی انسان میمونن....

باران که شدی؛مپرس این خانه کیست...🌱
سلام بانوارتمیس وقت بخیر خسته نباشید انشالله هرجا هستید تن سالم و دل خوش داشته باشید . بانوی عزیزم ...

سلام ،بااجازه بانوارتمیس ودیگر دوستان

ببین عزیزم هرخونواده ای یه فرهنگی داره شماوارد خونواده ای شدید که رفتارشون طبق عرف نیست وشماروبه فکر انداخته قاعدتا ایشون باید به خونواده شماهم احترام بگذارند

من مشابه رفتارهمسر شمارو دراقوام دیدم اون خونواده اینجورین که مادر خونواده در درازمدت ذهن پسرا روشستشو میده سالها اروم اروم درگوششون میخونه که ازدواج کردید خونواده روفراموش نکنیدمادرهمیشه نیست مادرفقط یکیه ولی زنتون این نشد بهترشو برات میگیرم یه علت دیگه اینکه احتمالا همسرشماپسر بزرگ هستند بازم مادرا بااین پسرا رابطه عاطفی بیشتری دارند

ودیگه تعصبات خانوادگی فقط خونواده مامطرح باشه تومهمونی بهترین پذیرایی فقط اون خونواده بشند نه خونواده شمابهترین کادو براخونواده خودش نه خونواده شما متاسفانه اینا عین واقعیته این طرز فکر یه شبه درست نمیشه براثر سالها متن سازی حالا یاازطرف پدر یامادر

وهمچنین منت گذاشتن برای کارهای گذشته خودشون وحالا که همسرشماحقوق داره باید جبران کنه تامورد توجه وتایید خونوادش قراربگیره

عزیزم کارشماسخته پروژه زمانبره باید باصبر وحوصله به قول بانو شماهم ازهمون روش متن سازی براشوهرتون استفاده کنید وبه مرورخودتون وخونوادتون رواثبات کنید متاسفانه رضایت شمااولویت همسرتون نیست شماهم ایشون روازاولویتت فعلا خارج کن روخودت اهدافت سلامتی پوستت مهارت اموزی وخیلی کارای دیگه تمرکز کن ولی انشاالله به مرور زمان روی افکارشوهرت باجملات کوتاه ولی کلیدی کارکن انشاالله به یاری خداوند نتیجه مثبت بگیری

سلام ،بااجازه بانوارتمیس ودیگر دوستان ببین عزیزم هرخونواده ای یه فرهنگی داره شماوارد خونواده ای شدی ...

نمی دونم همسرتون خواهر دارند یانه ولی اگه خواهرشون متاهل باشه کاملا رفتارعکس رفتار باشما بادختر وداماد دارند