سلام به همه من امروز یه تجربه ای داشتم گفتم اینجا بگم
اول اینکه بانو گفتن ماهم از مصادیق بی عقلی بگیم به نظرم یکیش رعایت نکردن ادب و فحش و ناسزا در تبادل نظر هستش وقتی کسی مخالف با ما هست یا من مخالف کسی هستم حق ندارم از کلمات زشت استفاده کنم
امروز یه جایی یه بحثی بود منم کامنت گذاشتم یکی اومد ریپلی کرد و ببخشید فحش ناموسی به من داد اول خیلی ناراحت شدم چون من قبلا این فکرو داشتم که نباید حرفی بگم یا کاری بکنم که یه مرد به من حرف زشت ناموسی بزنه اما امروز درسته اولش ناراحت شدم ولی سریع خودمو جمع کردم با خودم گفتم من نه کار بدی کردم نه حرف زشتی زدم شروع کننده هم نبودم پس اون آقا سطحش پایینه که فک میکنه با زدن این حرفا از ارزش من کم میشه یا هر چیزه دیگه
خودمو آروم کردم بعد در کمال آرامش بهش گفتم ببین فلانی منم میتونم بگم خواهر یا مادر شما فلان و بهمان اما نمیگم چون خواهر یا مادر شما هم قابل احترامن پس اولا درست صحبت کنید دوما اگه میتونید خشم خودتونو کنترل کنید و بدون توهین و فحش و کلمات زشت تبادل نظر کنید بسم ا... وگرنه ادبیات شما با من فرق داره و من دیگه حرفی باشما ندارم ، دیدم کامنت گذاشتن دوباره حرفای زشت زدن من بدون جواب به حرفاش و توضیح اضافه فقط گفتم حال متکلم از کلامش پیداست دیگه حرفی باشما ندارم، ایشون باز ریپلی کرد و منم دیگه جواب ندادم و نشون دادم که کسی که باهام بی ادبانه صحبت کنه جوابشو نمیدم و تحویل نمیگیرم !
بانو جان فقط یه نکته ای که من دوست دارم بگم اینه شما گفتین رمز موفقیت تکرار و تمرین که بره تو ناخودآگاهمون به نظرم کسایی که میخان این چیزایی که شما میگید رو انجام بدن یا حاضر جواب بشن( البته محترمانه ) و خلاصه این چیزایی که شما میگید رو عملا پیاده سازی کنن به نظرم فضای مجازی برای شروع خیلی خوبه بیایم اینجا تمرین کنیم یا تو اینستاگرام بریم تو بعضی بحث ها شرکت کنیم کمک میکنه یه سری حرفا و برخوردهای خوب بره تو ناخودآگاهمون و تو زندگی واقعی با آدمای اطرفیانمون سریع بتونیم موقعیت رو تشخیص بدیم که چی بگیم یا نگیم
در آخر بگم امیدوارم منم همیشه ادب رو بتونم در مقابل همه رعایت کنم حتی یه شخص بی ادب