سلام عزیز دلم 😍
انصافا همسرم پای حرفام میشنه ولی وقتی حرفی از خانوادش باشه هیچی نمیشنوه ...
بانو آرتمیس عزیز من از پست تون اینجور برداشت کردم که فقط همسرم رو خطاب قرار ندم خودم هم باید مثل همسرم عمل کنم و اگه قرار بر قانونی برای خانوادش هست باید در مورد خانواده من هم صدق کنه ...
بعد از خوندن پست تون به همسرم گفتم بیا به هم قول بدیم نه من حرف خونه رو به خانوادم بگم نه تو به خانوادت بگی در مقابل هم فقط در مورد خودمون حرف بزنیم حرف خانواده هامون رو توی خونه نیاریم اینجوری نه خبر میره نه خبر میاد و همه فکرمون متمرکز زندگی خودمون میشه و هر جایی واقعا بهمون نیاز بود هرچی از دستمون بربیاد انجام میدیم .
همونجوری که انتظارش رو داشتم همسرم اخماش توی هم رفت و با حالت عصبانی گفت خانواده من دلسوز زندگیمون هستن هرچی بهشون گفتم ضرر نکردم قبل از اینکه تو زنم باشی اونا خانوادم بودن بد من و زندگیم رو نمیخوان ...
منم گذاشتم حرفاش تموم بشه فقط گوش میدادم نه تایید میکردم نه رد ...
بعد گفتم من هم اونارو به عنوان خانوادت قبول دارم ولی دلم میخواد به تصمیم تو تکیه کنم نه تصمیم خانواده هامون من تورو انتخاب کردم که نظر تورو بدونم قبل از اینکه کسی روت تاثیر بزاره
همسرم هم طبق معمول گفت باشه ولم کن خستم😂
حرصم گرفته بود ولی آروم گفتم باشه فقط یه چیز
ما باید رو قول و قانون هم بمونیم و هیچ خبری نگیم نه اینکه مخفیانه حرف بیاد و بره من که میخوام بهت اطمینان کنم حالا دیگه خود دانی
پدر و مادر سر جای خود زن و شوهر هم جای خود اینجوری همه آرامش دارن .
اینارو گفتم و بلند شدم.
دوستای عزیزم برخوردهایی رو که با همسرم دارم چندین ماه هست که از مطالب بانو آرتمیس یاد گرفتم و واقعا به درد زندگیم خورده به خاطر همین با جزییات مینویسم که شاید این روشها واسه شما هم کارگشا باشه ...
سعی کنید با همسرتون حرف بزنید حالا یا مستقیم یا غیر مستقیم اما آرام و با محبت
شاید خیلی زود اون نتیجه ای رو که میخواین نگیرین ولی مطمعن باشین بی تاثیر نیست
همسرتون با هر واکنشی به حرفاتون فکر میکنه چون وقتی شما با آرامش حرف حق تون رو بگید غیر مستقیم یادش میدین که من از این به بعد با عقل و درایت حرف میزنم نه با داد و بیداد.
امیدوارم درسم رو خوب یاد گرفته باشم بانو آرتمیس عزیز
ممنون از شما❤