2777
2789
عنوان

عقل و بی عقلی

| مشاهده متن کامل بحث + 144043 بازدید | 940 پست
بانوی عزیزم والله هروقت ازش پرسیدم میگه من بی احترامی نکردم .ولی وقتی میبینم پدرمادرش میاد نهایت احت ...

سلام عزيزم 

به نظر من بیخیال این موضوع شو چون تو نمیتونی طرز تفکر شوهرت رو عوض کنی وفقط خودت حرص میخوری

خاستی با خانواده ات بری ازش نخواه که همراهت بشه

امتحان کن یه چند وقتی فقط به فکر خودت باش به خودت برس وخوش بگذرون و کلا شوهرتو رها کن

نکه قهر کنی، احترام هم بزار بهش فقط روش زوم نباش

یه مدت بگذره شاید خودش متوجه بشه

چون هرچی تو دنبال اون باشی اون بیشتر فرار میکنه

رهاسازي رو امتحان کن

ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

من تو یه مهمونی تو جمع خاله ها و دخترخاله های همسرم نشسته بودم،همگی یه باغچه خریدن دیگه زیاد باشه ۱۰ ...

ساناز عزیز به نظرم ایشون کلی گویی کردن و شما شخصی سازیش نکن!

شخصی سازی یک باور غلطه که ما یک اتفاق رو به خودمون نسبت میدیم. به نظر من اگر توی بقیه ی ابعاد مشکل ندارین، این حرف رو به خودتون نگیرین! چون من هم مورد مشابه رو دیدم، طرف یه باغی گرفته کلی هم بهش رسیده ولی دائم مهمون دعوت می کنه باغش بعدم هر هر و کر کر میگه زحمتشو من کشیدم خوشیش مال بقیه ست! با اینکه خودش زنگ میزنه این ور و اون ور مهمون می طلبه. که با شناختی که من از اون طرف دارم هدفش فقط اینه به بقیه نشون بده باغ داره نه بهشون خوش بگذره!

حالا اگر خواهر شوهر شما خودش هر بار دعوتتون می کنه پس اصلا خم به ابروت نیار! چون خودش می طلبه شما که به زور نمیرین! اگر هم چیزی گفت تو هم بگو ببخشید من فکر می کنم طرف صحبت شما، ما هستیم چون توی این جمع فقط ما باغ نداریم، ما هم به حرمت دعوت شما اومدیم.

اگر نه به اصرار همسرتون میرین، این بار که همسرتون ازتون خواست که برین یه کم دل دل کنین برای رفتن! بگو راستش خیلی هم مایل نیستم برم به خاطر این حرفی که خواهرت زده چون فکر می کنم منظورش ما باشیم چون فقط ما باغ نداریم! 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمی دونم همسرتون خواهر دارند یانه ولی اگه خواهرشون متاهل باشه کاملا رفتارعکس رفتار باشما بادختر ودام ...

سلام دوست گرامی بله خواهرش بچه بزرگه و شوهرمن بچه سوم و برادر بزرگش بچه دوم و یه برادر دیگ داره مجرده ۳۲سالشه .

ممنونم از پاسختون .بله دقیقا همونطوری بود که شما فرمودید دقیقا همون رفتارارو داره .همیشه مادرش میگه که مادر دیگ برنمیگرده ولی زن همیشه هست 

۲۱.۳.۰۱شروع
سلام عزيزم  به نظر من بیخیال این موضوع شو چون تو نمیتونی طرز تفکر شوهرت رو عوض کنی وفقط خودت ح ...

عزیزم ۵ماهه رهاش کردم .هرچی برمیگردیم شهرستان تا میاییم ۵ماه دعواست .بخدا خیلی وقته دیگ مهم نیست برام .مهمونی با مادرش میره .منم میپرسم ازش کسی نیست تو اون خونواده بگه خانومتو چرا نیاوردی .من خونه پدرم یه ساعت راهه ما تو شهریم و خونه شوهرم روستا هستن 

۲۱.۳.۰۱شروع
سلام عزيزم  به نظر من بیخیال این موضوع شو چون تو نمیتونی طرز تفکر شوهرت رو عوض کنی وفقط خودت ح ...

عزیزم بی احترامی هاش یه طرف مخفی کاریش هم یه طرف .خب اخه خونوادش ک محتاج نیستن والله وبالله چرا به فکر زندگی خودش نیست .میخوام به مادرش غیر مستقیم بگم .

عزیزم فرمودید متن سازی کن اما چجوری چیکارکنم 

۲۱.۳.۰۱شروع
سلام عزیزم. آقایون باید به چشم دردسرهای انتقال حرف هارو ببینن متاسفانه. تا قبل از اینکه خودشون به شن ...

سلام عزیز دلم 😍

انصافا همسرم پای حرفام میشنه ولی وقتی حرفی از خانوادش باشه هیچی نمیشنوه ...

بانو آرتمیس عزیز من از پست تون اینجور برداشت کردم که فقط همسرم رو خطاب قرار ندم خودم هم باید مثل همسرم عمل کنم و اگه قرار بر قانونی برای خانوادش هست باید در مورد خانواده من هم صدق کنه ...

بعد از خوندن پست تون به همسرم گفتم بیا به هم قول بدیم نه من حرف خونه رو به خانوادم بگم نه تو به خانوادت بگی در مقابل هم فقط در مورد خودمون حرف بزنیم حرف خانواده هامون رو توی خونه نیاریم اینجوری نه خبر میره نه خبر میاد و همه فکرمون متمرکز زندگی خودمون میشه و هر جایی واقعا بهمون نیاز بود هرچی از دستمون بربیاد انجام میدیم .

همونجوری که انتظارش رو داشتم همسرم اخماش توی هم رفت و با حالت عصبانی گفت خانواده من دلسوز زندگیمون هستن هرچی بهشون گفتم ضرر نکردم قبل از اینکه تو زنم باشی اونا خانوادم بودن بد من و زندگیم رو نمیخوان ...

منم گذاشتم حرفاش تموم بشه فقط گوش میدادم نه تایید میکردم نه رد ...

بعد گفتم من هم اونارو به عنوان خانوادت قبول دارم ولی دلم میخواد به تصمیم تو تکیه کنم نه تصمیم خانواده هامون من تورو انتخاب کردم که نظر تورو بدونم قبل از اینکه کسی روت تاثیر بزاره 

همسرم هم طبق معمول گفت باشه ولم کن خستم😂

حرصم گرفته بود ولی آروم گفتم باشه فقط یه چیز 

ما باید رو قول و قانون هم بمونیم و هیچ خبری نگیم نه اینکه مخفیانه حرف بیاد و بره من که میخوام بهت اطمینان کنم حالا دیگه خود دانی 

پدر و مادر سر جای خود زن و شوهر هم جای خود اینجوری همه آرامش دارن .

اینارو گفتم و بلند شدم.

دوستای عزیزم برخوردهایی رو که با همسرم دارم چندین ماه هست که از مطالب بانو آرتمیس یاد گرفتم و واقعا به درد زندگیم خورده  به خاطر همین با جزییات مینویسم که شاید این روشها واسه شما هم کارگشا باشه ...

سعی کنید با همسرتون حرف بزنید حالا یا مستقیم یا غیر مستقیم اما آرام و با محبت 

شاید خیلی زود اون نتیجه ای رو که میخواین نگیرین ولی مطمعن باشین بی تاثیر نیست

همسرتون با هر واکنشی به حرفاتون فکر میکنه چون وقتی شما با آرامش حرف حق تون رو بگید غیر مستقیم یادش میدین که من از این به بعد با عقل و درایت حرف میزنم نه با داد و بیداد.

امیدوارم درسم رو خوب یاد گرفته باشم بانو آرتمیس عزیز 

ممنون از شما❤

سلام دوست گرامی بله خواهرش بچه بزرگه و شوهرمن بچه سوم و برادر بزرگش بچه دوم و یه برادر دیگ داره مجرد ...

عزیزم پرسیده بودی متن سازی چطور ؟ماتواطرافیانمون خانمی هستند استادمتن سازی

نزدیک عید یاتابستون که میشه به من زنگ میزنه وشروع میکنه به دروغ ازقول دیگران که همه مشتاقند وازش دعوت کردند واصرار براینکه ازشهرستان بیاد خونشون مرحله بعد به من میگه خیلی دلم هوای خودت وبچه ها روکرده واصرار که بیایید خونمون بعدم میپرسه برنامتون براتعطیلات چیه

این یه مدلش بود یعنی اهدافت رودر قالب مثال ازقول دیگران وغیر مستقیم مطرح کنی به گونه ای که شنونده ناخواسته حرف شماروتایید کنه 

سلام عزیز دلم 😍 انصافا همسرم پای حرفام میشنه ولی وقتی حرفی از خانوادش باشه هیچی نمیشنوه ... بانو ...

من شخصا چیزی که توکل زندگی متاهلیم تاثیر گذاربوده اززمانی شروع شده که شناخت نسبت به اخلاق همسرم پیداکردم متوجه خط قرمزاش شدم فهمیدم روچه مواردی حساسه تامیتونید سعی کنید اخلاقش روبشناسید این خیلی کمک کنندس بعضی اقایون همونجور که بانو گفتند سمعی هستند اینامعمولا روی حرف شماخیلی دقیق میشند باید متوجه حرف زدنتون وتن صداتون باشید وچون حرفی روفراموش نمی کنند معمولا کینه ای هستند

شناخت هرفردی به ماکمک میکنه بااحتیاط بااون فردبرخورد کنیم تاهم اختلافی پیش نیاد هم اینکه شان وجایگاه خودمون حفظ بشه

سلام عزیزم. ممنونم. سعی کن با زبون خوش راضی کنی همسرت رو. از علاقه ات به کار کردن بگو، از شرایط خوبی ...

ممنون بانو جان از پاسخ گوییتون

سعیمو میکنم. فقط نظرتون رو راجع به درسم هم میتونین بگین این درس خوندن هنوز ته ذهنمه و اذیتم میکنه

نمیدونم همون ارشد روانشناسی رو ادامه بدم یا زبانمو قوی کنم تا از اون طریق به درآمد برسم(در کنار کار فروش لوازم التحریر یا زدن پیج عطاری)

من شخصا چیزی که توکل زندگی متاهلیم تاثیر گذاربوده اززمانی شروع شده که شناخت نسبت به اخلاق همسرم پیدا ...

آره واقعا من که خودم واقعا همسرداری و بچه داریم خیلی کمال گراست و تازه متوجه شدم بعضی جاها به خاطر اونا خودم زندگی نکردم ...

البته ناگفته نماند با شرایط خانواده همسر من تنها رمز موفقیت پایدار موندن زندگیم فقط همسر داریم بوده چه از لحاظ روانی چه عاطفی و...

ولی به نظر من یه زن باید زنانگی داشته باشه باید اول خودش رو دوست داشته باشه تا بتونه یه همسر و یه مادر نرمال باشه نه متاسفانه مثل من که کاملا حذف شدم تو زندگی...

با توکل بر خدا میخوام یه خودی نشون بدم... 😁

آره واقعا من که خودم واقعا همسرداری و بچه داریم خیلی کمال گراست و تازه متوجه شدم بعضی جاها به خاطر ا ...

انشاالله ازحالا به بعدبه خودتم توجه کن به قول بانو کسی که تااخربرامون می مونه خودمونیم البته همه مااشتباهاتی داشتیم ولی باید پیام اشتباهمون روبگیریم وازش درس بگیریم اون کتاب بانو روبادقت بخون یه قسمتش گفتند وقتی مورد بی توجهی قرارمیگیری پیامش اینه که به خودت باید توجه کنی 

متاسفانه فرهنگ غلط ماتعلیمات مردسالارانه به پسراشون میدندپسرم یه دفعه میگفت عروسی یکی ازاقوام که رفته بودیم والبته پسرم اون وقت کم سن بود میشنوه یکی ازاقایون میشینه شب عروسی کنار داماد به جای اموزش همسر داری میگفته به خانمت رونده پررو میشه پول نده اختیارات نده وقس علی هذا

اینه ریشه مشکلات  هممون کم وبیش گرفتارش بودیم وهستیم

سلام ب بانو ارتمیس ودوستانی که تلاش میکنند زندگیشونو ترمیم کنن 

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل

وگر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم

همینکه داریم تلاش میکنیم برا زندگیمون نصف راهو رفتیم انشالا زندگی هممون ب لطف خدا و هدایت بانو ارتمیس نرمال وسرشار از ارامش بشه م

منم میخام قصه زندگیمو البته خلاصه خلاصه بگم براتون

دوستای خوبم این بخش از نامه امام علی علیه‌السلام به امام حسن هست، امشب خوندم گفتم به اشتراک بذارم که درد ماست:

«نفس خود را ميزان ميان خود و ديگران قرار ده، پس آنچه را كه براى خود دوست دارى براى ديگران نيز دوست بدار، و آنچه را كه براى خود نمىپسندى، براى ديگران مپسند، 

ستم روا مدار، آنگونه كه دوست ندارى به تو ستم شود،

نيكوكار باش، آنگونه كه دوست دارى به تو نيكى كنند، 

و آنچه را كه براى ديگران زشت میدارى براى خود نيز زشت بشمار، و چيزى را براى مردم رضايت بده كه براى خود مىپسندى،

آنچه نمىدانى نگو، گر چه آنچه را مىدانى اندك است،

آنچه را دوست ندارى به تو نسبت دهند، در باره ديگران مگو،

بدان كه خود بزرگ بينى و غرور، مخالف راستى، و آفت عقل است،

نهايت كوشش را در زندگى داشته باش، و در فكر

ذخيره سازى براى ديگران مباش، 

آنگاه كه به راه راست هدايت شدى، در برابر پروردگارت از هر فروتنى خاضع‌تر باش.»

گفت آسان گیر برخود کارها کز روی طبع ‌/ سخت میگیرد جهان بر مردمان سخت کوش

مجردی بامتاهلی دنیا دنیا فرق داره این اموزه های بانوبیشتر واسه متاهلاس که تنش و چالش و هزار مشکل تازه وجود داره باید باکسی مشترک بشه همه چیت و اون طرف هزارو یک اخلاق متفاوت باهات داره و خانواده ایی داره که کم و بیش روش تاثیر میذاره حالا وای ب حال روزی ک خانوادش همسو باتو نباشن حالا ب هردلیل عرف   حسادت   بد ذاتی  و...بعد خودتون تصور کنین چقدددد مشکلات تازه پیش میاد ک تاحالا تجربشو نداشتین براهمین اکثر زندگیامون پر از تنشه چون هیی چ دانشی برا این روابط نداریم یهو میافتیم وسط ی میدون شلوغ پلوغ حرف همه هست مادرشوهر خاهرشوهر پدرشوهر برادرشوهر...همسر  وما سردرگم از این همه اظهار نظرها

امااا مجردی چی حرف حرف خودته نهایت  بابات ملمانت خاهرت برادرت ی چی میگه میگی نمیخام ن کینه میشه ن نقشه میریزه چطو حالتو بگیره نه کسی مثل همسرو پر میکنه که زندگیتو جهنم کنه دنیا دنیا هم ب خانوادت بدی کنی یا رو حرف و کارت باشی بازم میگذرن