2777
2789
عنوان

عقل و بی عقلی

| مشاهده متن کامل بحث + 143965 بازدید | 940 پست
بااجازه بانو ی عزیزم وسایر دوستان یکی از مشاوره های دکتر هولاکویی روگوش میکردم باخانمی که همسرش خیا ...

اره دقیقا 

منم متنشو دیدم گفت  بین بد بدتر باید بدو انتخاب کنی 

واقعا یه وقتا نمیشه اوضاعو تغییر داد باید صبوری کنیو خودتو ب ندیدن بزنی گذر زمان ممکنه مشکلاتو حل کنه

امام علی میگه کسی که در رنج صبوری نکنه حتما بی تابی از پادرش میاره مثل خیلیامون ک زندگیمون ب نقطه صفر رسیده بود

سلام عزیزم🙃

امیدوارم که پیامم با این که طولانی هست بخونید بانو🙏🏻🤍

خیلی خوشحالم که دوباره برگشتین🥲❤

خیلی خیلی ازتون ممنون 

من با تاپیک های قبلیتون حسابی تغیر کردم 

من یه آدم حسابی خجالتی که هر کی هر چی میگفت هیچی جوابشون رو نمیدادم 

و همیشه برای این که راضی نگهشون دارم تمام کاراشون رو میکردم 

حتا شده کارای خونه خودم هم مونده بود ولی میرفتم کارای اونا رو میکردم که با هام خوب باشن 

ولی در عوضش پرو تر میشدن  و من حکم یه کلفت رو براشون داشتم نه احترامی نه هیچی❗

همش هم تیکه مینداختن بهم  و من هیچی در جوابشون نمیدادم 

ولی همین چند ماه پیش بود که تاپیک های شما رو دیدم 

که کاشکی زود تر میدیدم 😞

همه رو از اول نشستم خوندم 

و

فهمیدم همه کارام و رفتارام اشتباه بوده

من با کار کردن خودم رو عزیز نمیکردم  فقط هر بار خودم رو کوچک و کوچک تر میکردم پیششون 

ولی وقتی حرف های شما رو خوندم اون موقه فهمیدم که از خودم با ارزش تر وجود نداره چرا خودم رو اذیت کنم که باهام خوب و مهربون باشن؟؟؟

چرا باید باج بدم؟؟؟

تصمیم کرفتم عوض بشم خودم رو با کارکردن کوچیک نکنم  

خودم احترام خودم رو نگه دارم  تا بقیه بهم بی احترامی نکنن ❗

تیکه بهم انداختن منم یه جواب بهشون بدم که دیگه کارشون رو تکرار نکنن

الان دیگه مثل قبل باهام رفتار نمیکنن تیکه  نمیندازن اگه هم میگن پشت سرم میگن  که من اصلا احمیتی نمیدم که چی میگن مهم خودمم 

و الان تازه میفهمم که چقدر کارام و رفتار هام اشتباه بوده 

من همیشه با خاطر حرف هاشون استرس الکی داشتم

همیشه نگران بودم  که یه وقت از دستم ناراحت نباشن 

وای الان میفهمم آرامش یعنی چی  الان خیلی آرومم و به خاطر هیچ حرفی و یا کاریشون  استرس نمیگیرم 

و این رو مدیون شما هستم بانو🥲🫂 

اگه هیچ وقت تاپیک هاتون رو نمیدیدم هیچ وقت رفتارم عوض نمیشد و تا آخر عمرم این مدلی بودم😞

خیلی ازتون ممنونم که این شجاعتو با حرف هاتون بهم دادین که 

(صفر تا صدم رو عوض کنم) و الان این آرامشی رو که دارم رو داشته باشم 

واقلا ازتون یه دنیا ممنونم😊

هر چقدر هم تشکر کنم کمه🥲

همیشه دعاتون میکنم که زندگیم رو عوض کردین🙏🏻❤❤❤ 

@بانوآرتمیس   🤍

ایشون یک عدد عشق خواهرشه🥲👈🏻دلارام مریخی که آجی کوچیکم هم میشه❤👭🏼 چقدر یه آدم میتونه خوب باشه اخه؟🙃💕...ایشون هم نفس منه👈🏻دلبراماوحشی نفس هااا نفس🤗😇...ایشون هم یکی دیگه از اجی های گلم هست که خیلی تخس تشریف دارن🙈که خدا نکنه که با یکی کل بندازه مگه دست برمیداره حالا😏تاول جونی رو میگم دوستان😝....ولی در این حال خیلی جیگررررره بچم🥲😍😚......بچه ها یکی دیگع  از اجی هام هست که خیلی ماه بگم بهتون؟...خب معرفی میکنم یکتا جونیم🤗❤ماهه ماه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم، با احترام، نمی تونی بپرسی. سوال از مدرک کسی برای وقتی هست که شما کلاس یا دوره ای رو ثبت نا ...

من خودم مجانی آموزش میدم به بچها ی بی بضاعت ولی مدارکم رو ارائه میدم وربطی به پرداخت کردن هزینه نداره 

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم 
نه عزیزم، با احترام، نمی تونی بپرسی. سوال از مدرک کسی برای وقتی هست که شما کلاس یا دوره ای رو ثبت نا ...

بانوی عزیز این پاسختون خیلی عاقلانه بود.

به نظرم صحبت کردن درمورد مدرک و رشته ی تحصیلی هم یکی از نمادهای بی عقلیه چون نه مدرک تحصیلی نه رشته ی تحصیلی تضمین کننده ی عقل و شعور و درک و درایت کسی نیست!

ممنون ازبانوارتمیس و همه دوستانی که همکاری میکنن.  یه مساله ای که به ذهن من رسید یکی از مصداق ...

سلام بیتا جان.

حالتون خوبه؟؟

خیلی خوشحالم که تاپیکهای بانو آرتیمیس عزیز به روی ما باز هست،و من اینجا دوباره مبینمتون.

زود به زود بیاین عزیزم.دلم برات تنگ شده.

بانوی عزیز این پاسختون خیلی عاقلانه بود. به نظرم صحبت کردن درمورد مدرک و رشته ی تحصیلی هم یکی از نم ...

اره خیلی قشنگ جواب دادن با احترام و بی رودربایسی

اه من لامصب خیلی رودربایسی بابقیه دارم وراحت نظرمو نمیگم  اگم بخام تغیر بدم خیلییی رک و بی پرده حرف میزنم

هردوتاش ب ضررم تموم میشه

خیلی باید رو خودم کارکنم 

البته به مدد تاپیک های بانو الان ب نسبت قبلم خیلی پیشرفت کردم حداقل اینکه خودخوری نمیکنم و حتی شده یه جمله هم بگم نظرمو میگم یا بی احترامی طرفو گوشزد میکنم

گرچه خیلی پخته نباشه جمله ام اما همین که مثل قبل سکوت نمیکنم جای پیشرفت بوده

دقیقا همینه...الان من با ی بچع دارم میسوزم ومیسازم امیدم ب اینه ک فقط خونم عوض شه عزیزان دعام ...

با اجازه بانو آرتیمیس عزیزم.

ببین خانمی این فکرها فقط آتش دلت رو شعله ور میکنه و زمام انسان رو به دست احساس میسپره،

تو این حالت عقل خاموش میشه،و اینجا ما می‌خواهیم بر عکس این عمل کنیم.

بهترین لطفی که شما میتونی به مادرت بکنی این هست که زندگی خودت و همسرت رو ترمیم کنی.

آرامش رو اول به خودت و بعد به همسرت و صد البته به فرزندت هدیه کن.بعد رو روابطتون کار کن.

راهش رو هم بانو گفتند.

آروم   آروم پیش برو.

یک دختر صبور و آرام ،همراه همسری که داره به تدریج درکنار اون تغییر رفتار میده،و فرزندتون که شاد و سر زنده هست ،بهترین هدیه ایست که میتونی به مادرت بدی.

سلام عزیزم🙃   امیدوارم که پیامم با این که طولانی هست بخونید بانو🙏🏻🤍 خیلی خوشحالم که دو ...

سلام عزیزم. چقدر خوشحال شدم از متنت. امیدوارم روز به روز بیشتر در مسیر شناخت خودت پیش بری. دوستان دیگر هم از تجربیات این چنینی شون بگن لطفا، چون این حرف ها خیلی به درد دوستان جدید می خوره که هنوز اول راه هستند.

خوشا راهی که پایانش تو باشی...
اره خیلی قشنگ جواب دادن با احترام و بی رودربایسی اه من لامصب خیلی رودربایسی بابقیه دارم وراحت نظرمو ...

فقط کافی هست وقتی کسی حرفی میزنه به دلت توجه کنی. آیا قلبا دوست داری جواب بدی؟ بحث رو ادامه بدی؟ پا روی خط قرمزهات گذاشته شده؟ اگر واقعا بحث، حرف یا سخنی رو دوست ندارید بگید. گفتن حرف دل بی ادبی نیست. به شرط اینکه مودبانه گفته بشه، به طرف حمله نکنیم و نگیم تو باید شعورت برسه چنین چیزی به فرض از من نپرسی. طرف که استانداردهای مارو نمیدونه. ما اگر نگیم استانداردمون رو و ناراحتی مون را، اون وقت تقصیر از ماست. ادبیات خیلی خاص و حرفه ای هم نداره، یک کلمه، ببخشید من دوست ندارم راجع به این قضیه صحبت کنم. و تمام. اگر باز بهانه آورد، که معمولا میارن، باز هم حرف خودتون رو تکرار کنید.

خوشا راهی که پایانش تو باشی...
سلام عزیزم. چقدر خوشحال شدم از متنت. امیدوارم روز به روز بیشتر در مسیر شناخت خودت پیش بری. دوستان دی ...

مرسی بانو جان🥲❤🫂 @بانوآرتمیس  

همه اینا از وجود شماست همیشه دعاگوتون هستم🤍

چقدر خوشحالم کردین که خوندین  ببخشید طولانی بود🙏🏻

ولی حاصل تجربه هام بود بانو جان🙃

امیدوارم همه اون جوری که هستن خودشون رو دوست داشته باشن 

و اونجوری که لذت میبرن زندگی کنن

و همیشه آرامش خودشون براشون تو الویت باشه

و 

برای خودشون احترام قاعل باشن

ایشون یک عدد عشق خواهرشه🥲👈🏻دلارام مریخی که آجی کوچیکم هم میشه❤👭🏼 چقدر یه آدم میتونه خوب باشه اخه؟🙃💕...ایشون هم نفس منه👈🏻دلبراماوحشی نفس هااا نفس🤗😇...ایشون هم یکی دیگه از اجی های گلم هست که خیلی تخس تشریف دارن🙈که خدا نکنه که با یکی کل بندازه مگه دست برمیداره حالا😏تاول جونی رو میگم دوستان😝....ولی در این حال خیلی جیگررررره بچم🥲😍😚......بچه ها یکی دیگع  از اجی هام هست که خیلی ماه بگم بهتون؟...خب معرفی میکنم یکتا جونیم🤗❤ماهه ماه
سلام عزیزم. چقدر خوشحال شدم از متنت. امیدوارم روز به روز بیشتر در مسیر شناخت خودت پیش بری. دوستان دی ...

مرسی بانو جان🥲❤🫂 @بانوآرتمیس  

همه اینا از وجود شماست همیشه دعاگوتون هستم🤍

چقدر خوشحالم کردین که خوندین  ببخشید طولانی بود🙏🏻

ولی حاصل تجربه هام بود بانو جان🙃

امیدوارم همه اون جوری که هستن خودشون رو دوست داشته باشن 

و اونجوری که لذت میبرن زندگی کنن

و همیشه آرامش خودشون براشون تو الویت باشه

و 

برای خودشون احترام قاعل باشن

سلام عزیزم. خوشحالم که خیلی از مشکلاتت حل شده. رفت و آمد فقط در حدی که نگن قطع رابطه هستید. همین. بگ ...

سلام بانو جان ممنون که وقت گذاشتین و پست من و خوندین فقط چندتا نکته موند که بگم خانواده ی شوهرم اصلا همون موقع ام نمیومدن خونم شاید تو این ۸ سال دو بار ولی خونه ی برادرشوهرم همیشه میرفتن من چند بار که میگفتم ...چرا نمیایین منم خوشحال میشم که بیایین کلا میگفتن ما هیچ جا نمیریم در حالی که من خودم میدیدمشون .. برادرش اصلا خونمون نمیان اومده تو محل کارش من کاری با اومدن خونم ندارم ولی چون نذاشتن اون موقع شوهر من دستش بره توی جیب خودش الان منم زورم میاد که اون بخاد بیاد ما ۸ سال با نداری و بی پولی ساختیم نگفت داداشم حقشه بذار اونم باشه فقط خودش میبرد و میخورد بخدا حسودیم نشد گفتم خدا بهمون بده  سر همین باهاشون قطع رابطه کردم الان تو این یک سال که قطع رابطه بودیم اخه نه اومدن خونم نه بهم زنگی زدن نه جویای حالم شدن هیچی هیچی الان خودم پاشم برم خونشون تازه پدرشوهرمم گفته بود بهتر که نمیان ..

فقط کافی هست وقتی کسی حرفی میزنه به دلت توجه کنی. آیا قلبا دوست داری جواب بدی؟ بحث رو ادامه بدی؟ پا ...

من ترجیح میدم  تایپک شمارو ترک کنم ودیگه جوابتون ندم چون دوست ندارم به شعورم توهین کنم لطفا  دیگه پیام ندید

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم