2777
2789
عنوان

عقل و بی عقلی

| مشاهده متن کامل بحث + 143972 بازدید | 940 پست

کلا اگر حد و حدود رابطه، چه حد دخالت خودمون در امور دیگران و چه حد دخالت دیگران رو در امور خودمون بدونیم و زیاد قاطی مردم نشیم، زیاد کار به حاضر جوابی و مسائل بعدش نمیرسه.

خوشا راهی که پایانش تو باشی...
باسلام خدمت شما بانو آرتمیس وهمگی دوستان من از ابتدا تایپک رو خوندم شما همه رو به سازش دعوت میکنیددر ...

سلام عزیزم. سکوت نه. باید با دانایی مسائلش رو حل کنه. وقتی خانمی هیچ پشتوانه ای نداره، از طرف خانواده خودش هم حمایت نمی شود، آیا می تونیم بهش توصیه کنیم برو وسط و حقت رو بگیر؟ آیا از افراد سمی می تونیم حقمون رو بگیریم؟ آیا تشویقش کنیم به قیمت گرفتن حقش، زندگی اش رو از هم بپاشه؟ قراره چه کسی بعد از گرفتن حقش، حمایتش کنه؟ آیا عاقلانه نیست سازش کنه و خودش را توانمند کنه؟ تا به قول شما بعدا بتونه حقش را بگیره؟ گاهی ما چاره ای جز سکوت و صبوری نداریم. اگر نه نتیجه اش میشه همین تاپیک های بخش پر بازدید. اسکرین طلاق، اسکرین جدایی، بیایید باردارم همسرم من رو کتک زده، بیایید عقدم در حد مرگ کتک خوردم. بیایید مادر همسرم شب من و بچه ام رو از خونه بیرون کرده و با سنگ منو زده. با هسرم دعوا کردم و خونه پدرم جایی ندارم و ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واینکه بانو جان با عرض معذرت میتونم بپرسم تحصیلات شما در چه مقطعی هستش حوزه یا دانشگاه؟

نه عزیزم، با احترام، نمی تونی بپرسی. سوال از مدرک کسی برای وقتی هست که شما کلاس یا دوره ای رو ثبت نام کردی و بابتش هزینه پرداخت کردی و حالا رزومه و مدرک طرف را می خواهی.

چند وقته دارم به اين فكر ميكنم شايد مشكل خود ماهاييم!شايد گناه ما كمتر از اون ادم ظالم نباشه،بخاطرهم ...

خدا از اونها دیر یا زود تقاص می گیره، از ما هم میگیره، اگر در مقام مظلوم باشیم. اگر زیاد رو داده باشیم، زیاد خندیده باشیم، روی عقل و دانایی و عزت نفسمون کار نکرده باشیم. اگر حرفی زده باشیم که خودمون و خانواده مون رو حقیر کرده باشیم. امام علی ع می قرمایند نه چنان شیرین باش که مردم تو را بخورند و نه چنان تلخ که تو را دور بیاندازند.

من باخونواده شوهر توی ساختمون زندگی میکنیم ک این بزرگ ترین اشتباه زندگیم ک الان پشیمونم...چون پدرشوه ...

سلام عزیزم، تنها کاری که میشه کرد با مهربانی با همسرت صحبت کنی و شرایطتت رو توضیح بدی. ما توی جامعه سختی داریم زندگی می کنیم، اکثر آقایون متاسفانه درک پایینی دارند و تا آخر هر چیز رو نرن و سرشون به سنگ روزگار نخوره دست از لجاجت برنمیدارن. پدر و مادرشون حتی اگر ناحق بگن، براشون اولویت داره به حرف حق همسرشون. دوستان راهنمایی کنند لطفا.

سلام عزیزم، تنها کاری که میشه کرد با مهربانی با همسرت صحبت کنی و شرایطتت رو توضیح بدی. ما توی جامعه ...

خیلی ممنونم بانو....بانو جان متن سازی  دراین موردی ک گفتم دارین؟ ک بهم کمک کنه؟

دوستای نینی سایتی دعام کنین به حاجتم برسم💚
سلام عزیزم، تنها کاری که میشه کرد با مهربانی با همسرت صحبت کنی و شرایطتت رو توضیح بدی. ما توی جامعه ...

بانو اگ ازشرایط زندگیم بگم😔

اگ ازبدی های پدرشوهرم بگم  😭

پدر شوهرم کاری کرد وطوری ب شوهرم نفوذ کرد تو دعوامون رومن و مادرم وخواهرم دست بلند کرد شوهرم😭😔

تازمانیکه تواین خونم وضعم اینع...دلیلش  هم همین صمیمیته هس...کاش من قبل ازدواجم باشما اشنا میشدم 😔چ کارایی ک کردمو نمیکردم 

سلام به همه ی دوستان گلم و یک سلام ویژه خدمت بانو آرتیمیس ..واقعا من مدیون شما هستم شما زندگی من و ...

سلام عزیزم. خوشحالم که خیلی از مشکلاتت حل شده. رفت و آمد فقط در حدی که نگن قطع رابطه هستید. همین. بگذار برادرش رو بیارن خونه تون، چه اشکال داره؟ شما فقط خیلی براش کاری نکن. در حد ارزشش براش ارزش قائل شو. مشکل اکثر ما این هست که در حد ارزش خودمون برای دیگران ارزش قائل می شویم، اونها هم زیادی شون میشه و خودشون رو گم می کنن. با یکی باید فقط تا سر کوچه رفت، با یکی هم تا قله قاف. تشخیص این قضیه اکثر مشکلات مارو حل میکنه. احترام و توجه بیش از حد به افرادی که لیاقت ندارند، ممنوع.

دقیقا همینه...الان من با ی بچع دارم میسوزم ومیسازم امیدم ب اینه ک فقط خونم عوض شه عزیزان دعام کنین 😭زودتر خونه بسازیم...ازاین خونه نفرت دارم😭خونه ای ک توش انقدر دعوا داشتم خونه ای توش مادرم کتک خورده😭یاامام حسین  خودت کمکم کن بخدا دارم بااشک براتون تایپ میکنم سختی ک اون لحظه کشیدم جیگرم آتیش می گیره...فقط  بخدا میسپرمشون 😭خدا سرهیچکس نیاره..ولی بچم پامو بست ونتونستم طلاق بگیرم اگ قبل بچم این اتفاق میفتاد طلاق میگرفتم😭

بانو توروخدا من بعد خدا امیدم ب حرفای شماس ک روشوهرم کار کنم تا ساخت خونه روشروع کنه...من میدونم اگ خونم عوض شه شوهرمم بهتر میشه 😭

سلام بانوی عزیزم. ممنون از مطالب خوبتون بانو جان من دو روز پیش کنکور دکتری مرحله اول قبول شدم، وقتی ...

سلام عزیزم، مبارکت باشه انشالا. خیلی با اقتدار برو جلو، حتما موفق میشی. نشدی هم، سال های دیگه هست. فقط دست از اهدافت هیچ وقت نکش. همیشه برای خودت و آرزوهات وقت بگذار.

سلام عزیزم، مبارکت باشه انشالا. خیلی با اقتدار برو جلو، حتما موفق میشی. نشدی هم، سال های دیگه هست. ف ...

بانو تورخدا جواب منو بده‌‌حس میکنم شما معجزه ای ازطرف خدا برامن تاراهنماییم کنی😭من ی دختر بی تجربه وکم سنو سالم ک زندگیم بخاطر باور های غلط خودمو وخونوادم ب این روز افتاده و باید ازبنا اخلاقمو تغییر بدم چون فقط این رو خونواده ش‌وهرم جواب میده 

بانو ارتمیس عزیزم چقدر قشنگ کاراشتباه اون پیج و صاحبشو توصیف کردین واقعا لذت بردم از ارامشی ک حرفاتو ...

سلام عزیزم. ممنونم از دعاهای زیبات، صد برابرش قسمت و روزی خودت باشه. همیشه سعی کنیم از آدم ها عبور کنیم. باهاشون درگیر نشیم. کار درست خودمون رو بکنیم و نگرانی هیچ چیزی رو نداشته باشیم. همه به سزای اعمالشون دیر یا زود خواهند رسید. چرا ما خودمون رو نابود کنیم و حرص بخوریم؟ من دیگه از هیچ کس ناراحت نمیشم:

چون از هر کس به اندازه شعور و عقل خودش توقع دارم. نه به اندازه شعور خودم.

سلام عزیزم. سکوت نه. باید با دانایی مسائلش رو حل کنه. وقتی خانمی هیچ پشتوانه ای نداره، از طرف خانواد ...

بااجازه بانو ی عزیزم وسایر دوستان

یکی از مشاوره های دکتر هولاکویی روگوش میکردم باخانمی که همسرش خیانت کرده بود وهرسال به بهانه کار چندماه اون وپسرش روتنها تو آمریکا میگذاشته وبه بهانه کار می رفته اروپا دکتر درجوابش گفت میتونی روپاخودت بایستی وجدابشی خانمه گفت شغلی ندارم دکتر درجوابش گفت پس مثل قبل زندگیت روبکن واز درامد همسرت نهایت استفاده روبکن