2777
2789
عنوان

عقل و بی عقلی

| مشاهده متن کامل بحث + 143810 بازدید | 940 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

در واقع برای تغییر باورها ازتون راهنمایی میخوام, تا حدودی باورهای غلط رو شناسایی کردم,باورهای درست ر ...

سلام گلم، ضمن اینکه بانو آرتمیس عزیز نظرشونو فرمودن، با کسب اجازه از محضر استاد عزیزم من هم تجربه ی خودم رو میگم.

من تغییر باورهامو از تاپیک تغییر باورهای بانو آرتمیس عزیز شروع کردم و برام تبدیل شد به یک عادت روزانه، از آذرماه سال ۹۸ شروع کردم و هر روز دارم ادامه میدم، یعنی یک پروسه ای هست که فکر نکنید چند روزه به بار میشینه، نیاز به تمرین و ممارست داره.

البته الان دیگه روی باورهای سال ۹۸ کار نمی کنم، در مواجهه با مسائل جدید، باورهای قدیمی خودنمایی می کنن که روی تک تکشون باید وقت بذاریم!

ما سالها باورهامون توی ابعاد مختلف زندگی شکل گرفته و مطمئنا زمان زیادی نیاز داریم که بتونیم باورهامونو تغییر بدیم.

و اما چطور باور جدید جایگزین باور قدیمی میشه؟

تکرار، تکرار، تکرار...

من روزانه روی کاغذ می نویسم، توی آینه با خودم تکرار می کنم، گاهی صدامو ضبط می کنم و گوش میدم، حتی استوری هایی که میذارم در راستای باورهای جدیدمه، توی موقعیت های واقعی که قرار می گیرم باورهای جدیدمو به زبان میارم! و خلاصه یه کاریه که هر روز و هر روز انجام میدم. 

بعد از یک مدت خودت متوجه میشی دیگه باور قبلی وجود نداره یا خیلی خیلی کمرنگ شده و باور جدید تبدیل به باور حقیقی تو شده.

سلام بانو اراتمیس جان. خیلی کار خوبی کردید که دوباره برگشتید پیشمون. من هررروز اسم شما داخل سرچ هام بود. تا اینکه بلاخره برگشتید. ممنون از شما واسه وقتی که برای ما میگذارید. 

دعاکن. سپس رها کن. سعی نکن به زور دنبال نتیجه باشی.فقط به خدا اعتماد کن تا درهای درست را درزمان مناسب به رویت باز کند. 
سلام گلم، ضمن اینکه بانو آرتمیس عزیز نظرشونو فرمودن، با کسب اجازه از محضر استاد عزیزم من هم تجربه ی ...

سلام عزیزم,ممنونم از اینکه تجربتون رو بیان کردین,دقیقا حق با شماست,در تغییر باورها اشکال کار اونجاست که توقع داشته باشیم باورهای ریشه ای ,که عمری در ذهن ما رخنه کردن, با ترفندی به سرعت تغییر کنن, اینجا ناامید میشیم و فکر میکنیم اشکالی در کار ماست. در صورتی که تکرار و مداومت و زمان گذاشتن, رمز موفقیت هست

بی نهایت ممنونم که من رو با بیان تجربه اتون,به موفقیت در تغییر امیدوار کردین❤❤❤

بانو جان ممنون از تاپیک های خوبت ازت کمک من رفتارم با خانواده شوهرم بسیار آنالیز شده است در حد سلام ...

سلام عزیزم. چرا شدنی نیست؟

بسم الله.

از امروز یک استارت کوچیک در راه هدفت بزن. هر روز یک کاری، هرچند کم برای دلت بکن.

خوشا راهی که پایانش تو باشی...
سلام به بانو آرتمیش و بقیه ی دوستان خیلی خوشحالم که بازم تاپیک زدین فقط یه سوال ادمین پیج روانشناس ...

سلام عزیزم. نه، نمیشناسم و نمیدونم کدوم پیج را می گویید.  

سلام به همه دوستان. یک حدیث جالب دیدم دیروز، گفتم برای شما هم بگم. تحلیلش با شما. مطمئن هستم حال دل خیلی ها باهاش عوض میشه.

امام صادق (ع): مومن هیچ گاه از سه چیز خلاصی ندارد و ممکن است گاهی هر سه هم در یک جا جمع شوند: یا کسی در خانه اش او را اذیت کند، یا همسایه ای او را آزار دهد و یا کسی در بین کوچه و خیابان او را رنج دهد. اگر مومن در بالای کوه هم قرار گیرد، خداوند شیطانی را مبعوث می کند تا او را اذیت کند و خداوند آرامشی به او می دهد که از احدی وحشت نمی کند.

این دقیقا نقل به مضمون از کتاب حقوق شهروندی مرحوم سید علی روحبخش صفحه 49 هست. اما چون مفهوم نبود سرچ کردم و اینم در اینترنت پیدا کردم:

امام صادق (ع) فرمود: مؤمن از یکی از سه چیز خلاصی ندارد و گاهی هر سه در او جمع می شود، یا بعضی از افراد خانه در را به رویش می بندند و بدین وسیله او را اذیت می کنند، یا همسایه او را اذیت می کند، یا کسی در راه برآوردن نیازمندیهایش به او آزار می رساند، و اگر مؤمن بر قلّه کوهی باشد خدای عزّ و جلّ شیطانی را می فرستد تا او را اذیت کند و در عین حال او را با ایمانش مأنوس می کند که از هیچ کس وحشت نداشته باشد.

امام علی النّقی (ع) از پدرانش نقل کرده است که امام صادق (ع) فرمود: هیچ مؤمنی نبوده و تا روز قیامت نخواهد بود مگر این که همسایه ای خواهد داشت تا او را اذیت کند. (و نیز) از امام صادق (ع) نقل فرموده است که هر کس دنیایش گوارا و بدون گرفتاری باشد در دین او شک کنید. 

علی بن الحسین (ع) از پدر بزرگوارش امام حسین (ع) نقل کرده است که پیامبر خدا (ص) فرمود: من و پیامبران قبل از من پیوسته گرفتار کسانی بودیم که ما را اذیت می کردند، و اگر مؤمن بر سر کوهی باشد خدای عزّ و جلّ کسی را می رساند که او را آزار رساند و بدین طریق اجری به او برسد.

پس نتیجه می گیریم اگر کسی داره شمارو اذیت میکنه:

1. یعنی شما آدم خوبی هستید.

2. اذیت شدن حتمی هست، از یکی فرار کنید، فرد دیگری به این کار گمارده میشه.

3. به این وسیله خدا به شما اجر می رسونه و بار گناهانتون رو این فرد به دوش میکشه.

4. فرد آزارگر از اهل و عیال شیطان هست.

فلورانس اسکاول شین در کتاب چهار اثرش از زبان حضرت مسیح میگه تو برای رشد به رنج نیاز داری، اما وای بر کسی که این رنج را به تو هدیه دهد.

حالا شما برام بگید از افراد آزارگر، رنجی که می برید و تغییر دیدگاه احتمالی تون و تصمیمی که در برخورد با این فرد می خواهید بگیرید.

سلام بانو جان. خیلی خیلی خیلی خوشحال شدم از حضورت. همین که لایکت را در پیام هام دیدم کلی ذوق کردم. همه منتظرت بودیم و دعاگوی سلامتی و رسیدن بهخواسته هاتون در زندگی هستیم. خلاصه اینکه صفا آوردید....

از دریا آموختم غرق کنم کسی را که از حدش گذشت......!!

امام صادق (ع)،نامه ای اخلاقی ،اعتقادی خطاب به همه ی شیعیانشون دارند،که در اولین فراز می‌فرمایند: از خداوند عافیت درخواست کنید.

خیلی برام جالب بود وقتی به حدیث دبگری برخورد کردم که امیرالمؤمنین (ع) میفرمایند:

عافیت ده جزء هست،که نه جزء اون در سکوت مگر به ذکر خدا،و یک جزءدر ترک همنشینی با سفیهان هست.تحف العقول :۸۹

و همینطور از کلام مبارک مولا هست که میفرمایند:با عافیت لذت زندگی ایجاد می‌شود.غررالحکم:۴۲۰۷

وقتی این سه حدیث رو من کنار هم گذاشتم،حیرت کردم،چقدر عالی مباحث و توصیه های شما رو تائید میکنه.مرسی عزیزم