2777
2789

با یه فرد خود شیفته طرفم 

در عذاب کاملم 

دوسش دارم میدونم هم دوسم داره ولی شخصیتش مفت نمی ارزه

مثلا بیزونه خب با دوستاش گفته ۲تموم میشم منم۲نیم زنگ میزنم جواب میده میاد خونه میگه چرا پیم دادی در حالی که دو تا سه تا دادم چرا زنگ زدی در حالی که کاری داشتم زنگ زدم

عصبی میشه فحش میده سر هیچی ها مثلا از اینکه زنگ زدم  میشکنه وسیله ها رو 

یا مثلا گوشی اینا رو نون رو پرت میکنه سمتم

دیونه شدممم بخدااا میخوام برم ولی نمیتونم 

آدم بشو نیست این میگم فحش اینا نده بسه میگه عصبی نکن ندم 

تو این دنیا همه چی سمه فقط دوز مصرفش فرق داره!👌🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه مدت فکر کن اصلا نیستش .‌‌نه زنگ بزن . نه سر به سرش بذار ، هیچ کاری نکن ، ببین واکنشش چیه . به حال ...

خواستش اینه که هیچی من رو ندون با کی میزم با کی میام

اونم به این دلیل که من مرد هستم اینا

هزارررر تا خواسته داره لیست میکنه میده 

منم خب به اون میدم در قبالش ولی هیچ کدوم نمیکنه هیچ انتظار هنه چی رو ازم دارم

عین بچه سال ها

منم مشکل تو رو دارم فرقش اینه هرزه ستاگه بچه نداری جداشو

نه ندارم

خیلی وابستم فکر میکنم برم چی میشه اخه شاید پشیمون شدم مطمین بودم از آینده میرفتم

چرا نمیتونی بری؟

من ابدا تحمل این همه فشار عصبی رو ندارم سر هیچ و پوچ.خونست میدون جنگ که نیست

آخه ادم اگه تو زندگیش تو خونش آرامش نداشته باشه پس کجا داشته باشه؟اگه نشه با همسر دو کلمه حرف زد پس دیگه همسر نیست.

اصلا چطور با این رفتارا متنفر نشدی؟

به خودت رحم کنه.

کاربر خانم هستم.

چرا نمیتونی بری؟من ابدا تحمل این همه فشار عصبی رو ندارم سر هیچ و پوچ.خونست میدون جنگ که نیستآخه ادم ...

سر اینکه خوب شه موندم این مدت 

ولی بعضی از دوره ها اونقدرررر بد میشه اخلاقش میخوام اصلا بمیره 

امروز باهاش حرف میزنم نتونه سر حرفش بمونه میرم واقعا

عزیزم . طبق چیزایی که نوشتی این آقا نه بهت علاقه داره نه بهت احترام می‌ذاره و به جا هم گفتی می‌ره صندل و جوراب زنانه همش چک می‌کنه فساد اخلاقی هم داره . خب چرا تو اوج جوانیت موندی باهاش ؟ این زندگی تحقیر آمیزه . تنهایی شرف داره به اینجور ازدواج

عزیزم . طبق چیزایی که نوشتی این آقا نه بهت علاقه داره نه بهت احترام می‌ذاره و به جا هم گفتی می‌ره صن ...

راست میگی منم حس میکنم دوست داشتن علاقه ندیده فکر میکنه منو دوست داره 

اصلا این نکاه ها که نتونستم ثابت کنم منو این همه شکاک و بد دل کرده

اینجور آدما خودشون باید بخوان درست بشن .اونم الان نه وقتی قشنگ پیر وفرسودت کردن سنشون رفت بالا می‌شینن سرجاشون .سفت و محکم وایسا .اگه شد شد نشد در برو .شوهر من اول دادمیزد به تو ربطی ندارد من مردم و ازین حرفا آخرم خیانت کرد مسافرت مجردی هر غلطی میکرد .الان نشسته سرجاش هرچی من میگم همونه ولی ازخودم بدم میاد خیلی بشدت ازخودم حالم بهم میخوره چرا بخاطر بچه تحمل کردم و مریض شدم