2777
2789
عنوان

کرونا

168 بازدید | 11 پست

سلام دوستان،من دو روز پیش با علایم گلو درد و بدن درد و عطسه و سرفه و آبریزش بینی وسوزش گلو به دکتر مراجعه کردم،دکتر برام آمپول ویتامین سی و هیدروکورتیزون و لتورولاک و سفتراکس و ویتامین ب کمپلکس و کلرفنرامین به صورت تزریق داخل سرم تجویز کردن،البته فقط یک دوز،الان بعد از دو روز هیچ علائمی از بهبودی ندارم،فقط یکم درد بدنم کمتر شده،بقیه همه هستن،مخصوصا سرفه و گلو درد خیلی اذیتم میکنه،میشه کسی که اطلاعات پزشکی داره راهنماییم کنه که آیا دوباره برم دکتر یا داروهایی که مصرف کردم کافیه ؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه پزشک عمومی ،درمانگاه رفتم،متخصص رفتم از بس شلوغ بود برا چند روز بعد نوبت میداد،

حتما برو متخصص، من با یه بار مراجعه خداروشکر به دو روز خیلی بهترم، احساس میکنم اینایی که داده هیچ ربط و تاثیری به کرونا نداره

هیچ‌اتفاقی‌اتفاقی‌اتفاق‌نمی‌افتد:)
پودر فلوسیپ خوبه  پودر لوتارین  شربت پلارژین بنفش شربت برون کلد اینا داروهای خوبی هستن ...

شربت برون کلد و یه نفر هم بهم گفته بود دیروز همسرم کلی داروخانه سر زد نتونست پیدا کنه،امروز باز میره ان شاالله پیدا میکنه

چجوریه عزیزم ،راهنماییم میکنی؟

از عطاری معتبر بگیر یه پودره که از ترکیب شکر سرخ رازیانه مصطکی یا به جای رازیانه هلیله سیاه

درست شده که باید زمان بیماری سه شب پشت سر هم اندازه یه قاشق چایخوری روی زبونت بریزی و کم کم قورتش بدی البته یکم تلخه میتونی با یکم عسل هم قاطی بکنی بخوری خیلی عالیه ما هم کرونا باهاش درمان کردیم هم پیشگیری از کرونا و هر سرماخوردگی دیگه

خدایا محرمی نیست که مرهم بنهد بر دل من  جز تو ای دوست که خود محرم اسرار منی
مرسی عزیزم ممنون از راهنماییت،انجامش میدم،بهتر از داروهای شیمیاییه،

خواهش میکنم انشاالله بهتر میشی اتفاقاً هیچ عارضه‌ای نداره بر عکس داروهای شیمیایی من حتی به پسرم از یک سالگی میدم

خدایا محرمی نیست که مرهم بنهد بر دل من  جز تو ای دوست که خود محرم اسرار منی